Seznam milenců - souložníků

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod OET1 12. 6. 2014 17:46

Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?
OET1
Čtenář

Odeslat příspěvekod Abox 12. 6. 2014 19:13

Si vymente ty seznamy...
Abox
Nadšenec

Odeslat příspěvekod OET1 12. 6. 2014 19:21

Abox píše:Si vymente ty seznamy...

Mám si napsat svůj? To by mě nenapadlo něco takového písemně evidovat, nevim fakt proč ;)
OET1
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 12. 6. 2014 20:09

OET1 píše:Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?

Sedmadvacet jí, kolik Tobě? Chodíš s ní 4 měsíce a už se jí hrabeš ve stole? Kolik mužů měla v době, kdy už regulérně chodila s Tebou?

Předpokládám, že jste již měli pohlavní styk a kondom Ti nic neříká, protože to s ním není ono. Takže jsi určitě četl v poslední době články o nárůstu HIV pozitivních v ČR, protože se lidé tohoto onemocnění přestávají bát. Patříš mezi ty, kteří se bát přestali/nepřestali, nebo mezi skupinu, která si vše monitoruje v rámci výzkumu?
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod icotech852 12. 6. 2014 21:13

OET1 píše:Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?

ako by som reagoval? takto 8-D 8-D 8-D :D :-D :-D :-D :-P :tleskani o<:)
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod OET1 13. 6. 2014 08:10

MgX píše:

Sedmadvacet jí, kolik Tobě? Chodíš s ní 4 měsíce a už se jí hrabeš ve stole? Kolik mužů měla v době, kdy už regulérně chodila s Tebou?

Předpokládám, že jste již měli pohlavní styk a kondom Ti nic neříká, protože to s ním není ono. Takže jsi určitě četl v poslední době články o nárůstu HIV pozitivních v ČR, protože se lidé tohoto onemocnění přestávají bát. Patříš mezi ty, kteří se bát přestali/nepřestali, nebo mezi skupinu, která si vše monitoruje v rámci výzkumu?

Bude mi 35 let a zamilovali jsme se do sebe velice vroucně, těžko se to vysvětluje. Po dvou měsících jsme si už vyměnili klíče od bytů, půjčovali auta, plánovali děti, budoucnost a tak. Ve stole jsem se nehrabal ze zvědavosti, pro něco jsem tam šel a toto nalezl. Když je se mnou, tak snad nemá jiného ;). Asi mi vážně do toho nic není. A nakonec bych chtěl tedy vědět když varujete před AIDS, jak prakticky říct své holce ať donese výsledky testů na HIV a to i když bychom spali třeba rok s kondomem. HIV se přece nedá poznat ani za rok, tak jak????? Podle mě by reagovala negativně dnes stejně jako za rok.
OET1
Čtenář

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 13. 6. 2014 20:34

No co, aspoň má něco jako techničák, takže znáš historii. Otázkou je, proč právě tolik jich už měla? Kvůli čemu je střídala? Jestli je hysterka, nebo žárlivka... Nakonec zjistíš, že v bordelu to je bezpečnější :D
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod icotech852 13. 6. 2014 23:16

aby si ženská robila záznamy s kým spala,videl by som to na nejakú psychickú poruchu
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 4. 7. 2014 08:06

Kdybys viděl, co všechno si lidi zaznamenávají, asi by měl poruchu úplně každej. Teda jen kromě tebe, jestli si nic nezaznamenáváš sám. Zato to na tebe zaznamenávají jiní...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod icotech852 5. 7. 2014 06:41

OET1 - spytaj sa jej preco to robila,vyloz karty na stol.Zo zvedavosti som sa spytal manzelky co si o tom ako zena mysli a povedala,ze zena by take mohla nieco robit vtedy,ked porovnava (s kym bolo lepsie a tak) - proste rada sa vracia do minulosti.Ak sa jej spytas,preco to robi - zaujima ma odpoved :)

inak nespoliehal by som sa na to,ze s tebou dlho ostane.Kazdy mal urcite viac partnerov v zivote,ale robit si zoznam je naozaj zvlastne.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 7. 2014 12:03

... a navíc ten zápisníček má určitě ještě spoustu volných stran, které by bylo škoda nevyužít ...

sorry, ale tohle jsem prostě musel :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod _newman 8. 7. 2014 09:00

Hlavně, aby tam nepřibylo nějaké jméno během vašeho vztahu:D
_newman
Čtenář

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 8. 7. 2014 22:28

Anebo je to prozaičtější - když se jí vyklube něco přenosného, celý seznam předá OHS a je z obliga :D
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník