Jak sbalit holku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 07:05

Ses jí vybl...svěřil?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 09:47

Nene, bylo to trošku slložitější...chovala se nějak divně, tak jsem se zeptal, jestli je na mne naštvaná, ona že ne, že jen ten den nedopad podle jejích představ, tak jsem se ptal, jestli jsem udělal něco špatně nno a ona to shrnula a vzala to ze svýho hlediska, klasika, dobrej kamarád, ale víc nechce. Vzhledem k tomu, že už nějakou dobu jsem to tušil, tak jsem to vzal celkem v klidu. No a byl jsem i rád, že to načnula ona, protože aspoň nemusím dolaďovat svůj proslov, kterým jsem ji chtěl zítra vše vysvětlit :)

Jen jsem zvědavý, jestli o tom bude ještě zítra chtít mluvit...doufám, že ne. :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 10:33

Ten proslov, který připravuješ teprve 2 měsíce? :-)
Otázky, zda jsi něco udělal špatně, nejsou na místě. Neptej se, když jsi nic neudělal.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod teplice 22. 3. 2010 10:39

Neplánuj proslov, nejlepší je, když to řekneš spontánně...aspoň já to tak mám. Vlastně, jedinej proslov, kterej jsem si kdy připravil byl na pohřbu nejlepšího kamaráda. Jinak všechno z hlavy a podle okolností, to je nejlepší, fakt :))

Stejně vem to takhle; připravíš si pár vět, budeš na nich makat nějakou dobu a pak to stejně nikdy neřekneš tak, jak jsi chtěl. Vždycky tě něco ovlivní (její pohled, jiný okolnosti) a upravíš to dle situace :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Olimant 22. 3. 2010 10:43

presne tak...
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 3. 2010 11:33

Taktéž se pod tohle podepisuju. V tomto případě je spontánnost nenahraditelná. Všecko "připravené" jde opravdu v první setině vteřiny do háje a pokud ne, tak člověk vypadá jako gumák
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod suk 22. 3. 2010 11:37

Hobbite, neposlouchej je, nevedi co mluvi. Priprav si to, napis si to na papir a pokud si hodne odvaznej, tak to precti. Jinak uplne s klidem na kazetak/diktafon a prehrat....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 12:35

trent píše:Ten proslov, který připravuješ teprve 2 měsíce? :-)

To nejsou dva měsíce, snad jen měsíc. :)) ale jo, byl to on.

teplice píše:Stejně vem to takhle; připravíš si pár vět, budeš na nich makat nějakou dobu a pak to stejně nikdy neřekneš tak, jak jsi chtěl. Vždycky tě něco ovlivní (její pohled, jiný okolnosti) a upravíš to dle situace :)

Je to tak, aby bylo potřeba si promyslet co vše tam zahrnout, apod. :)

No nic, život jde dál...:)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 13:34

Já tedy nevím, že tu furt řešíš nějakou holku, co byla odmítnuta tvým ušatým kamarádem. Jde o Tebe. A je fakt, že proslov k ničemu.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Olimant 22. 3. 2010 14:42

Trente koukam jake vyjmecne filosofi citujes v podpisu :-D
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 22. 3. 2010 14:59

Řekni památnou větu a budeš tam taky. ;-)
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod aquarkko 22. 3. 2010 15:27

suk píše:Hobbite, neposlouchej je, nevedi co mluvi. Priprav si to, napis si to na papir a pokud si hodne odvaznej, tak to precti. Jinak uplne s klidem na kazetak/diktafon a prehrat....

zaplatit pilotovi a nechat ho lítat s transparentem s proslovem nad jejím barákem :mrgreen:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 3. 2010 16:18

trent píše:Já tedy nevím, že tu furt řešíš nějakou holku, co byla odmítnuta tvým ušatým kamarádem. Jde o Tebe. A je fakt, že proslov k ničemu.

Zní to blbě, ale...mám ji rád. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 22. 3. 2010 16:34

jj, taky jsem blbec, tu kterou by kdokoliv jiny nazval sobeckou mrchou, taky mam rad. proste je to asi ta bozska, ktera vyrazne ovlivnila vas zivot a budete si ji pamatovat proste dokonce zivota, a to jak kvuli tem zpocatku pozitivnim tak i nasledne negativnim zazitkum, ale jak se rika vsechno je k necemu dobre, asi to melo tak byt.
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... skeho.html
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 3. 2010 16:57

aquarkko píše:zaplatit pilotovi a nechat ho lítat s transparentem s proslovem nad jejím barákem :mrgreen:

To by mohlo udělat dojem. Trošku mi to připomíná Simpsony epizodu Mor na Amora :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka