No, těžký výběr

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
hobitt píše:Breaker: přijel jsem z prodloužené tanečních a nějaký ten alkohol jsem tam vypil a...nici když u mě to je taky tím, že jsem vůl a nedokážu zapomenout na bývalou
PatrikChrz píše:Když už jsme u těch bot - mám celkem problém si vybrat boty. Nemám rád zavazovací (ta pohodlnost), již několik let jsem neměl na noze jiné, než na suchý zip, proto většinu roku nosím sandály (v létě bez, v zimě s ponožkami), navíc se v práci nemusím přezouvat
. Pouze v případě sněhu nebo deště si vezmu plné - ale nechci sportovní, takže nakonec většinou skončím u Leisera a značky Joseph Siebel. Většinou něco takového http://www.shoeaholicsanonymous.com/sho ... 1193/1.jpg (ale v černé)
MgX: asi máš pravdu. Ono to trochu souvisí s výchovou. Jako dítě, jsem neustále něco musel, začal jsem být na tohle slovo alergický. Když jsem se osamostatnil, zařekl jsem se, že už nikdy se nenechám do ničeho nutit, žádné musíš (jen umřít), žádné přemáhání, přetvařování, podřizování. Uznávám, že jsem se stal asi trochu (hodně
) sobecký a souvisí s tím i ta moje šetrnost - ona svoboda není zadarmo. Chce-li být člověk opravdu svobodný, musí na to mít (s hypotékou moc svobodný nejsi). Já když se rozhodnu, že do smrti nebudu pracovat, tak nemusím, nejsem tak vydán na milost a nemilost zaměstnavateli, můžu si dovolit zariskovat (dostal jsem nabídku na práci (asi za rok) v Černé Hoře, pokud to vyjde, nejspíše to přijmu). Ženskou nejspíš nenajdu. Ono, když vezmu v úvahu, že je mi 34, tak můžu uvažovat cca o 30 leté (mladší by mě těžko chtěla). A pokud taková ženská nemá stálého partnera, tak s ní není něco v pořádku (jako se mnou
). No co, nikdo nemá v životě všechno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků