Jak sbalit holku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 23. 3. 2010 11:50

Nebo se zhroutí. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Olimant 24. 3. 2010 00:49

to casem tak jako tak pokud s tim nic nedela
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 4. 2010 21:15

Otázka do pléna...jak se kua zbavit nesmělosti?

Situace - klub, byl jsem tam s přáteli, plno pěkných holek, vyhlídl jsem si dvě a...nebyl jsem schopnej s nima jakkoli promluvit, jen jsem po nich pokukoval. :D

Alkohol nepomohl...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 19. 4. 2010 21:24

proste se na to vyser a udelej to, nebo di trenovat nekam... ja ted s treninkem zacal a podarilo se mi pokecat si s jakejmasi pochybnejma existencema, ale podarilo 8-)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 4. 2010 21:27

No v sobotu je v tom klubu další akce, tak přemýšlím, že bych tam zašel a snad se odbloknu. :))

No a kamarádka psala, že by šla někam ven, ale nevím, u ní jsem se už jednou spálil (jestli si někdo vzpomíná na story se slečnou K), tak jako fakt nevím, jestli s ní ven jít. :D

///

ale co, ven spolu jít můžem. :D jenom nevím jako, už to vidím, přijdu za ní a: "Ahoj, jak jsi chtěla jít ven, půjdeme?"

To bude zas trapas. :D

Anebo radši nic... :))
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 19. 4. 2010 22:19

proč?ptej se jí, co novýho, co škola, koníčky...uvidíš, pak párkrát zareaguješ podle situace a konverzace se rozjede :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 4. 2010 22:30

Jenže to je takový...na facebooku mi komentuje statusy, vedeme tam debaty apod.a když se potkáme ve škole, tak kolikrát ani neodpoví na pozdrav. A nechci si dělat zbytečné naděje.

Pár měsíců zpátky jsme si psali, vypadalo to nadějně, pak chtěla trochu času, ten jsem jí dal, pak jsme se celkem škaredě pohádali a dlouho jsem jí nemohl přijít na jméno, byl jsem zlomený.

A tím nechci znovu projít, proto mám velký strach.

Nehledě na to, že poslední trosky sebevědomí jsou v háji...já bych prostě potřeboval slečnu, která by tu nit trošku vedla...je to trapné, ale je to tak.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 20. 4. 2010 09:43

To, že chceš aby to slečna vedla není podle mě trapné ;)

Tak jednej narovinu, zeptej se jí, proč se takhle chová. Jestli má charakter, tak ti taky odpoví narovinu :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod aquarkko 20. 4. 2010 10:18

panebože :mrgreen: Já jsem stydlivá, sebevědomí mínus 5, ale tohle beru jako srandu, stejně jako ty fotky - když vyhraju nebo budu vysoko, bude to fajn, protože si dokážu, že můžu zabodovat, když ne, je dobře, bo jsem překonala stud. Když oslovím kluka a vyjde to, je dobře, bo si dokážu, že je o mě zájem, když ne, je dobře, bo si dokážu, že se nebojím to udělat. Hrozný dilema...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 20. 4. 2010 11:21

teplice píše:Tak jednej narovinu, zeptej se jí, proč se takhle chová. Jestli má charakter, tak ti taky odpoví narovinu :)

To je dobrý nápad, už jsem to udělal. Díky. ;)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 20. 4. 2010 11:28

aquarkko: tak to asi nejsi zase tak moc stydliva a nesebevedoma ;) kdyz me nektery lidi tipujou skoro az na namysleny hovado a ani alkoholem ***** mam problem oslovit holku, kterou treba i znam.... 8-)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 20. 4. 2010 11:52

suk píše:kdyz me nektery lidi tipujou skoro az na namysleny hovado a ani alkoholem ***** mam problem oslovit holku, kterou treba i znam.... 8-)

U mě je to přesně to samý. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 20. 4. 2010 19:01

Většinou ty největší kraviny zabíraj nejvíce. Takže za nějakou přijd a originálně ji oslov. To zabere na 100% :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 4. 2010 11:51

Dneska se mi zdá, že v podstatě chlapi jsou větší srabi než ženský, co se týče balení. A tedy hlavně furt nefňukaj po fórech :-))
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod sioga 21. 4. 2010 12:06

zensky musej nekoho balit? mozna tak ty prachate frajirky okolo ktereho litaj zlatokopky jak vosy, v opacnem pripade jim staci jen nekde sedet na zadku a vrtet jim, proto to maji zensky snadne a maloktera pekna holka/zenska je stydliva uz je proste zvykla ze ji denne nekdo zkousi balit/svadatet a tak si musi hrat na nedobytnou,chladnou kralovnu a trochu roztaje pred tim nejvetsim drzounem co ukazuje jaky je macho. stejne tak tomu je i na netu, kdybych byl holka nedozil bych se toho ze i v 25 jsem nemel vubec nic co se tyce zkusenosti se seznamovanim, protoze kdo hraje ten bere, u slecen tak neni, jim staci proste byt a to je vse, a pak si jen delaji starosti ktereho si pak asi vyberu a proto slecny jsou vsechny stastne a i berou to jako hru, a city cloveka jsou pro ne jen jako mokra hadra, a asi tezko maloktera nebo presnejic ani jedna z tisice se neozve klukovi ani z pochopeni ci aspon slitovani ze by ten potreboval trochu pomoci s tim sebevedomim a ziskanim zkusenosti, pro ne jsou takove typci tragedi, ale kdyz ona si hraje na nestastnou, tak je je chudinka ty je jedna ja ti pomuzu, kolik potrebujes?
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka