Jaké máte zkušenosti s seznamka-praha ?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod dockalacek 9. 11. 2010 11:02

Tak já k tomu taky něco písnu. Důležitý je bejt vtipnej, já jsem na vozíku a pomalu se smiřuju s tím, že zůstanu sám. Jezdit do hospod je pro mě komplikovaný, internet jsem zkoušel. Myslím, že hodně holek odradí už to, že jsem vozíčkář.

Siogu řešit nebudu, protože má o holkách velmi špatné mínění a co čtu vaše příspěvky, už jste mu radili mockrát. Nechci se litovat, ale kluci (Patrik a sioga), je fakt takovej problém vyrazit do hospody a někoho sbalit? Siogu neznám, ale s Patrikem jsme párkrát řešili net a zdá se sympatický a v pohodě. Blázni! Jste soběstační, zdraví, jen chtít. Já jsem rád, že se najím (mám dětskou obrnu), ale vy máte šanci..Občas mám deprese, chybí mi lidi. Kamarádi se žení, vdávaj a mně život utíká mezi prsty.

Ale nemůžu po žádný holce chtít, aby se mi obětovala. A pokud někde nějaká je, tak by musela být blázen nebo mě opravdu opravdu milovat. A určitě ne všechny holky jsou mrchy, zlatokopky a pizdy..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Moderátor

Odeslat příspěvekod 4honza 9. 11. 2010 12:19

dockalacek píše:Důležitý je bejt vtipnej

Lidi mají různej vkus - taky se smějou různým věcem. Smích dokáže odbourat nějakou bariéru (třeba tu počáteční), ale samo o sobě to stačit nebude, teda pokud někdo zrovna neusiluje o hýkající -náctku :-)

Pokud má někdo dlouhodobý problém se seznámit, bude lepší začit s tím, že se bude snažit si najít kamarádky (a snažit se to tak fakt brát) - takže třeba začít s těmi, které ho ani příliš nepřitahují. Pak se alespoň může pokusit trochu pochopit něco z ženskýho světa - když se s nima budete bavit i o osobních věcech a jejich pohledu, který je bohužel tak trochu nesdělitelný.

Seznámení je i věcí náhody, ale i na tu musí bejt člověk připravenej.

Případy jako sioga nebo jiné další různé případy, který mají neúměrné a šílené požadavky na partnera, jsou odsouzeni k neúspěchu tak dlouho, dokud si to sami neuvědomí.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 11. 2010 18:52

Mrzí mě, že se to zvrhlo úplně někam jinam. Nechtěl jsem hodnotit, jestli je/není nutné využívat seznamku, nebo jestli se přes ní výrazně zvyšuje šance na úspěch. Hodnotil jsem to jako každou jinou službu (zaplatím si a dostanu zboží nebo službu).
Firma něco slibuje, ale když jsem měl možnost jejich nabídku na "vzorku zdarma" vyzkoušet (ještě štěstí, že jsem se nenechal ukecat k objednání placených služeb a že se pán snažil, led by prodal Eskymákovi), ukázalo se, že ke slibům je hodně daleko, že databáze, kterou se chlubí (najdeme dívku přesně dle Vašich představ/zadání) buď neexistuje, nebo se s nějakým tříděním nikdo ani nezabýval a prostě namátkou vytáhl 20 profilů z nichž třetina ani neobsahovala fotografii.

-- 9. 11. 2010 19:03 --

4honza píše:Případy jako sioga nebo jiné další různé případy, který mají neúměrné a šílené požadavky na partnera, jsou odsouzeni k neúspěchu tak dlouho, dokud si to sami neuvědomí.

Vzpomněl jsem si na slova písničky Severní vítr "k nohám ti dám zlaté pruty, nebo se vůbec nevrátím" (prostě chci všechno, nebo nic).
Já si uvědomuji, že moje požadavky jsou pravděpodobně přehnané (minimálně v porovnání s tím, co jsem schopen nabídnout) , ale nějak si nemůžu pomoct 8-P , nějak se nemám k tomu slevit z mých požadavků.
Známý si teď po krachu vztahu našel holku. Po určité době hledání se snížil ke kompromisu, ví jistě, že s ní nezůstane, "ale nic lepšího nebylo", takže je s ní a hledá dál (ona o tom samozřejmě neví).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 9. 11. 2010 23:03

Slonik píše: A to si žádná nezaslouží.

S tím si dovolím nesouhlasit. Některé ženy jsou skutečně výkvětem zákeřnosti, hnusu a podlosti. Takže ... kde je „zločin“, měl by být i přiměřený trest.

hobitt píše:Napíšu to sprostě... Siogo, vyndej tu hlavu z ***** a podívej se okolo sebe.

Hele Ty mladý zkušený „baliči“ žen a dívek ... příště zkus méně vulgarity a více zkušeností ...

sioga
nevím chlape, nevím. Někde se tu potuluje balík problémů a já mám čím dál větší pocit, že je na něm nápis sioga. Tvůj svět viděný prostřednictvím monitoru, je značně zkreslený. Kdybys alespoň zkalibroval obraz a viděl trochu reality...ale Ty ne, raději budeš žít svůj život, se svým balíkem problémů a názory, které nikdo není schopen změnit. Víš o tom, že jsi člověk, který má jako jediný svoji pravdu a tu budeš hájit, protože Ty dobře víš, že je to skutečně ona - stoprocentní pravda.
OK ... je to tak, na světě jsou jen zlatokopky. Nyní jsi spokojený?

Lehce k tématu....

moderní seznamky neznám, nemám zkušenost. Tento způsob hledání partnerky mně nevyhovuje, i když chápu, že někdo jej bere jako možnost. Přesto - jestliže se podvádí v milion různých profesích, proč zrovna tady ne. Osobně bych jim prostě nevěřil.

Kdysi dávno jsme se dvěma kamarády, ještě jako mladí, podali ... čistě ze srandy ... inzerát, nebo na inzerát odpověděli .. už si ani nevzpomínám. Nakonec jsme se setkali se třemi dívkami ... no ... zkušenost to byla, ale já řekl, že už do toho nejdu. Adrenalin můžu čerpat i při sportu :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 10. 11. 2010 11:48

Patrik: Když takhle jednou najdeš kompromis, tak můžeš zjistit, že to bohatě stačí a tvé požadavky jsou nesmyslné.
A když už jsme u těch požadavků... Co to znamená, když má člověk vysoké požadavky? Dokáže je jmenovitě vypsat? A když tak koukám kolem sebe, mám pocit, že ony "vysoké požadavky" jsou pouhá neochota zbavit se svých staromládeneckých(staropannenských) zvyklostí( a vrtochů). Tímto se samozřejmě nechci dotknout Patrika.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 11. 2010 12:24

Ale jo, souhlas. Zvyk je zelezna kosile a i single zivot ma sve nepopiratelne vyhody :).
Nicmene ani ja, ani on sami byt nechceme i kdyz on vic, proto pristoupil k "docasnemu reseni", na rozdil ode me. Mozna najdu, mozna ne, svet se kvuli tomu tocit neprestane. Kazdopadne tohle jsem resit nechtel, chtel jsem pouze varovat pred dle meho nazoru neseriozni firmou, ktera slibuje urcity standard sluzeb, ktere ale neposkytuje. A je lepsi na to prijit zdarma, nez az po zaplaceni nemale castky.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 10. 11. 2010 16:16

trent píše:A když už jsme u těch požadavků... Co to znamená, když má člověk vysoké požadavky?

http://ona.idnes.cz/zena-snu-ma-porad-c ... ahy-sex_lf :D
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod MgX 10. 11. 2010 20:40

PatrikuChrz nejhorší je čas, který ubíhá a Ty jsi pořád sám. No a pak, samozřejmě, i to, že vidíš ostatní ... jak jsou dva.
Důležité je hledat a nevzdat se, i když někdy už nebudeš doufat. Hele ... ona někde je a čeká na Tebe, jenže se nemůžete najít, no :-)

Upřímně by mě zajímalo, jaké jsou Tvé nároky/požadavky na ženu snů :-D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 11. 2010 21:11

Možná nejsou až tak přehnané, spíš to bude tím, že si někdy přijdu tak trochu "z jiný planety". Do hospody nechodím (pivo a víno nepiju vůbec, velmi výjimečně - vlastně jen na dovolené, když už je to all inclusive - si dám nějaký koktejl, ale spíš piju "ze zvědavosti", než proto, že by mi to nějak zvlášť chutnalo, i když k takové Piňa Coladě (zvlášť na lehátku pod palmou :D) se nechám přesvědčit poměrně snadno), na koncerty nechodím (moderní hudba mi vůbec nic neříká, vlastně hudbu nijak zvlášť neposlouchám, maximálně ráno rádio místo budíku a to mám naladěné Radio Country - tahle hudba je mi asi nejbližší, ale že bych si jí pustil jindy než ráno nebo když např. uklízím, tak to ne), sport nesnáším (když jsem vyšel ze střední školy, tak jsem se zařekl, že už se v životě "ani nepohnu", tak mi to povinná tělesná výchova znechutila - i když někam se projít mi nevadí, občas vyrazím s kolegou z práce "na kešky" a ujdeme pěkných pár kilometrů), takže by asi byl problém kromě příležitosti (proto jsem se rozhodl vyzkoušet tu seznamku) nalézt i nějaké ty "styčné body" společného zájmu.
A jakou bych chtěl? No, nic zvláštního. Svobodnou (ne rozvedenou), bezdětnou, aspoň středoškolačku, zaměstnanou (nějaké normální zaměstnání, ne prodejce něčeho) a taky - hubenou. Já mám 178/62, takže si nemůžu dovolit nějakou 70 kilovou. Když vezmu v úvahu, že je mi 34, tak která cca 30 letá (mladší by těžko o mě stála) trochu slušně vypadající nebude aktuálně zadaná, nebo rozvedená/s dítětem? Rozhodně nestojím o takovou, která chlapa "potřebuje", protože nemá kde bydlet / nevyjde s penězma. Nechápu, jak někdo ve 30 letech může žít od výplaty k výplatě a ještě třeba v nájemním bytě. No, asi jsem fakt rarita (já vím :D ).
Ale co, být sám mi až tak moc nevadí (ten známý vždycky říká, že vlastně žádnou nechci a možná má pravdu), jsem jedináček, takže jsem na to zvyklý. A taky bych se musel hodně věcí vzdát (přes Vánoce a Nový rok vyrážím k moři, asi Dominikánská republika, už po čtvrté, byl jsem i na Maledivách, Srí-lance, v Egyptě, Tunisku, Turecku a žádné "batůžky", pěkně all inclusive, většinou na 3 týdny, ta Srí-Lanka dokonce na 4 (když jsem se vrátil, tak jsem si říkal, že už v životě nechci vidět rejži :D )) a nejsem si úplně jist, že to chci (pro dva bych to fakt nezaplatil a ani bych nechtěl). Navíc cca kolem padesátky se tam hodlám odstěhovat :). Zima ještě ani pořádně nezačala a já se nemůžu dočkat, až skončí. Možná z toho ta depresivní nálada :) Navíc se to stočilo někam, kam jsem nechtěl. Prostě jsem poptával službu, kde se ukázalo, že slibované je velmi vzdálené od toho, co je firma schopna dodat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 11. 11. 2010 21:29

PatrikuChrz po prvním přečtení Tebou napsaného mě napadlo...

Připadáš mi, že se cítíš jako luxusně zabalený balík, který si sám hledá svého nového majitele, ovšem už předem víš, že i když ho najdeš, nenecháš se jím rozbalit.

Neber to jako urážku ... o to opravdu nešlo :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 11. 2010 06:34

MgX píše:PatrikuChrz po prvním přečtení Tebou napsaného mě napadlo...

Připadáš mi, že se cítíš jako luxusně zabalený balík, který si sám hledá svého nového majitele, ovšem už předem víš, že i když ho najdeš, nenecháš se jím rozbalit.

Neber to jako urážku ... o to opravdu nešlo :-)

V pohode ja se neurazim, mozna to dokonce tak je. Tobe se nikdy nestalo, ze jsi neco chtel a kdyz se konecne naskytla moznost (treba sis nasetril) tak jsi zjistil, ze to vlastne nechces a ze to nejatraktivnejsi na tom byla ta nedostupnost?
V tom horsim pripade jsi to zjistil az po porizeni te veci - mas pak doma kram, co jen zabira misto a nebo ho vyhodis.
Kazdopadne ja se rozhodl, ze tomu dam sanci a vyuzil jsem k tomu urcene sluzby, ktera se posleze ukazala jako nekvalitni az podvodna. Z neuspechu se nevesim, ale chtel jsem na tuto sluzbu upozornit, nez nekdo, kdo seznamka-praha.cz nezna ji ma x tisic jen za sliby.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 12. 11. 2010 09:17

Mám podobného kamaráda. Svým způsobem mu i závidím nezávislost(včetně té finanční...i když ho teď nevysává děvče, ale jeho zamilované auto). Taky je sám. Holku by sice chtěl, ale když už si nevybere univerzální(všemi obletovanou) krásku, tak je vždycky nějaký důvod proč si nikoho nehledat.
Když jsem byl sám, sice jsem se nemusel s nikým o nic dělit, ale všechno to časem vyznívalo tak nějak naprázdno. Sice jsem si mohl dovolit leccos, ale co z toho... Neber to, jako, že do Tebe šiju. Na to mám toho svého kamaráda. :D
Nicméně se fakt dostáváme někam jinam.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 11. 2010 09:36

Jak jsem psal, ja se neurazim, dokonce jsem ochoten si nechat i poradit (ovsem ridit se temi radami je uz jina vec ;-) ).
No, jak se rika nahoda je blbec ;-)
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jack111 13. 11. 2010 21:29

Třeba kdybys upustil trochu ze svých požadavků (maturita, svobodná, vlastní byt - zvlášť toto vyřazuje většinu třicetiletých), tak by to také mohlo být jiný. Stejně všechny požadavky a plán padnou, když "JI" člověk potká. A tady je máš asi největší problém. Nikam nechodíš, nic společenského tě nebaví. Z toho cos tady napsal to skoro vypadá, že cizí lidi potkáváš jen v MHD. Teď je otázka, jestli jsi skutečně takový samotář a nebo jím jsi z "donucení." S druhou variantou lze vždycky něco dělat. ;-)
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 11. 2010 21:50

Jack111 píše:Třeba kdybys upustil trochu ze svých požadavků (maturita, svobodná,

Z tohohle bych (téměř :-P ) určitě neupustil
Jack111 píše: vlastní byt

Nejde peníze, jako o zodpovědnost. Mám známou, co si na všechno musí půjčovat (třeba si koupila mobil za x tisíc na splátky - tohle prostě nepochopím, když na něco nemám, tak si to přece nekupuju). A když někdo nemá zodpovědnost finanční, nemá jí ani v životě. Život s takovou ženskou si nedokážu představit.
Jack111 píše: Z toho cos tady napsal to skoro vypadá, že cizí lidi potkáváš jen v MHD. Teď je otázka, jestli jsi skutečně takový samotář a nebo jím jsi z "donucení." S druhou variantou lze vždycky něco dělat. ;-)

Jenže to znamená, že bych se zase musel k něčemu nutit. A to nechci :).
No co, nemusím mít všechno 8-P
PatrikChrz
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka