Zmena sebe :)

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mathey 18. 1. 2010 01:15

Hele, Evlo, a co jsi třeba dělal s tím autorádiem? dyť autorádio je od toho aby hrálo, je na to udělaný, všechny čudlíky displej, prostě to jede..

to jsi tam montoval nějaký ovládání myšlenkama, nebo co?
Mathey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 18. 1. 2010 09:12

O cem to pises? Jsem tu neco psal o autoradiu?
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mathey 18. 1. 2010 15:18

na 3. stránce
evlo píše:BTW mam to vyzkousene "radio" v aute aby bylo dokonale me vyslo na cca 20 000 a stejne i kupu casu, takze za tu cenu by slo asi dosahnout prijatelneho reseni v tomto pripade, ale to tu prece neresime! Co je horsi musim rict, ze i kdyz mam dokonale "radio", tak to vsechno funguje presne jak hodinky jak chci, ale ze bych stoho strikal se rict neda, proste to funguje a tecka, zadne vzruso, zadne uspokojeni, nic takoveho. Jeden problem vyresen dalsich 20 ceka :) A nechci je resit.
Mathey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 18. 1. 2010 15:23

Ajo, no tak to stejne neres, je to nepodstatne :) radio je v tech uvozovkach schvalne.
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mathey 18. 1. 2010 16:17

no, prej to neres.. ztratils nad tou "nepodstatnou" věcí hromadu peněz a času. proč to teda děláš?

EDIT: a ještě se s tím ani nechceš pochlubit.
Mathey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 18. 1. 2010 17:17

No delam to pro svuj pocit, ze je to dokonale, to je prave to ceho se chci zbavit, **** na takoveto reseni a poridit si proste nejaky doubledin alpine radio a pockal par let nez budou systemy jako fort sync2 vsude, proste jit s proudem usetri spoustu srani.

Jinak kdyz uz te to zajima, tak radio jako takove tam je, mam tam proste tuner, receiver, cdchanger, pc, navigacni jednotku, bluetooth jednotku, telefon, dsp, zesilovac, 4 subwoofry, vsechno zandane tak, ze to neni nijak videt oproti puvodnimu stavu, vepredu je normalne lcd originalni, vyuzite pro zobrazovani vsech systemu vcetne pc, hudba se synchronizuje automaticky pres wifi s domacim serverem, umi to coverflow, vsechny mozne veci s hudbou, vcetne toho, ze kdyz mam klip k pisnicce, tak jde pustit, pricemz ovladani je pro vse vcetne pc zachovane puvodni - opet tedy nic neni pridana a neni nijak narusen vzhled, umi to krom hudby ovladat treba i svetla (na originalnich svetlech to treba blika kolecka jako podekovani) nebo jednotlive zony klimatizace a sedadla a volant (takze mam proste profily - nastaveni klimy, sedadel, volantu a ambientniho osvetleni ulozeny a jen jednoduse prehodim). Staci to jako chlubeni? :))
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mathey 18. 1. 2010 17:44

no, hele, nikdy nic nemužeš mít úplně dokonalé.. to je jedna věc.. pořád se budeš honit za novinkama.

Normální mainstreamové řešení tě neuspokojí? Možná by stálo za to si uživat toho co je, maličkostí... a nebo nadruhou stranu to maximálně podpořit, najít si nějakou práci kde bys tyhle systémy vymejšlel... prostě si vyber cestu jakou chceš...

a tady vydím asi ten hlavní problém.. když víš jak to chceš, víš co děláš blbě, co ti brání změnit to... že ty si z nás děláš pr.del?
Mathey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 18. 1. 2010 17:57

Vubec, vzdy byl muj nejvetsi problem prekonat sam sebe...
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mathey 18. 1. 2010 18:45

to já mám taky.. překonávám sama sebe každý ráno, na vánoce jsem dostal takový chlupatý teplý měkký prostěradlo... jééé na tom se spí... a jak se pořád snažím přemlouvat abych z té postele vylezl... to je úplný vnitřní boj.

pak v noci se mě taky nechce jít spát, radši sedím u PC, protože pak vím že budu muset zas vstávat, ale nakonec únavě vždy podlehnu.. a pořád odznova..

a lenost, to je úplně hrozný jak jsu línej. Povinnosti do školy, a tak různě úkoly, odházet sníh.. dělám celkem rád, pečlivě a včas, ale když mám něco udělat sám od sebe, tak je to problém, třeba vím že bych měl.. bych měl natřít lavičku než bude na jaře potřeba, nebo bych se měl učit na zkoušku, měl bych si uklidit pokoj, atd..

ale tohle je topic o tobě, a ne o mně...
Mathey
Návštěvník

Předchozí stránka