Jak sbalit holku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 17:04

sioga píše:jj, taky jsem blbec, tu kterou by kdokoliv jiny nazval sobeckou mrchou, taky mam rad. proste je to asi ta bozska, ktera vyrazne ovlivnila vas zivot a budete si ji pamatovat proste dokonce zivota, a to jak kvuli tem zpocatku pozitivnim tak i nasledne negativnim zazitkum, ale jak se rika vsechno je k necemu dobre, asi to melo tak byt.
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... skeho.html

Já to třeba beru tak, že jí mám rád, ale holt to nevyšlo, byla by blbost věšet hlavu...protože i když mi přijde skvělá a úžasná, tak když tam není ta zpětná vazba, tak není co řešit. :)) Jinde se ta zpětná vazba najít může. :))
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 22. 3. 2010 17:14

diktator zustava diktatorem i kdyz treba ho nekteri muzou obdivovat/mit radi ;) takze z toho co jsem napsal samozrejme nerikam za tou m*chou nemuze byt, ba co vic, tak ji uz i vidim, ale jen zustavam na vazkach, jestli nechtela abych toho dojmu nabyl, ale co bylo to bylo. no nic zivot je dal.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 19:58

Hobitte, na co měla být zpětná vazba? Na tvého kamaráda. Na Tebe to bohužel nebylo, protože jsi se o nic nepokusil. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 20:06

Njn, tak zoufale jsem nechtěl nic pokazit, až jsem zapomněl vůbec něco udělat. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 20:10

Lepší je to pokazit, než neudělat nic.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 20:12

Máš pravdu, no...takhle je to v háji a ani jsem se o nic nepokusil. To naštve.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 22. 3. 2010 20:58

nekde nedavno jsem videl v nejakym profili ani nevim kde tady ci na seznamce "kdyz nic nedelas, nic nezkazis, ale taky tim nic neziskas." mozna si to dam do motta jako motivujici priklad nebo spis odstrasujici? asi proto taky nevystrkuji paty z baraku, jelikoz pokazde se neco prihodi a to se snazim tomu vyhybat, asi se jak rika strach naopak to pritahuje.

"Základní rysy sociální fobie

strach ze zkoumavých pohledů jiných osob v sociálních situacích
výrazný a přetrvávající strach z pobývání v situacích, ve kterých se mohou objevit rozpaky nebo ponížení
vyhýbání se obávaným situacím
strach je ochromující a vyvolává výraznou nepohodu"

http://socialnifobie.info/

no nic radeji nebudu kazit vam vlakno, jen jsem reagoval.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod teplice 22. 3. 2010 21:35

sioga: poskytneš nám tvou fotografii?
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod S-Tony 22. 3. 2010 21:44

Sociální fobie tě přejde až si najdeš první babu a první pořádnou práci.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 22. 3. 2010 22:44

... a pedofilie když se staneš knězem nebo učitelem na 1. stupni ZŠ :oboze

K tématu, holku je nejlepší zabalit do igelitu 8-)
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 23. 3. 2010 08:24

mareq: máš zvláštní choutky :hm
sioga: Napiš si to jako odstrašující motto.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 23. 3. 2010 08:36

mareq0 píše:... a pedofilie když se staneš knězem nebo učitelem na 1. stupni ZŠ :oboze

Hm...mám kamaráda na teologické fakultě a kamarádka dělá třídní ve 2. třídě. :-l :oops: 8-D
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 23. 3. 2010 09:44

Když si neberou práci domu, tak je to v cajku.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 23. 3. 2010 11:31

S-Tony: je zvlastni, ze lidi, ktery maj treba fobii z vejsek, z pavouku nebo ze stisnenyho prostoru, tak je jejich fobie nepresla, kdyz je nekdo vzal na rozhlednu, hodil na ne pavouka nebo je natlacil do vejtahu....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Jack111 23. 3. 2010 11:47

To není zcela pravda. Právě tím, že vylezli na rozhlednu, se fobie zbavili. Samozřejmě se začíná od nejmenšího problému a ne hned skákat s padákem. Když člověk najde práci, kde bude vystaven hromadě lidí, bude se muset přizpůsobit.
Jack111
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka