Jak sbalit holku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 3. 2010 09:37

Jako sry, ale snad jde o tebe ne? to že je štastnej nějakej můj kámoš, je mi srdečně ukradený :D záleží na mě, abych byl štastnej já a moje partnerka. O nic jinýho nejde ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod trent 8. 3. 2010 09:41

Pokud mi jde o nějakou holku, tak platí to co psal Lukasoj. Není to velkorysost, jak jsem taktně napsal, ale blbost. Zbytečně si omlouváš to, že jsi na to hodil bobek.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 3. 2010 11:53

Jako kluci...nehodil jsem na to bobek, jen když ona řekla, že ho má ráda, tak s tím já nic nenadělám...uvidím časem co bude. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod powerball 8. 3. 2010 11:55

co by bylo - ***** bude, ser na ni stejna jako sere ona na tebe.bravo girl hadr...
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 8. 3. 2010 12:17

Lukasoj: tak trapnej je relativne sirokej pojem :-D
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 8. 3. 2010 12:33

hobitt píše:Hm..až teď mi došlo, jakou jsem dělal blbost...ale tak poučení do příště.:-]
nauc se cist :D:D:D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 8. 3. 2010 15:32

hobitt: ale hodil jsi na to bobek...kolik lidí ti tu říkalo, že nemáš chodit na čaje ve třech, že ji máš někam vzít ve dvou atd atd...a to někdy začátkem minulého týdne(to nepočítám kolikrát ti to někdo řekl za celé tvé působení na Pauze) a ona ti teď řekne, že má asi ráda jeho kamaráda...Kdyby ses snažil už před 14 dny, nemuselo to takhle dopadnout.
To co připomněl suk jsi taky nemusel napsat. Jakou děláš blbost ti tu řeklo mnoho lidí už dřív. Kdo chce kam...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 8. 3. 2010 15:41

ja ho stejne nechapu :D ja i kdyz beru kamaradku, kterou hodlam dal mit za kamaradku nekam, tak nechci nikoho dalsiho, jen ja a ona....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 3. 2010 15:49

Tak ono to prý bylo tak, že hobitt šel do čajky a hnedka napsal na fcb, že je v čajce a ta boryna mu okomentovala status že jakto že o ničem neví. Tak jí řekl at přijde a už to jelo, srazy ve 3 a dopadlo to tak jak to dopadlo
anonymni

Odeslat příspěvekod trent 8. 3. 2010 15:55

Proto nepíšu na fcb každou kravinu... ostatně já tam nepíšu vlastně skoro vůbec nic.
Mohli by naspat článek na novinkách. O tom jak vyhodili nějakou holku z práce, že se postěžovala na šéfa, už tam byl . Další článek bude o tom, jak chlapec přišel o svou tajnou lásku díky Facebooku.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 3. 2010 16:21

jj, to sem četl taky. Borka si stěžovala, že její šéf je onanista a zadává jí debilní práci a ona ho měla v přátelích :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 3. 2010 16:37

Pak si ovšem nic jiného nezasloužila :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MgX 8. 3. 2010 18:54

hobitt píše:Hm..až teď mi došlo, jakou jsem dělal blbost...ale tak poučení do příště.:-]

Tomu sám nemůžeš věřit - Ty jsi NEPOUČITELNÝ ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 3. 2010 21:33

Lukasoj píše:Tak ono to prý bylo tak, že hobitt šel do čajky a hnedka napsal na fcb, že je v čajce a ta boryna mu okomentovala status že jakto že o ničem neví. Tak jí řekl at přijde a už to jelo, srazy ve 3 a dopadlo to tak jak to dopadlo

jojo...tak to je.

//Následující příspěvky na žádost uživatele odděleny sem. MgX
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 21. 3. 2010 20:34

Takže má story je u konce, kapitola je pryč a já jsem stále nezadaný. Konec dobrý, všechno dobré.
hobitt
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka