hobitt píše:Mě by to třeba vadilo, být neustále na telefonu, nebo live s někým i když bych tu osobu měl velmi rád, to vím naprosto jasně.
Tobě vadí, když se do hlavy začnou vměstnávat myšlenky, že ONA je právě někde jinde a možná s někým jiným. Nevyhovuje Ti představa, že budeš opuštěn. Obáváš se, že budeš sám. Domníváš se, že je lepší žít život sám a být psychicky - jaksi v rovině, než zariskovat a chvíli být totálně nahoře a za nějaký čas zase dole.
Bojíš se bolesti, která přichází s každou ztrátou a nesnášíš následnou nestabilitu svého JÁ...
-- 7. 8. 2010 19:20 --
suk píše:trent: joo, prvnich par stran je kouzelnejch![]()
Jinak, ja zjistuju, ze mam trosku jinej problem. Tenhle rok jsem potkal holek pomerne malo, kdyz nepocitam ty 3 na vejsce (z nichz 2 nevysly a na treti jsem ti nezkousel) tak jenom jednu. A ta se zrovna nahodou ten samej den seznamila s jistym clovekem, kterej mrkne a kazda de ...
Mám pocit, že zbytečně dlouho čekáš. Váhavý lovec ... Nakonec schválně vybíráš jinde, než bys mohl. Netroufáš si na určitý typ žen, protože máš pocit, že pokusem, který nevyjde ztrácíš mnohem víc, než jen objekt své touhy.
Častokrát, přesně takto, muž ztratí možnost získat srdce ženy, která by stála za to. Předchozí věta může platit i pro ženy.