Jak jste se seznámili s vaším partnerem?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 6. 7. 2009 12:46

Ach jo Chlapci, Ta Romantika je věčná,...Ty cholky , díftky aj Dámy se na ní přímo třesou...dlouhé dopísky(se sušenejma i živejma kytí), básničky, Příroda, umění, malířství, památky, botanický zahrady, Houby, procházky, výlety, vandry, he...no Motejly huž vyšli z módy, prostě jim udělat Romantické,,chvilky,, Kytkou počínajic , ručně vyvedenou drobnůstkou pokračujíc a velkým Uměním konče. Musí vidět , že to myslíte vážně a tyhle před-,,Ptákoviny,,děláte jen pro ní a z Lásky...Prostě chce to: Tu přípravu a Fantásiju, že...Pak to musej ocenit, jen jde o To, aby ti ten Romantickej Elán , pak vydržel, věčně, jaksi si ji ,,rozmazlíš,, a začne to brát jako samozřejmost, prostě ,,nic se nesmí přehánět,,.., aby se Lék na Nůďu nestal Jedem...Seznámili jsme se na konferenci ORPO SSM v roce,,Pívo,,...jo jak ten čas letí, a přiliš jsem si ji rozmazlil i děcka...zůstal jsem po 15 letech Sám, no dcera Kamila se občas ukáže. Starec Marcel od Zvonu...Rád každýmu poradím , jak na ně.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 6. 7. 2009 15:39

Tyhle grafomanské orgie - pecka. :D
Anonymous

Odeslat příspěvekod MgX 6. 7. 2009 16:40

Jersey II. náhodou Marcel píše čtivě ... jen by mohl text víc rozdělovat do odstavců :hm ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Olimant 6. 7. 2009 21:54

No nas seznamili nasi. Byly spolu na par akci a pak na silvestra prijeli k nam i se slecnou no a pak jsme sli spolu na ples a... a bylo to ;-)
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 7. 7. 2009 17:06

to jsem jel jednou na chmel, kámoška mě sekla nějakym klackem a rozsekla mi dva prsty (pozdějš mi na pohotovosti řekli, že to bylo na okamžitý převoz do nemocnice, ale tak kdo na chmelu nepije, že ano...a abych si ožralej volal doktora, to fakt ne) no a tehdy ještě kamarádka se o mě starala no a půl roku potom jsme si začli psát (tak pozdě :-D), šli ven a teď je to už 8 krásnejch společnejch měsíců a známe se zhruba rok a půl no :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 7. 2009 23:23

MgX já Ti děkuji za snahu, polepším se a berte mé Dopísky jako Advenčr..., he, stejně jich vychází málo. Datlím ,,One Finger,, a v 58 letech jsem rád , že to najdu na klávesnici, že... Starec Marcel od Zvonu..P.S.- i na Doupěti si chlapci zvykli i v GS a Doupátku, budiž jim země lehká, strávili mé několikastránkové Dopísky s hodnocením pejpr Mágů, he - Recenze na Druhou. Dávno tomu nazad a stejně neposlechli a skončili Tam, kde skončili- v Koperu. Škoda zbylo jen Score, proč to sem píši , před Bohnicema a Cimickým mě právě zachránili Hry a herní Mágové a ty dopisy, jó ty ženský , s nima je to těžký , bez nich ještě víc?!
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 8. 7. 2009 14:36, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod spike18 8. 7. 2009 00:02

Nemůžeš psát jako člověk? Do pýče!
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Návštěvník

Odeslat příspěvekod koblih.jr 8. 7. 2009 12:41

Ten je dobře sjetej a ještě k tomu řeší oftopik. :)
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 8. 7. 2009 17:55

spike18 píše:Do pýče!
Dobře ty! :mrgreen:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 8. 7. 2009 18:46

spike18 píše:Nemůžeš psát jako člověk? Do pýče!

Nemůžeš se chovat jako člověk? Trošku zvolni!
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 8. 7. 2009 19:26

MgX píše:
spike18 píše:Nemůžeš psát jako člověk? Do píče!

Nemůžeš se chovat jako člověk? Trošku zvolni!

teď je to lepší, že jo? :D
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod MgX 8. 7. 2009 19:33

teplice co kdybys nám napsal, kde ses seznámil se svoji ovcí? :mrgreen:
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 9. 7. 2009 19:49

svůj příběh jsem napsal, ikdyž nebyl s ovcí...a jinak s ovcí mě seznámil Jerry II.
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod MgX 9. 7. 2009 19:58

teplice když já pořád vidím Tebe a ovečku :D Nebo Ty jsi ovečka? :shock: :D

//následující příspěvek s dotazem přesunut sem. MgX
Naposledy upravil MgX dne 9. 7. 2009 20:29, celkově upraveno 3
Důvod: Následující dotaz přesunut do jiné sekce. Teplice máš SZ :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 7. 2009 06:58

Normálně neasi. To je zase téma, by mě zajímalo co za chujo toto téma založilo :roll:
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka