Jak se říká "zoufalí lidé dělají zoufalé věci" a tak jsem se rozhodl využít služeb seznamky. Začalo to pozvolna - kolega z práce dostal někde letáček s pozváním na "seznamovací večer", navíc akční nabídka zdarma, tak jsme šli.
Organizace naprosto tristní - část vycházela už ze složení osazenstva, oba jsme nabyli dojmu, že většina holek se tam ani seznámit nešla, obzvláště co jsme měli možnost si s několika později pokecat v hospodě, ale budiž to vycházelo z toho, že byl vstup zdarma (byl jsem na podobné akci od "rychlý rande", ale placené a to bylo nebe a dudy). Uznávám, že toto nemohli ovlivnit. Co ale ovlivnit mohli a co bylo ještě horší, byla organizace. Nakonec někteří seděli u stolku se stejnou holkou dvakrát a na některé se vůbec nedostalo. Samozřejmě celým večerem se táhla silná motivace přesvědčit k nákupu placených služeb. Slibovali "hory i s horákama" .
Po nějaké době nám oběma přišla do mailu další akční nabídka, na vyzkoušení normálně placených služeb zdarma. Kolega neměl zájem (mezitím si už někoho našel), já jsem si řekl, že nemám co ztratit, tak jsem tam šel. Opět následovalo kolečko s lákáním na placené služby (přišel jsem si jak u finančního poradce; vše se neslo v duchu "nikdo vám nedá to, co my vám můžeme slíbit") a zlehčování konkurence (všichni ostatní jsou špatní, jsou ve ztrátě, za chvíli je koupíme). Zájem evidentně povadl, když jsem dal rozhodně najevo, že po zkušenostech s jejich seznamovacím večerem opravdu nemám zájem o jakékoliv placené služby, protože to, co předvedli mě opravdu nepřesvědčilo (následovala výmluva, že to přece bylo zadarmo a že placené služby jsou o hodně lepší).
Dostal jsem k podpisu smlouvu, jejíž podmínky byly o dost tvrdší, než na co bylo lákáno v mailu (tak tak na hranici akceptovatelnosti, při čtení podmínek se mě snažil "prodejce" neustále rozptylovat) a vyplnění dotazníku po kterém jsem měl dostat 20 nabídek (to byla ta akční nabídka). No děs - z těch 20 nabídek cca čtvrtina ani neměla fotku, a pouze cca 2 odpovídaly podmínkám, které jsem si zadal. Tak nevím, jestli se čtením vyplněných dotazníků tam vůbec nikdo nezabývá a nebo jestli opravdu mají tak chudou databázi a nemají koho poslat . Takže ještě že jsem se nedal překecat (ten nátlak byl opravdu silný), protože by to byly vyhozené peníze.
Co mě ale dost dostalo. Dal jsem si inzerát na seznamu na Seznamu. Kromě zahraničního spamu typu "jmenovat se Pamela, mít o vás velký zájem" mě přišla reakce právě i z seznamka-praha.cz.
Pěkný den,
přečetla jsem si Váš inzerát a myslím si, že v naší databázi máme mnoho potenciálních partnerek, které by mohly splňovat Vaše požadavky.
Např.:
33/175/VŠ Lucie - atraktivní, inteligentní, komunikativní, umělecké sklony. Kód: 126
29/175/SŠ Ivana - sexy slečna se spoustou energie. Hledá spontánní, zábavný a dynamický protějšek. Kód: 127
Chcete-li se o našich klientkách dozvědět víc, nebo se s nimi seznámit, jděte na stránky www.seznamka-praha.cz do sekce „Vložte kód“. Tam zadejte výše uvedený kód.
Nebo se zaregistrujte v naší databázi na stránkách: www.seznamka-praha.cz v sekci „Bezplatná registrace“.
Pořádáme rovněž seznamovací večery za bezkonkurenční, symbolické ceny(v akci zdarma). Lidi oslovujeme e-mail, reklama metro,internet a letáky.
S pozdravem
Lucie Smékalová
Konzultant
Ty profily mě přišly jako docela "fake", hlavně na jednom mě dostalo, že slečna píše, "že je z bohaté rodiny".
Tak mě napadlo, jaké zkušenosti máte vy, pokud někdo takovou službu využil.