Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Abox píše:Si vymente ty seznamy...
OET1 píše:Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?
OET1 píše:Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?
MgX píše:OET1 píše:Ahoj, chodím se sedmadvacetiletou holkou čtyři měsíce a dneska jsem nalezl u ní ve stole seznam můžů se kterými se líbala a seznam 15 mužů se kterými měla pohlavní styk. Docela mě zarazilo, že seznam byl úplný, jelikož tam nechybělo jméno jejího předešlého partnera. Co si prosím o chování mé partnerky myslíte? Zdá se Vám to normální? Jak byste reagovali?
Sedmadvacet jí, kolik Tobě? Chodíš s ní 4 měsíce a už se jí hrabeš ve stole? Kolik mužů měla v době, kdy už regulérně chodila s Tebou?
Předpokládám, že jste již měli pohlavní styk a kondom Ti nic neříká, protože to s ním není ono. Takže jsi určitě četl v poslední době články o nárůstu HIV pozitivních v ČR, protože se lidé tohoto onemocnění přestávají bát. Patříš mezi ty, kteří se bát přestali/nepřestali, nebo mezi skupinu, která si vše monitoruje v rámci výzkumu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků