Jak překonat stydlivost v balení holek?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod notyvole 11. 3. 2013 00:56

Zdarec, už se to tady řešilo hodněkrát, ale chtěl bych se podělit o svoje problémy. Je mi 17 let a za celej svůj život sem nezavadil o žádnou holku. Nejsem žádnej ohyzda (teda aspoň myslím), hloupý taky nejsem (někdy sem až moc přechytralej) a sranda se mnou většinou je, ale ještě se mi nepovedlo žádnou holku zaujmout, teda když nepočítám asi 2 holky na základní škole, ale tenkrát se nedalo mluvit o nějakým chození, protože jsme byli malí haranti a ani jsem o to neměl zájem. Teď jsem ve druháku na technické škole (skoro žádný holky), většina mých kamarádů jsou kluci a do nějakejch klubů chodím tak jednou za dva týdny a když tam sem, tak prostě nemám odvahu nějakou cizí holku oslovit. Jak mám překonat tu stydlivost?
notyvole
Čtenář

Odeslat příspěvekod icotech852 11. 3. 2013 07:11

casom,ked ta uz prestane bavit masturbacia
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 11. 3. 2013 08:54

Časom ano, ale s masturbací to nemá nic moc společného.
Nelámej to přes koleno. Ono to přijde. Alkohol v rozumné míře ti nepomůže k potlačení zábran?
Na druhou stranu, ne každý je na oslovování cizích holek. Já na to taky nebyl. Navíc když jsem byl v tvém věku, pamatuji, že děvčata o nás neměla moc velký zájem, protže jsme pro ně byli paka. Raději se koukaly po starších.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod icotech852 11. 3. 2013 09:02

najhorsie je,ze zeny nemaju moc v laske muzov bez silneho sebavedomia.Cize treba sebavedomie a ked mas sebavedomie zostavaju ti uz len peniaze,alebo hypoteka (skor ci neskor pretoze casom k tomu dojde)
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod notyvole 11. 3. 2013 14:25

Jo, alkohol mi pomáhá, ale ne před holkama. Můžu bejt zpitej jak chci, ale cizí holku prostě neoslovím a když už, tak řeknu takovou kravinu, že už mě ani nechce vidět. A co se týče toho sebevědomí, tak je to pravda. Kamarád je naprostej dement, ale sebevědomí z něho přímo čiší, takže nabrnknout si holku pro něj nikdy není problém. Ale asi máš pravdu, chce to čas a trochu nabrat sebevědomí. Jinak, holky opravdu jedou spíš po starších.
notyvole
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 3. 2013 20:59

Trent hovořil o alkoholu v mírných dávkách. Zpitý jsi spíš pro srandu. Dej tomu čas a neboj se - myslím, že tvůj základní problém je, že se obáváš, když ti někjaká řekne, že ne. Je to přitom krátké slovo a nebolí to dlouho. Jen to nechce spolužačky :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 12. 3. 2013 14:29

Idealni misto k seznameni je cajovna. Pokud mozno otlapkavaci.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 3. 2013 15:50

Jsi hrubý ... :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MgX 12. 3. 2013 18:49

Proč? Když k otlapkávání použijí rukavice, může to být ještě jemnější než normálně :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod icotech852 12. 3. 2013 22:16

skus na zoznamenie napr.chat - tam je vela ludi a hadam si najdes kamaratku ci partnerku
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Drejkaa 12. 3. 2013 23:11

A tiež tam je veľa úchylov a dementov....v živote by som na chatu nikoho nehľadala, to jako fakt.

-- 12. 3. 2013 23:13 --

trent píše:Idealni misto k seznameni je cajovna. Pokud mozno otlapkavaci.

To je ale sakra dobrý nápad :D
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 13. 3. 2013 06:32

Ženy tam nechodia hladat,ženy tam chodia pokecat
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 13. 3. 2013 11:44

Drejkaa: Já bych to neviděl tak černě. Mimochodem všechny ty úchyly můžeš potkat i ve skutečném světě, protože právě z neho pochází.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 13. 3. 2013 12:02

Bohatě mi stačila jedna smutná zkušenost a myslím, že mám do konce života vybráno.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 13. 3. 2013 12:56

Drejka má asi zlú skúsenosť,tak vidíš Drejka ja mam zase skúsenosť dobrú a tiež mám dlhodobú partnerku.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Další stránka