Jak sbalit holku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 7. 8. 2010 19:12

hobitt píše:Mě by to třeba vadilo, být neustále na telefonu, nebo live s někým i když bych tu osobu měl velmi rád, to vím naprosto jasně.

Tobě vadí, když se do hlavy začnou vměstnávat myšlenky, že ONA je právě někde jinde a možná s někým jiným. Nevyhovuje Ti představa, že budeš opuštěn. Obáváš se, že budeš sám. Domníváš se, že je lepší žít život sám a být psychicky - jaksi v rovině, než zariskovat a chvíli být totálně nahoře a za nějaký čas zase dole.
Bojíš se bolesti, která přichází s každou ztrátou a nesnášíš následnou nestabilitu svého JÁ...

-- 7. 8. 2010 19:20 --

suk píše:trent: joo, prvnich par stran je kouzelnejch :))
Jinak, ja zjistuju, ze mam trosku jinej problem. Tenhle rok jsem potkal holek pomerne malo, kdyz nepocitam ty 3 na vejsce (z nichz 2 nevysly a na treti jsem ti nezkousel :D ) tak jenom jednu. A ta se zrovna nahodou ten samej den seznamila s jistym clovekem, kterej mrkne a kazda de ... :D

Mám pocit, že zbytečně dlouho čekáš. Váhavý lovec ... Nakonec schválně vybíráš jinde, než bys mohl. Netroufáš si na určitý typ žen, protože máš pocit, že pokusem, který nevyjde ztrácíš mnohem víc, než jen objekt své touhy.
Častokrát, přesně takto, muž ztratí možnost získat srdce ženy, která by stála za to. Předchozí věta může platit i pro ženy.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 8. 2010 19:39

MgX píše:
hobitt píše:Mě by to třeba vadilo, být neustále na telefonu, nebo live s někým i když bych tu osobu měl velmi rád, to vím naprosto jasně.

Tobě vadí, když se do hlavy začnou vměstnávat myšlenky, že ONA je právě někde jinde a možná s někým jiným. Nevyhovuje Ti představa, že budeš opuštěn. Obáváš se, že budeš sám. Domníváš se, že je lepší žít život sám a být psychicky - jaksi v rovině, než zariskovat a chvíli být totálně nahoře a za nějaký čas zase dole.
Bojíš se bolesti, která přichází s každou ztrátou a nesnášíš následnou nestabilitu svého JÁ...

Máš pravdu, doslova. Nechci riskovat pro vidinu něčeho lepšího, spokojím se s tím, co mám s tím, že je to pro mě asi nejlepší...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 7. 8. 2010 19:55

Takže je výsledek ten, že tě stále trápí osamělost, byť se jí snažíš utlumit myšlenkou, že jsi v pohodě. Když přijde na věc a mohl bys potkat objekt svého štěstí, rozklepeš se. Až budeš opravdu v pohodě a nebudeš si nic nalhávat, budeš koukat, jak jde všechno jak po másle. Po pravdě, já se do tohoto vyrovnaného stavu dostal snad jen jednou. A vydrželo mi to týden. Než se objevila.
Ještě dodám, že této "nirvány" jsem dosáhl až poté, co jsem prožil vztah.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 7. 8. 2010 20:11

MgX píše:Mám pocit, že zbytečně dlouho čekáš. Váhavý lovec ... Nakonec schválně vybíráš jinde, než bys mohl. Netroufáš si na určitý typ žen, protože máš pocit, že pokusem, který nevyjde ztrácíš mnohem víc, než jen objekt své touhy.
Častokrát, přesně takto, muž ztratí možnost získat srdce ženy, která by stála za to. Předchozí věta může platit i pro ženy.
Tak mas i nemas pravdu. Vahavej jsem, na druhou stranu - tenhle rok jsem se snazil vyuzit kazdy vteriny a kazdy moznosti... v jednom pripade to bylo tak na 99% marny (nekompatibilita s tou babou :D ) a v druhym pripade se proste ***** az moc veci najednou no :)

a v poslednim pripade... krom krasavce a holko-magnetu tam hral roli alkohol a (jeji) kamaradky, ktery me temer stiraly... ale to me tak netrapi, ja bych si ji asi nevsim nebejt toho, ze mi hrozne pripominala tu holku, o ktery jsem psal v predchozim odstavci :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 8. 2010 22:22

trent píše:Takže je výsledek ten, že tě stále trápí osamělost, byť se jí snažíš utlumit myšlenkou, že jsi v pohodě. Když přijde na věc a mohl bys potkat objekt svého štěstí, rozklepeš se.

Ano. Ale že by mi to nějak extra vadilo, to se říct nedá...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 8. 8. 2010 08:54

Dnes jsem si slíbil, že se do Tebe nebudu navážet. Takže dobře, máš pravdu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 8. 2010 09:21

A že Ti trvalo tak dlouho to uznat...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 8. 8. 2010 12:13

Máš pravdu.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 8. 2010 12:38

Jako vždycky. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 11. 8. 2010 20:42

Tak mi bylo poprvé v životě od slečny sděleno, že se jí líbím. A klasicky je všechno špatně. :-| Je mi moc sympatická, ale bydlí přes 400km daleko a z víry, že vztah na dálku může fungovat jsem už vyrostl. Navíc mi napsala, že dřív jí se mnou bylo moc hezky, pak se objevila jiná a vše se změnilo. Nebudu lhát, ta druhá slečna je mi zatraceně sympatická, navíc nebydlí daleko, tak jsem si říkal, že bych to na ni postupem času zkusil...

Takže teď mě čeká nepříjemné vysvětlování proč to bohužel nemůže vyjít a navíc mám svázané ruce, protože když něco zkusím na tu druhou, riskuju, že si to ta první slečna vybaví jako něco proti ní... Ale to tak není, já to vím, ale je mi jasné, že tomu nejspíš nebude věřit...

Takže situace k ničemu :-|
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 11. 8. 2010 21:00

Whatnigra.jpg
Whatnigra.jpg (99.59 ) Zobrazeno 2169 krát
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod MgX 13. 8. 2010 20:14

hobitt píše:Tak mi bylo poprvé v životě od slečny sděleno, že se jí líbím. A klasicky je všechno špatně. :-| Je mi moc sympatická, ale bydlí přes 400km daleko a z víry, že vztah na dálku může fungovat jsem už vyrostl. Navíc mi napsala, že dřív jí se mnou bylo moc hezky, pak se objevila jiná a vše se změnilo. Nebudu lhát, ta druhá slečna je mi zatraceně sympatická, navíc nebydlí daleko, tak jsem si říkal, že bych to na ni postupem času zkusil...

Takže teď mě čeká nepříjemné vysvětlování proč to bohužel nemůže vyjít a navíc mám svázané ruce, protože když něco zkusím na tu druhou, riskuju, že si to ta první slečna vybaví jako něco proti ní... Ale to tak není, já to vím, ale je mi jasné, že tomu nejspíš nebude věřit...

Takže situace k ničemu :-|

Jednoduchá situace ... útoč pravdou ... řekni jako chlap rovně, že se Ti líbí, že je Ti velmi příjemné, jak ONA naznačila, že se jí líbíš i Ty. Ovšem také víš, jak prázdninové lásky a ještě lásky na dlouhou vzdálenost prostě nefungují. Tudíž z tohoto důvodu ... NE. Hotovo... Udělal jsi krok muže gentlemana a dále si nebudeš mít co vyčítat. HLAVNĚ jí neříkej, že můžete být kamarádi! To však neznamená, aby sis na slečnu nevzal kontakt a nekomunikoval s ní přes IM, email ....

A ta druhá - zatraceně sympatická nebude, drahý ukřivděný hobitte , čekat dvacet let, až si vzpomeneš, že by ses o něco mohl pokusit. Takže ... řečičky naší babičky ... jak to na ní časem (za rok, za dva) zkusíš, si nechej pro sebe. Proč? Protože toto oznámení jen vypovídá o tom, co už se tu milionpětkrát probíralo. Opět nápad za „nula bodov“.

A jestli teď napíšeš, že si musíš nějaký čas oddechnout, pak se již dopředu musím ptát od čeho? A abych Ti ušetřil čas, píšu .... a odpovídám si sám ... od ničeho. Když nemám pořádný a většinou déle trvající vztah - nemám si potřebu od něčeho odpočinout (tedy v tomto směru). A jestliže chceš chvíli počkat, aby si slečna „nomero uno“ nemyslela, jak jsi to ukončil kvůli slečně „secondo“. NE, NE, NE ... opravdu nemusíš čekat. Ty si s ní nic neměl, proto nemusíš čekat.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 8. 2010 20:35

No nakonec jsem jí to pověděl podobně, jako jsi napsal a hurá hurá, vidí to podobně, takže pohoda, klidek, čisté svědomí, všechno je fajn... :)

A s tou druhou se teď "oťukáváme" :) Jestli se z téhle fáze někdy dostanem je prozatím ve hvězdách. :) Ono tady v tom mikrosvětě mi je celkem všechno jedno a moc věci neřeším - pravý opak mne samotného v realitě.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 14. 8. 2010 13:34

MgX to napsal velmi rázně a velmi trefně.
Z fáze se nikdy nedostanete, protože ty se nerozhoupeš abys ji vzal za ruku, dal jí pusu apod.... Na to abys sbalil holku nejsou třeba vždy jen slova.
Tak mi řekni jak se to oťukávání projevuje?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 14. 8. 2010 13:45

trente pozoruje ji z dvěstěmetrové vzdálenosti ... ona sedí na lavičce, on kouká z okna :roll:
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka