techseaman píše:sorry, ale som proste taky. pytam sa, som zvedavy. keby jej neverim, tak sa jej nic nepytam a hovorim si svoje. ale vidim, ze ona mi o tom povie, aj ked vie, ze to je tazke, resp. sa na to neodpoveda lahko...thats all folks
Za určitých okolností skoro sebemrskačský způsob - takové sebetrýznění. Ale chápu to. Z určitého pohledu to může být test, co vše si k ní v sexuální oblasti můžeš dovolit - zde tedy příjemná stránka. Ze strany druhé přichází ony myšlenky, co za obludy s ní byly.
Jdeš po hraně, ale to tušíš. Jdeš a nevíš kam spadneš. Chceš vše a můžeš to mít, jenže ten mix s minulostí je bolestivý. Když nic nepřeženeš, přijde drobné otupění, které přinese bonus v podobě postupně mizející minulosti a myšlenek na ni - tedy na partnerčinu minulost. Tlak se postupně ale může vracet ve chvílích obecného napnelismu vyvolaného čímkoliv. Vyčteš partnerce to, nebo ono a bude záležet na schopnosti jejího splachovacího mechanismu a na síle její lásky, resp. síle vašeho vztahu. Čím větší síla, tím větší možnost přežití v bouři.
Odpověděl sis už na otázku, zda si s takovou ženou dokážeš představit budoucnost? Zda s takovou ženou chceš mít děti, žít v rodinném kruhu?
Já bych se zřejmě vydal tímto směrem. Ono uvažování/přemítání o společné budoucnosti Ti dá - možná - také hodně odpovědí.
Z jiné strany by jsi měl zcela určitě vyloučit stav, že Tvá partnerka u Tebe JEN „zaparkovala“ na přechodnou dobu. Prostě úlet - potřebuje trochu více klidu, něhy, pohody ve svém rozvášněném životě. Psal jsi, že spolu hodně mluvíte, což je dobře. Tedy asi víš - na čem jsi. Ona možná tuší to samé - tedy na čem je s Tebou ona. Stav je vyrovnán, alespoň v tomto.
Myslím, že pokud se Ti zdá vše (až na bujarou minulost) ok - mohl bys tomu dát šanci. Muž gentleman, který zapomene na minulost, která jí možná nevyhovovala, jen byla jakýmsi východiskem z nouze. Nedostatek citu a potřeba sexu vyplodila stav, který se Tobě hnusí. Po té co vyhodnotíš všechna pro a proti nastav bod NULA. Vyčisti vše a dej jí šanci. Třeba nezklame a budeš příjemně překvapen. Nezapomeň totiž, že ač si to kdokoliv chce nebo nechce přiznat, sex je neskutečně důležitou součástí života - ve vztahu, v manželství. Jestliže máš partnerku, která ví a umí ... a chce - je to určitá deviza do budoucna. Představa o manželství s puritánkou by asi dělala dobře málokomu ... i když lidé jsou různé.
Pak tu je, samozřejmě, ještě jedna varianta. Víš určitě, že peprné historky, které Ti partnerka vypráví, jsou zcela a totálně pravdivé? Nemá určitý důvod jen mlžit?
Ty zde jen drobně naznačuješ, nečetl jsem více, třeba více kladů a záporů ... s ní a o ní. Chápu, že nemáš chuť více psát, ale taky nezaznamenáš přesnější odpovědi. Vaří se tu z vody.
A ještě něco...jestli jsi byl do té doby, než jsi ji poznal panic - tak máš prostě smolíka. Ne každý dlouhodobě odolává sexuálnímu puzení, i když je už třeba dospělý.
BTW: mám pocit, že žárlivost lehce snižují nějaké minerály, stopové prvky