trent píše:Nedokáže... Toť otázka.
A znovu opakuji. Nikoho jsem nenutil. A o upírání také nemůže být řeč. Výrazivo používate úderné, která ale na mě dojem neudělá. Stejně jako se nedá normální člověk přes internet k něčemu nutit, nedá se mu ani cokoliv upírat.
Když se s něčím svěřím na internetu a podám to formou dotazu, musím počítat i s tím, že se dočtu i pro mě nepříjemné názory.
Jestli počítáte nominální hodnotu rande a následně výdaje dáváte do kontextu případného sexu, tak mi nezbývá něž konstatovat, že jste úspěšný, mladý muž, který na nějakou tu korunu nehledí. Na druhou stranu přicházíte o to pěkné na tom randeti, které nakonec vyjde i levněji.
Pak zde máme citovou složku, která se zaplatit nedá.
Vaše úvaha, že jsem "mladý muž, který na nějakou tu korunu nehledí" se jeví přehnaná, když uvážíte, že jsem investoval jen 1.000 Kč, abych měl po 28 letech vůbec (poprvé) sex.
Namítáte-li, že " přicházíte o to pěkné na tom randeti, které nakonec vyjde i levněji.", pak přehlížíte, že to není jakási moje volba, že se mnou nikdo nikdy nešel na rande. Já bych klidně na rande s někým šel, ale nikdo nechce jít se mnou. To já přece těžko ovlivním, když zde musí být souhlas obou stran.
suk píše:Pak je na case zaridit si to tak, aby to nebylyMrusnok píše:Sex je vždy za peníze.
tvoje penize ale cizi - respektive toho devcete, s kterym budes ten sex provozovat. Ale toho nedosahnes s devcaty nalezenymi na norniku - je potreba vylizt ven a trosku se snazit.
Bylo-li by vaše tvrzení pravdivé, pak by živnost prostitutek musela zaniknout, protože každý by si to zařídil tak, aby to nebyly jeho peníze ale cizí, což se ovšem nestalo.