Manželka mne podvádí. Co dělat !!!

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 16:22

Ahoj, všem, jsem ženatý s dětma.
Má žena má divné chování jakoby vždy šla na první rande,a všechno nasvědčuje na to, že je mi nevěrná. Je nervózní, když jde ven, někdo jí volá a to chodí vedle do místnosti volat, neustále se ptá jestli se mi neomrzela, atd. Nemá ani zájem si sednout a povídat o nás, spíše stroze vyslechne a hned přitaká a letí pryč. Říká ke kamarádce, ale tam nedorazí a nebo je tam chvíli a pak jinde. Vrací se až ráno cc 2 až 5 hodina ranní. Tak nevím, jestli mám počkat, jak se to všechno vyvine a nebo jestli mám se dotázat přímo na věc. Nechtěl bych udělat chybu. Leží mi to v žaludku, toho chlapa jsem i viděl a měli se k sobě úsměvi. Volají si mile hezky.

děkuji za vaše reakce .. jsem dost špatnej, nevím co čekat a jak se zachovat. Mám je nechat a pak překvapit a nebo to zatrhnout od začátku nějakým mírným způsobem?
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 8. 5. 2009 16:22

Jmenuje se Tvoje manželka Tereza?
Anonymous

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 17:23

Jersey II. píše:Jmenuje se Tvoje manželka Tereza?

Tak koukám, že nejen já, mám problém. Jmenuje se jako první žena Adama - Eva.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 17:29

Ke mne, jako manželovi se chová chladně, co se manželského milování týká, je hladné, a odříkající, výmluvačné na cokoliv, snad i počasí je problém. Je to skvělá manipulátorka, která Vás přesvědší o tom, že ten prst, jste si uřízli Vy, a ne ona. A normální komunikace ja taková nucená, bez štěstí a lásky.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 8. 5. 2009 17:49

Až na to vracení se ve dvě ráno popisuješ normální manželský život.
Nejůčinější metoda je rozbít tomu chalpovi hubu a podotknout, že když se bude s tvou ženou i nadále stýkat, tak nakládačka bude pravidelně. A to myslím vážně.
No manželka si dobrovolně asi pokoj nedá, tak je potřeba si to ručně vyříkat s tím chlapem.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 18:06

S-Tony --- před chvílí mi volala, že děti chtějí být u babičky a že zajede ještě ke kamarádce a asi doufá bude doma až v 21:00 - 22:00. No myslím si, že když normální člověk nechce, tak mimomanželský sex nebude, k tomu musí být vždy dva.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 5. 2009 18:35

Chtělo by se říct pošli jí do háje (to nevylučuje opatření co navrhuje S-Tony). Ale ono záleží na tolika věcech - jestli jí máš rád, kolik je dětem, kde bydlíte, jak na tom jste třeba i s výdělky a ještě asi tisíc dalších "maličkostí".
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 19:20

Slonik - no, rád asi už ne, děti 2, žena na mateřské, výdělek jen můj + mateřská, byt malý neni náš. Ano, rád mám děti moc.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 8. 5. 2009 19:44

zapeklitá situace, kdyby mě partnerka asi přestala mít ráda a chovala se ke mě chladně, jejspíš bych z toho měl nejdřív hodně smíšené pocity, nevěděl bych co by.. v první řadě bych si s ní o tom asi promluvil, chodit kolem sebe a nevědět co se děje je si myslím horší než pravda.. no a pokud opravdu využívá postel někoho jiného tak prostě konec a hledat jinou ženskou... nic jiého mě nenapadá..

začal bych tím si promlvuvit a zjistit kde je problém...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 5. 2009 19:58

A ten mladší potomek je ještě kojenec?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 20:22

Slonik - Ano je to kojenec 1+1, :-)
_maty_ pocity beznaděje mě střídají s pocity nevedomosti, protože nevím, co a jak a co, ona se chová tak, že veškeré věci co udělá, mi jasně říkají, že má bokovku chlapa. Prostě s tím žij a je to, no jinak, budu muset nabrat odvahu a promluvit si s ní. Jenže kdy? Když přijde, udělá kuk, dá mi děti a frrrr . . . je pryč.
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audis 8. 5. 2009 20:36

S-Tony píše:Až na to vracení se ve dvě ráno popisuješ normální manželský život.
Nejůčinější metoda je rozbít tomu chalpovi hubu a podotknout, že když se bude s tvou ženou i nadále stýkat, tak nakládačka bude pravidelně. A to myslím vážně.
No manželka si dobrovolně asi pokoj nedá, tak je potřeba si to ručně vyříkat s tím chlapem.

jestli by měl někdo dostat po hubě, tak první a jediná by měla být manželka. ten chlap třeba o tom ani vedět nemusí. a žena si najde kdyžtak jiného. nechápu, co by mělo řešit zmlácení toho chlapa.

lob:
se rozvést? z vašeho textu cítím, že to také není ono. je to jen návrh.. nebo mít taky bokovku? a vědět to o sobě oficiálně navzájem s manželkou? ono to časem přestane bavit a to bydlení a rozvod se nějak vystříbří (nová známost bude mít byt:-)
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 20:53

Napíši více, a to, že již v minulosti jsme měli rozpory a vrcholilo to napadením, ze strany ženy, a pak to bylo vzájemné, to bylo 2x, jednou vzala kuchyňský nůž a řítila se na mne a děti, pak to nakonec odnesli věci ve skříni - rozřezala je, další extempore bylo, že mě silou chytla pod krkem a tlačila na okno no a pak už jen provokativní výbuchy z její strany. Chtěl jsem, po ženě, abychom navštívili poradnu, to odmítla se slovy , že psychiatra potřebuji Já. Nebylo to stále takové, ale i krásné chvíle byli, s ní i s dětmi. Jak tak nad tím vším přemýšlím, tak se chová jako 15-ti letá holka, plná zvratů. Myslím si, že lepší to nebude. Jednou jsem byl skoro na dně, nevěděl jsem co dělat, i před dětmi a ženou jsem se nervově sesypal, plakal jsem, a ona mi nepomohla, cloumala semnou a křičela, co jsem to za hajzla. Dosti silně uvažuji o rozvodu, ale. Nejraději bych měl děti ve vlastní péči. Jenže co práce? Jak s bydlením? A jiné věci, které by vyplynuli ze situace. No necháme se překvapiti. Mojím problémem je rozhodnutí, a trvání si na svém.
Naposledy upravil lobcob dne 8. 5. 2009 21:04, celkově upraveno 1
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lobcob 8. 5. 2009 20:58

lob:
se rozvést? z vašeho textu cítím, že to také není ono. je to jen návrh.. nebo mít taky bokovku? a vědět to o sobě oficiálně navzájem s manželkou? ono to časem přestane bavit a to bydlení a rozvod se nějak vystříbří (nová známost bude mít byt:-)

ne bokovky nejsem stavěný, :'( :-( :-l
lobcob
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audis 8. 5. 2009 21:03

z toho co píšete, plánujte rozvod! bohužel... v rámci možností bydlení a tak. vím, že dva platy na byt a bydlící jsou lepší než jeden. bohužel... tot muj názor. citově se ve vlastním zájmu od manželky odlučte, najděte si také kamarádku a pokud by rozvod visel pouze na bydlení a příjmu, budete tak mít klidnější žití. bohužel. zní to děsně, já vím.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Další stránka