trent píše:Hele, minimálně zde jsi zaujala jednu osobu... A to jsi o sobě nic neřekla. Paráda.
Kdybys umřela... rodina by si toho pravděpodobně všimla, ne?
presne tak, ale vsechno jsem uz nekolikkrat rekl. a pak se slecny divi proc musim psat delsi inzeraty, a nepochopi ze na strane muzu to chodi uplne jinak nez u nich kde nemusi vubec nic o sobe rikat, a stejne se dockaji odezvy kdyz to chlap musi uvest udaje od velikosti bot az po vysi bank. uctu aby nejaka mu odpovedela.
takze pro slecnu se najde nekdo i v tom nej bohem zapomenutejsem foru, jak se ji tu ozyvaji, kdyz to mne kdyz jsem psal o svem trapeni neozvala zadna ani tady, ani na foru kam chodim castejic ani na chatu se za cely den neozve ani jedna.
a tak jsem porad uplne sam, doma nemam co delat a ani psat s kym, no jedna se nasla, s kterou si vecer aspon zdravime, uz si moc nemam co rict, a stejne i kdyz mi s ni bylo dobre tak je to na ... kdyz ma pritele, to ze zas bydli moc daleko mi az tak nevadi.
no nic no, chce se mi fyz. blizkosti ale ani te osamelosti se nemuzu zbavit, nezbyva mi zatim nic jineho nez prezit do doby nez dostatnu trvaly pobyt, najde se prace kterou budu moct delat a vydelavat, a pak si je budu kupovat, kdyz uz takova je situace ze vsem jde predevsim o penize.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.