Požádáni o ruku ...

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kirkwood 5. 12. 2009 22:36

já jsem zvědavá, jak mně požádá ten můj :mrgreen:
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 6. 12. 2009 00:33

hele, a kde je napsany ze musi zadat muz. to je furt rovnopravnost, volebni pravo zenam , diskriminace zen v zamestnani..... treba bych byl rad pozadej ja
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 6. 12. 2009 00:41

Jo díky za link Lexxi i tobě MTM, za ,,bleck out,,snad by to vydejchala, ale nevim ,nevim povídala moje...jde vo ciferník či o koule, hej...Marcel od Zvonu
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 6. 12. 2009 08:35

Nejde...Já si myslím, že pokud je vztah tak daleko aby se žádalo o ruku, tak je to víceméně v pohodě. I když jak se říká: člověk míní, žena mění. :-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 6. 12. 2009 14:49

zamis píše:hele, a kde je napsany ze musi zadat muz. to je furt rovnopravnost, volebni pravo zenam , diskriminace zen v zamestnani..... treba bych byl rad pozadej ja

Toto je kvalitní názor :-D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Abox 6. 12. 2009 15:41

Hned jsem si vzpomnel:

http://www.youtube.com/watch?v=l1u_4aNa ... re=related

cca. prvni tri minuty 8-D
Abox
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 09:17

Paniiiiii :shock: ale ještě existují lidi kteří požádají o ruku?? To je super :tleskani
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michee 12. 8. 2010 10:15

No jéje, existují. Tři mé blízké kamarádky byly požádány o ruku. Všechny řekla ano. Dvě se vdaly a jedna se pak s tím svým floutkem rozešla. Já byla vlastně taky jednou požádána o ruku, ale řekla jsem NE, měla jsem své důvody (studovala jsem a přítel byl nespolehlivý, finančně nezajištěný, visel na matčině sukni, byl to mizera a notorický lhář) a navíc mi to připadalo tehdy dost směšné.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 10:34

Michee tak jsi udělala dobře!!nebyl asi dobrý člověk... Já chtěla jsem aby přítel mi požadal o ruku ale v poslední dobu moc si nerozumíme a mám strach že nebude můž meho života bohužel... :--
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 12. 8. 2010 10:36

njn, ***** happens
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 10:39

hobitt píše:njn, ***** happens

můžeš mi to vysvětlit? co znamená?
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michee 12. 8. 2010 10:42

Pamela81 píše:....ale v poslední dobu moc si nerozumíme a mám strach že nebude můž meho života bohužel... :--

Ten samý pocit jsem měla (8 let a pak jsem to rozlouskla). Teď mám pocit, že člověk, se kterým žiju je ten pravý, ale nemám potřebu být s ním zasnoubená nebo si ho brát. Stejně teď bych si ho brát nemohla, protože bych si tím znepříjemnila pozici v práci, což nehci já, ani on ani jeho rodina.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 10:45

michee píše:
Pamela81 píše:....ale v poslední dobu moc si nerozumíme a mám strach že nebude můž meho života bohužel... :--

Stejně teď bych si ho brát nemohla, protože bych si tím znepříjemnila pozici v práci, což nehci já, ani on ani jeho rodina.

jestli můžu, proč bys si znepříjemnila pozici v práci????
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod michee 12. 8. 2010 11:52

Přítelova rodina má firmu, firma spolupracuje s firmou, kde já pracuju a mají zde dost nepřátel (spíš závistivců).....zatím rok a půl tajím, že s nimi mám cokoliv společného (pár lidí to ví a ti to snad nevykecají nevhodným osobám) a kdybych měla za svým jménem jejich příjmení, tak by hned začly spekulace, že jsem se do práce dostala protekčně a další hovadiny...navíc můj boss jejich firmu nesnáší, je na ně nějak alergický, takže asi tak.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 11:57

ah...ted rozumím ...je to hrozné...ale...
Pamela81
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka