šuk, máš za úkol se tam přihlásit a psat, asdresu víš..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
marku... ja navstevuju tolik for, ze by se mi to pletlo, navic se mi tam nelibi
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
trent píše:Co je vault? A pomůže to ke snížení výdrže.
no jiste ze pomuze. ja treba kuprikladu po tech letech co tam chodim jsem uz temer impotentni
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
Kveta.zlata: jo, pokud jde o sex, tam je chytry napad popustit uzdu fantazie. Ovsem nedoporucuji to v psanem projevu, boli z toho oci
Suku, nemyslel jsem tebe! Spíše to téma celkově. A je to taky jistým způsobem zajímavý stroj času - jen si nejsem jist, jestli stojím o to vědět, co jsem na jaký fórech kydal za nesmysly
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?