Manželka mne podvádí. Co dělat !!!

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 21:09

No také jsem myslel, že bych od rodiny utekl. Ale děti potřebují otce. Otázka zní? Proč to ta moje žena tak necítí, že děti potřebují i mámu !! Odpověď, protože ví, že se dokonale postarám. UŽ NECHÁPU NIC. :-|
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audis 8. 5. 2009 21:29

prostě je taková. tečka. třeba o děti zájem má ale o vás už ne. nevím.

otázka je, zda by jí také vyhovoval rozchod a střídavá péče. to je podle mě to nejméně špatné řešení pro vás a pro děti. žít v suché domácnosti bez citů, v mírné agresi a averzi mezi lidmi, je vždy horší než střídavá peče. sám jsem v takové vyrůstal. někdy to bylo fajn, někdy blbý, jak se často rodiče hadali.

když se kamarádovi rodiče v jeho a mých asi 13 letech věku rozváděli, litoval jsem ho. s odstupem doby jsem mu záviděl a závidím do ted. i když to bylo pro něj tehdy těžké.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 5. 2009 21:37

A mě litujete, když se těším na dobu, kdy toto půjde léčit. Mezitím jak by to tady nádherně pomohlo.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod audis 8. 5. 2009 21:44

jack:
nechápu, nerozumím. jsem vcelku mladý, ale už dávno jsem přišel na to, že konec zamilovanosti přijde vždy. je to jen otázka času. a že ženské stále říkají "pořád tě miluju", tak podle mě sice mulují, ale také méně, a neřeknou to nahlas. nevím, do hlavy jim nevidím. a možná ještě méně. to nevyřešíme. bylo, je a bude.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 5. 2009 21:52

audis: Pokud bychom ji uměli uměle vytvořit, nemusela by onen konec přijít.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 8. 5. 2009 22:21

lobcob píše:Ahoj, všem, jsem ženatý s dětma.
Má žena má divné chování jakoby vždy šla na první rande,a všechno nasvědčuje na to, že je mi nevěrná. Je nervózní, když jde ven, někdo jí volá a to chodí vedle do místnosti volat, neustále se ptá jestli se mi neomrzela, atd. Nemá ani zájem si sednout a povídat o nás, spíše stroze vyslechne a hned přitaká a letí pryč. Říká ke kamarádce, ale tam nedorazí a nebo je tam chvíli a pak jinde. Vrací se až ráno cc 2 až 5 hodina ranní. Tak nevím, jestli mám počkat, jak se to všechno vyvine a nebo jestli mám se dotázat přímo na věc. Nechtěl bych udělat chybu. Leží mi to v žaludku, toho chlapa jsem i viděl a měli se k sobě úsměvi. Volají si mile hezky.

děkuji za vaše reakce .. jsem dost špatnej, nevím co čekat a jak se zachovat. Mám je nechat a pak překvapit a nebo to zatrhnout od začátku nějakým mírným způsobem?

Daj jej dve-tri po papuli a uvidíš,že zklidní hormón. :!: :!:
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod zamis 8. 5. 2009 22:49

lobcob píše:Ahoj, všem, jsem ženatý s dětma.
Má žena má divné chování jakoby vždy šla na první rande,a všechno nasvědčuje na to, že je mi nevěrná. Je nervózní, když jde ven, někdo jí volá a to chodí vedle do místnosti volat, neustále se ptá jestli se mi neomrzela, atd. Nemá ani zájem si sednout a povídat o nás, spíše stroze vyslechne a hned přitaká a letí pryč. Říká ke kamarádce, ale tam nedorazí a nebo je tam chvíli a pak jinde. Vrací se až ráno cc 2 až 5 hodina ranní. Tak nevím, jestli mám počkat, jak se to všechno vyvine a nebo jestli mám se dotázat přímo na věc. Nechtěl bych udělat chybu. Leží mi to v žaludku, toho chlapa jsem i viděl a měli se k sobě úsměvi. Volají si mile hezky.

děkuji za vaše reakce .. jsem dost špatnej, nevím co čekat a jak se zachovat. Mám je nechat a pak překvapit a nebo to zatrhnout od začátku nějakým mírným způsobem?

toz kamarede, rada cislo jedna: zeptej se ji na tvdro jestli jeste nekoho ma a pri to tom se ji divej do oci. schvalne si pri tom dej zalezet abys byl blizko u ni, abys dobre videl na jeji ocni odpodev. co chce rict uvidis i beze slov.

rada cislo dve: paklize se s tebou nebude chtit bavit o veci cislo jedna, tak to znamena ze laska je tatam azalezi uz jen na to tobe co udelas, deti byvaji nejvetsi problem.

kazdopadne si pamatuj, ze zenska by s tebou nemela zametat, i kdyz se s tim tezko pracuje, znam to z vlastni zkusenosti
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 4honza 9. 5. 2009 08:20

Hmmm.

Malokdy byva v partnerskych vztazich chyba pouze na jedne strane. Premyslel jsi o tom, proc je ti neverna? Nehleda nahodou neco, co ji chybi? Lze s tim jeste neco delat? I kdyz to asi uplne neospravedlnuje jeji chovani, tak nepremyslej o nasledcich, ale o pricinach.

V takovehle situaci se tezko radi i lidem ktere znas a takhle bez kontextu to muze udelat i vice skody nez uzitku.

Jestli jsem pochopil to co pises i nepises - predevsim zapracuj na sve psychice a dusevnim zdravi. V techto situacich bohuzel hraji vetsi role emoce nez logicke uvazovani. Urcite bys mel s manzelkou promluvit ne ted hned, protoze v tom nemas jasno, ale radeji drive nez pozdeji. Predevsim si vyjasni, co vlastne chces, jestli s ni chces dal zit, co vse zvladnes, pripravit se psychicky na ruzne varianty, ktere mohou nastat a ze nektere veci NELZE jiz zmenit a muzes je jen prijmout nebo s nimi marne bojovat.

Rozvod neni rozhodne jednoducha zivotni situace, ale muze to byt lepsi reseni nez abyste se vzajemne dlouhodobe nicili. Ale je docela mozne, ze manzelka to bere jako kratkodoby flirt, protoze si bud mysli, ze ji to u tebe projde (povazuje te za slabocha) nebo si neuvedomuje nasledky... proto hledej priciny a ne nasledky jednani.

Rozbijet nekomu hubu sice muzes, ale podle reakci neverim, ze bys toho byl schopen a ze by to neco dlouhodobe vyresilo. Existuji sice typy zen, kterym by toto jednani imponovalo, ale vetsi skupina, u kterych by to melo opacny efekt.

Jses chlap, chovej se jako chlap. Jednej s rozvahou, ale rozhodne, nechovej se jako magor nebo posera.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2009 13:08

Ahoj,

v hodně věcech souhlasím s uživatelem 4honza.

Celá situace není jednoduchá a myslím, že jsi hodně věcí nepopsal - což chápu, ale ...

Já osobně bych volil zásadní formu komunikace - a to co nejdříve. Zařídil bych to tak, aby s Tebou musela mluvit. Klidně bych jí naznačil, že víš o její nevěře, že jsi se spojil s právníkem a budeš žádat o rozvod. Ať je to pravda, nebo ne - uvidíš reakci. Snad se vyjádří. Možná by pomohla i rada odborníka s manželské porady, i když tam půjdeš sám.

Upřímně - jste ve zvláštní situaci, která jakoby byla otočená. Standardně je to přesně naopak. Ale to nic neznamená.

Emocionálně agresivní řešení celé situace ve smyslu - dám přes hubu manželce/jejímu milenci - může zafungovat jen v přísně specifických případech. Navíc riskuješ i případné trestní stíhání, takže bych tuto formu nevolil.
Daleko zajímavější by bylo zajít za domnělým manželčiným milencem --- a poptat se. Samozřejmě, něčemu takovému musí předcházet určitá duševní příprava - nebylo by vhodné mu tam brečet/sesypat se.

Ono se lehce řekne, ale těžce pomáhá. Vztahy dvou lidí jsou složitá záležitost a z pár napsaných vět, se těžko radí.
Stejně jako 4honza musím uvést, že by ses měl zamyslet, co může být onou příčinou, která předcházela celé situaci.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Slonik 9. 5. 2009 14:34

Celé je to trochu vabank, hlavně kvůli dětem a kvůli tomu, že pro část okolí budeš nutně "ten hajzl co opustil ženu na mateřské". Je taky nutno počítal s tím, že soud svěří děti jí. Ale asi má smysl jít do řešení po hlavě, tedy přímočaře, rychle a rasantně. Podle toho co jsi tu prezentoval toho nemáš moc co ztratit. (= rozchodem by to asi skončilo stejně, ale až by se ji to hodilo). Mimochodem ten milenec je ženatý či má svojí partnerku?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod lobcob 9. 5. 2009 19:32

cumel30 : Dvě tři po papuli nejdou. To se brání jako vzteklý pes a nakonec je schopna napadnout mě - třeba nožem, nebo tužkou, zrovna tím, co má po ruce.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lobcob 9. 5. 2009 19:37

zamis : Ono byla prvotní chyba, že jsem vůbec jí věřil od začátku svatby. Pak jsem zjistil, postupem času, že si chce dělat co chce ona. Začal jsem tomu lehce bránit, však to se jí nelíbylo. A když šlo do úzkých, tak začala kolem sebe vyvádět a dělat scény " ty sis to vsugeroval, debile"! NECH SE LÉČIT !!! no protože nebylo po jejím. Nejhorší je, že ke mě jako k tátovi dětí se chová před dětma tak, jako bych byl vzduch a ne táta, či osobnost, schazuje mne před nimi a ponižuje. Tak nějak se to dá napsat.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 5. 2009 20:00

@ Lobcop> Možná moje otázka vyzní ze začátku hloupě, ale snad by nebylo od věci se nad ní zamyslet: Proč s ní ještě jsi? Myslím, žes měl rozhodně požádat o rozvod a jako důvod uvést to, co tu píšeš, pokud je to pravda. Myslím, že každý má právo na spravedlivý soud, tak si ho neupírej.

Odeslat příspěvekod lobcob 9. 5. 2009 20:03

4honza píše:Hmmm.

Malokdy byva v partnerskych vztazich chyba pouze na jedne strane. Premyslel jsi o tom, proc je ti neverna? Nehleda nahodou neco, co ji chybi? Lze s tim jeste neco delat? I kdyz to asi uplne neospravedlnuje jeji chovani, tak nepremyslej o nasledcich, ale o pricinach.

No myslím si, že to buď je její hledání, něčeho, co ona sama neví, Neboť její kamarádka, která podvádí svého muže, jí nejspíše do hlavy nasadila a poradila, jak na to a nejspíše to pochválila a řekla jí, ať si to vyzkousí, že je to jen jednou v životě. Pak moc dobře nechápu to, že kamarádka mé ženy se mi ptá, jestli jsem byl někdy jí nevěrný, odpovídám " věrný vlasti a nikdy jinak" a ona do mne šije s tím, že když jsem takhle sám doma, tak by bylo dobrá mít někoho po ruce, když je moje žena pryč, a tak dále.
Pak docela nechápu, proč se mi ta moje ptá, jestli jsem se jí neomrzel a jestli neni tlustá a jestli se mi líbí stále . toto nejspíše je reakce na to, že chce tím zamaskovat nevěru, neboť jí vždy hýčkám, polibkem, slovem něhy, a plácnutím přes zadeček. Nikdy jsem neviděl, že by jí to vadilo, spíše byla vždy udivena, proč?
Tento stav vznikl z toho, že jsem byl více důslednější a řekl jsem jí, to co si myslím o jejím šetření peněz, ( hodně provolává, a mě říká nepravdivou částku ) a ona se bránila po svojom. Neni to poprvé co jsme měli nějaký konflikt ohledně jejího chování .. myslím ostrý konflikt. Protože ty pomocná ruka, kterou má umne stále, jí je nebýzena, ale ona nechce .. proč by, já si to udělám tak, jak já budu chtít, říká moje žena, ( je paličatá a dochází jí to až po průseru, ale i ten průser si něčím odůvodní, třeba tím, že za to stejně hohu já + počasí" :-) no tak to je.
Proč je nevěrná? Nevím. Sex byl častý 4 x v týdnu a pěkný, ba i někdy 3x denně, různé polohy a pozice a když jí bylo nevolno nebo špatně, mám pochopení a nechci nic, ba se jí snažím pomoci, objetím a něžným slovem. NECHÁPU ,, pokud by to měl být sexuální důvod - pokud ano, tak se kemne nedostala informace, v čem, že by menší penys, nebo ještě větší? OPRAVDU NEVÍM.
POKUD BYCH MĚL NAPSAT PŘÍČINU JEJÍHO NYNĚJŠÍHO CHOVÁNÍ, TAK SI MYSLÍM, ŽE JE TO, že si nemůže dělat co chce, A TÍMTO SI DOKAZUJE, ŽE JE LEPŠÍ, NEŽ SI JÁ MYSLÍM, A DODÁVÁ SI ODVAHU DÁL, DĚLAT TUTO VĚC.

PAK MĚ NAPADÁ, ŽE JÍ KAMARÁDKA PŮJČILA MILENCE, ABY SI TO SKUSILA, KDYŽ TEĎ KAMARÁDKA NEMŮŽE.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lobcob 9. 5. 2009 20:17

MgX: Za milencem bych zašel, nevím však, co by mělo být téma hovoru? Jinak v poradně jsem byl již dříve, cca před půl rokem, kde jsem si i sám tím ujasnil co chci a jak dál krze různé věci. Nehledě na to, že tam Vám neřeknou jak na to, ale navedou, a vi si sami řešíte situaci. A hlavně, důsledně dbají na blaho dětí !! To je pochopitelné.!!! Já si kolikrát polakal i v poradně, protože téma dědí je poučné a nikdy člověk neví co a jak má dělat, když ty děti třeba jen odsekávají.
No a jinak nejsem typ, který by se rval. :pozor
lobcob
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka