Možná nejsou až tak přehnané, spíš to bude tím, že si někdy přijdu tak trochu "z jiný planety". Do hospody nechodím (pivo a víno nepiju vůbec, velmi výjimečně - vlastně jen na dovolené, když už je to all inclusive - si dám nějaký koktejl, ale spíš piju "ze zvědavosti", než proto, že by mi to nějak zvlášť chutnalo, i když k takové Piňa Coladě (zvlášť na lehátku pod palmou

) se nechám přesvědčit poměrně snadno), na koncerty nechodím (moderní hudba mi vůbec nic neříká, vlastně hudbu nijak zvlášť neposlouchám, maximálně ráno rádio místo budíku a to mám naladěné Radio Country - tahle hudba je mi asi nejbližší, ale že bych si jí pustil jindy než ráno nebo když např. uklízím, tak to ne), sport nesnáším (když jsem vyšel ze střední školy, tak jsem se zařekl, že už se v životě "ani nepohnu", tak mi to povinná tělesná výchova znechutila - i když někam se projít mi nevadí, občas vyrazím s kolegou z práce "na kešky" a ujdeme pěkných pár kilometrů), takže by asi byl problém kromě příležitosti (proto jsem se rozhodl vyzkoušet tu seznamku) nalézt i nějaké ty "styčné body" společného zájmu.
A jakou bych chtěl? No, nic zvláštního. Svobodnou (ne rozvedenou), bezdětnou, aspoň středoškolačku, zaměstnanou (nějaké normální zaměstnání, ne prodejce něčeho) a taky - hubenou. Já mám 178/62, takže si nemůžu dovolit nějakou 70 kilovou. Když vezmu v úvahu, že je mi 34, tak která cca 30 letá (mladší by těžko o mě stála) trochu slušně vypadající nebude aktuálně zadaná, nebo rozvedená/s dítětem? Rozhodně nestojím o takovou, která chlapa "potřebuje", protože nemá kde bydlet / nevyjde s penězma. Nechápu, jak někdo ve 30 letech může žít od výplaty k výplatě a ještě třeba v nájemním bytě. No, asi jsem fakt rarita (já vím

).
Ale co, být sám mi až tak moc nevadí (ten známý vždycky říká, že vlastně žádnou nechci a možná má pravdu), jsem jedináček, takže jsem na to zvyklý. A taky bych se musel hodně věcí vzdát (přes Vánoce a Nový rok vyrážím k moři, asi Dominikánská republika, už po čtvrté, byl jsem i na Maledivách, Srí-lance, v Egyptě, Tunisku, Turecku a žádné "batůžky", pěkně all inclusive, většinou na 3 týdny, ta Srí-Lanka dokonce na 4 (když jsem se vrátil, tak jsem si říkal, že už v životě nechci vidět rejži

)) a nejsem si úplně jist, že to chci (pro dva bych to fakt nezaplatil a ani bych nechtěl). Navíc cca kolem padesátky se tam hodlám odstěhovat

. Zima ještě ani pořádně nezačala a já se nemůžu dočkat, až skončí. Možná z toho ta depresivní nálada

Navíc se to stočilo někam, kam jsem nechtěl. Prostě jsem poptával službu, kde se ukázalo, že slibované je velmi vzdálené od toho, co je firma schopna dodat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.