Ako neriesit partnerkinych byvalych

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod techseaman 3. 8. 2011 18:10

napriklad vzdialenost
techseaman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 4. 8. 2011 08:40

Zkoušel jsi psychologa? Ten by ti pomohl ;-]
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod techseaman 4. 8. 2011 12:17

keby ano, nepytal by som sa takych "odbornikov" ako ty ;-)
techseaman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 8. 2011 13:33

techseaman píše:napriklad vzdialenost

To není žádný důvod. Měl jsem přítelkyni, která bydlela několik set kilometrů a dalo se to. Jo, občas jsem měl smutné večery, ale pak jsme si to vynahradili. Navzdory vzdálenosti jsme spolu byli docela často
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod techseaman 4. 8. 2011 15:03

nuz ked sa ale s tou vzdialenostou vzdaluje aj predstava o spolocnej buducnosti, myslim tym, ze by sa ona odstahovala za nim, alebo on za nou, tak potom neviem, ci to nie je dovod...ale to uz je mimo tejto temy...
techseaman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 4. 8. 2011 19:42

Takže ty sis vytvořil vlastní chiméru, protože máš holku daleko a máš obavy, že se zčuchne s bývalým...
A s tou společnou budoucností je to jak? Ani jeden nejste ochoten se za tím druhým odstěhovat?
Mimochodem, já jako slušňák největší, mám děvče, které mělo také mnohem více partnerů, než já. No a?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 4. 8. 2011 20:32

Vzdálenost je sfině, která vnukne nežádoucí myšlenky i SKORO nežárlivému. Věci kolem vztahu dvou lidí je ale třeba řešit. Jestliže již jste ve věku, kdy se dá hovořit o jakési společné budoucnosti, měli byste to oba vědět a hlavně ji VIDĚT. Jestliže jeden z vás je přesvědčen o nemožnosti společného soužití, třeba kvůli tomu, že Ty nechceš jít za ní a ona zase za Tebou - vytváří se nežádoucí stav s jevy, které mohou přispět k excesům a následnému zániku vztahu.

Jedinou možností je mít otevřený partnerský život, kdy jeden budete žít pro druhého, ale bez dalšího významnějšího omezování. Osobně, jako v tomto směru spíše konzervativní jedinec, tuto možnost příliš nepodporuji. Jen málokdo je schopen udržet - řekněme - doživotně výše uvedený princip v plné čistotě vztahu i lásky.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod techseaman 4. 8. 2011 20:55

trent: moj jediny problem boli ti byvali...vzdialenost som uviedol ako priklad, kedy je spojenie dvoch narocne...nejde o to, ze sme od seba daleko, alebo ze nevidime spolocnu buducnost...preto som pisal, ze tema vzdialenosti sem nepatri, ale akosi sa to rozvinulo dalej...thats all
techseaman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 4. 8. 2011 21:31

techseaman OK. Tudíž co je hlavním nedostatkem vašeho vztahu? Tvoje žárlivost, partnerčina přízeň, kterou věnuje jiným mužům, nedostatek něhy od ní vůči Tobě, nebo co?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 4. 8. 2011 21:56

Ona těm bývalým projevuje náklonnost, nebo jsou ti předkládány jako vzory?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 4. 8. 2011 21:58

Tak abych se přiznal, jsem dokonale zmaten.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod techseaman 4. 8. 2011 23:03

ok, poviem to velmi hrubo. hnusi sa mi, ze si s kadekym neviazane uzivala predtym, ako spoznala mna, ako "najlepsieho, co ju kedy stretlo"...
techseaman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 4. 8. 2011 23:14

Jenomže s tím, co bylo, nic nenaděláš. Pokud jste spolu a je vám fajn, zaměř se na váš společný život, případně na budoucnost.

Ty jsi žádnou před ní neměl?
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 5. 8. 2011 07:50

techseaman: A já to řeknu stejně hrubě. Co se s*reš do toho, co dělala, před Tebou?
Hele mám pro tebe dobrou radu. Rozejdi se s ní a zůstaň do konce života sám. Nebudeš muset řešit nějaké bývalé. A ona bude mít klid.
Nebo bys rád, aby byla jeptiškou do doby,než poznala člověka takového formátu, než jsi ty?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 5. 8. 2011 14:17

techseaman píše:ok, poviem to velmi hrubo. hnusi sa mi, ze si s kadekym neviazane uzivala predtym, ako spoznala mna, ako "najlepsieho, co ju kedy stretlo"...

To je velmi sobecký přístup.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka