Zmena sebe :)

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 10:51

[uvod smazan]

Muj problem je, jedna vlastnost, ktera me fakt sere, daleko, daleko vic, nez strach z lidi ve fitku (kam se tak v 15ti nez sem se stal zakomplexovanou ***** stejne chodil) a to je perfekctionismus. Treba mam doma AV system namakany jak krava, vsechno funguje na jedno zmacknuti, a fakt to funguje i to vypada paradne, sen vetsiny negeeku i geeku a me tyjo sere vec, ze na displayi na ovladaci nejsem schopnej zobrazit seznam skladeb z hudebni knihovny a stravim treba tri vykendy na tom to vyresit. Co s tim - jak se toho zbavit?
Nejhorsi je, ze si uvedomuju tu ztratu casu, a uplne nejhorsi je ta frustrace kdzy to neviresim ani po ctyrech vykendech.
Naposledy upravil evlo dne 11. 1. 2010 10:56, celkově upraveno 2
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 11. 1. 2010 10:53

co bylo v tom uvodu ? takhle to nedava moc smysl (ne ze bych nebyl zvyklej :)) )
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 10:55

CO na tom nechapes?
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 11. 1. 2010 11:02

no jestli te stve ze si perfekcionista tak to nevim co s tim :)) to si musis uvedomit sam ze resit 3 vikendy nakej seznam skladeb je celkem haluz :)
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 1. 2010 11:06

taky jsem perfekcionista, je to výhoda i nevýhoda... Nevýhoda že mi to dlouho trvá, jenže já to chci mít dokonalé... A slečna mi už za to nadává když se z něčím mr.dám dlouho.. :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 11:12

powerball píše:no jestli te stve ze si perfekcionista tak to nevim co s tim :)) to si musis uvedomit sam ze resit 3 vikendy nakej seznam skladeb je celkem haluz :)
Toz stejne sem to nevyresil, to me sere uplne nejvic.

Pritom nez se jebat s nejakym ovladacem bych mohl proste koupit dalsi iphone/ipod, nainstalovat na to jednu aplikaci, koupit na to doct a hura skoro perfektni ovlaac je nasvete.

Ale jak vidim moznost, tak se to snazim vyresit, coz je proste blbost, ale jak to teda nedelat kua.

To ze neco nefunguje jak bych chtel je pro me nejhorsi mozny problem ze vsech moznych problemu.
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 11. 1. 2010 11:29

mel si to dat na garaz, tam by si dostal spoustu odbornejch a kvalifikovanejch rad :D
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 1. 2010 11:57

nebo pokuc chtěl pomoct s tím audio systémem tak na AVforum k Jersímu..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Olimant 11. 1. 2010 12:16

evlo, tak me trochu tve natury poskytni. Ja jsem presnej opak. Kdyz neco nejde, tak to hodim za hlavu a venuju se tomu az je nalada a cas, nekdy i 2 mesice to proste nejde. Ne Ne ze by me to nestvalo, ale proste se me nechce. Jsem od prirody strasne linej :-D
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 12:20

MarkFX píše:nebo pokuc chtěl pomoct s tím audio systémem tak na AVforum k Jersímu..
To tezko. :)
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 12:21

Olimant píše:evlo, tak me trochu tve natury poskytni. Ja jsem presnej opak. Kdyz neco nejde, tak to hodim za hlavu a venuju se tomu az je nalada a cas, nekdy i 2 mesice to proste nejde. Ne Ne ze by me to nestvalo, ale proste se me nechce. Jsem od prirody strasne linej :-D
Kdyby to slo tak parada, navic spoustu veci za dva mesice vyresi nekdo jinej.
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 11. 1. 2010 12:33

MarkFX:I slečna ti nadává, že ji mr.dáš moc dlouho. :-D
evlo: Když si to sám uvědomuješ, tak je mnohem snažší se překonat a hodit tyto zbytečnosti za hlavu... Nebo se nauč rozeznávat, co za tu námahu stojí. Možná by to stačilo.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 12:47

trent: tak to ja si uvedomuji spostu veci co bych na sobe rad zmenil, treba tu lensot :)
evlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 11. 1. 2010 12:59

Jsi líný přestat řešit 3 víkendy za sebou drobnou zbytečnost. :-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod evlo 11. 1. 2010 13:15

Ne, jsem liny kvuli tomu vyvsat obyvak. Jinak podle me to zas takova zbytecnost neni, jen proste chci dokonale reseni ... vlastne mas pravdu
evlo
Návštěvník

Další stránka