Balení po netu [odděleno z „Jak sbalit holku“]

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 2. 7. 2010 21:35

To si jen myslíte, kluci. :-)
siogo...ty se v tom strašně pitváš. O čem chceš přemýšlet? To si jako sedneš, dáš hlavu do dlaní a budeš dumat. A pak se nedejbože nějaká ubožačka ukáže a bude vše úplně jinak, než jak sis to vymyslel s chvilce zamyšlení.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod sioga 2. 7. 2010 22:18

pres den, se nemam s kym bavit a nikdo neozyva, tak po pulnoci uz ani nema smysl cekat na neco, tak jdu si lehnout a pak v posteli ve tme tri hodiny nez se mi podari usinat, dumam. proste ja neumim se chovat spontalne musim mit vsechno predem promyslene a vsechno musi mit nejaky ucel.
Obrázek
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 2. 7. 2010 22:23

Já to znám, taky jsem v tom bodu byl. Teď hraju hru. Hraju hru a dělám narážky, konverzuju a buď sbírám plusové body, nebo ne. A hlavně...když máš něco připraveného, nikdy se Ti to nepovede přesbně tak, jaks to chtěl, vždycky bude něco trošku jinak. To znamená - buď pohotový, ber to jako hru a máš z půlky vyhráno. Do tohohle stavu se dostat dá. Podívej se na mně, na začátku roku jsem na tom byl podobně jako ty. A dnes? :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 2. 7. 2010 22:48

A dnes? Povídej hobitte, jestli se něco změnilo v tvém partnerském a sexuálním životě...
sioga: když si tak pěkně o všem podumáš a nalajnuješ si to, nezpozoroval jsi náhodou, že to nikdy není tak, jak sis to namaloval? V jednom má ten hobitt pravdu. Měl bys být spontánní.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 2. 7. 2010 23:13

Především jsem ale při kontaktu s dívkami uvolněnější. A partnerku teď nevyhledávám. Vyhovuje mi být single. Je to sice místy narušeno frustrací ze zamyšlení právě nad tím sexuálním životem, ale v ostatních aspektech se cítím spokojenější sám. ;)

Ale neříkám, že kdyby nastala nereálná situace a nějaká fajn slečna by si chtěla něco začít, tak bych se nějak extra bránil...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 7. 2010 06:34

Být single znamená bez té frustrace ;-).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 3. 7. 2010 20:22

když jsem semtam frustrován a jsem sám, tak jsem teda co?
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 3. 7. 2010 20:47

kokot
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Player. 3. 7. 2010 21:48

a este je aj frustrovany
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod p0etrik 4. 7. 2010 10:11

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :tleskani :tleskani :tleskani
Panove tak ted jste mne rozsekali. :mrgreen:
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 4. 7. 2010 10:21

To jsem si zas naběh :D
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 5. 7. 2010 19:45

suk píše:kokot

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsi mě opravdu rozesmál.
hobitt: jednak nejsi singl, protože ten je opravdu spokojený se sebou i svým životem(alespoň se to tvrdí) a sexuálního partnera si občasně najde, nebo má nějakého stálejšího.
A ještěš mě udivuje, proč to stavíš tak, že by byla nereálná situace a nějaká kočka by si chtěla něco začít... A co kdyby sis chtěl něco začít ty? Tuto možnost jsi zcela vynechal(opět).
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 5. 7. 2010 20:29

OK, tak teda nejsem single, no. Se spolusouložnicí jsem se viděl naposledy už celkem dost dávno a už to neobnovíme :) ... A ta nereálná situace mi teď opravdu nereálná přijde protože prostě...jsem takový jaký jsem a nehodlám se měnit. A tu poslední možnost jsem vynechal záměrně, protože doufám, že mě hodně dlouho nenapadne, protože vždy, když mě napadne, tak tvrdě naraím a dlouho se z toho dostávám.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 6. 7. 2010 11:53

Já vám nevím, musim se prostě zeptat, i když to asi nepatří přímo sem.

V práci, kde dělám, skoro všichni zastávají pravidlo, že "co je doma, to není ono" a prostě otevřeně mluví o tom, jak podvádí své manželky/přítelkyně. Co si o tom myslíte? Jsem přesvědčen, že mít pevný vztah je daleko lepší.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod trent 6. 7. 2010 11:59

Důležité je, co si o tom myslíš ty... Jaký k tomu máš postoj. A co dělaj ostatní ti může být jedno. Myslím, že podvádět by se nemělo. Nicméně na druhou stranu ani neodsuzuji ty, kteří to dělají. Člověk nikdy neví, co může sám udělat.
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka