evlo píše:Muj problem je (...) perfekctionismus. Treba (...) nejsem schopnej zobrazit seznam skladeb z hudebni knihovny a stravim treba tri vykendy na tom to vyresit. Co s tim - jak se toho zbavit?
U nás se tomu říká blbost a nebo lenost.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
evlo píše:Muj problem je (...) perfekctionismus. Treba (...) nejsem schopnej zobrazit seznam skladeb z hudebni knihovny a stravim treba tri vykendy na tom to vyresit. Co s tim - jak se toho zbavit?
suk píše:Jinak ja z pulky trpim podobnym problemem. Taky bych nejradsi vsecko dokonaly, ale kdyz nevim, jak zaridit dokonalost, tak neudelam nic....
Docela poznat to je pri programovani - pisu, pisu, pisu... ne, tohle by slo vyresit lip... treba takhle... ale ne, to je blbost, to je furt slozity ... a co takhle? ne, blbost... hmm, a jak teda? jak? jak? jak?.... a mam niczlata zakladka... programovat jsem neumel, ale naprasit hromadu bordelu aby to delalo, co chci a dokoncit to, to mi problem nedelalo... v posledni dobe jsem nedokoncil nic, jen kvuli myslenkam, jak to udelat efektivni, univerzalni, s prehlednym kodem..... - to samy plati, kdyz si chci neco koupit.... mys k pocitaci jsem vybiral jeden celej den od rana do vecera + jsem mel prehledy z drivejska... vybral jsem nakonec tu nejdrazsi dratovou logitech (5700 DPI, 989Hz).... jdu do obchodu koupit struny na akustiku, na kterou budu hrat sotva dva dny ve stavu opilosti a premejslim, jestli sem nemel vzit lepsi a drazsi...
notebook bych si dneska nevybral, bo by mi zadnej nevyhovoval....
za chvilku opravdu budu odbornika potrebovat... pujdem k nemu spolecne, evlo, co?
myšpulín píše:nějak mi uniká kde jsou tu ty vztahy nebo dokonce sex
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků