Nejkurióznější místo kde jste provozovali sex

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 19:55

zamis: tak takhle, máš raději, když se Tě žena zmocní v postýlce. Jj, není nad to, když je rozmazlování a hýčkání opětováno :-[ :-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 19:58

urcite se mi libi kdyz se me holka zmocni a jsem ji vydan na pospas, ale druhej musi byt vymena, a pak budu zase trapit zase ja ju. takova vymena roli. hlavne kdyz se clovek poradne vyblbne
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:06

A hlavně takový blbnutí stačí jednou za měsíc :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:12

prijde na to :-). proste zivot ma byt pestrej. od sadomaso prasecinek az po super romantiku pri svitu 111 svicek a nekonecne predehry, az najednou zjistis, ze je pul seste rano a tys prave prozil nejkrasnejsi noc v zivote
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:17

Zase si další den po řádění říkáš, jak šikovného a sehraného partnera máš po boku a kolikrát si i připomeneš hlášky, kterým jste se smáli a opět smějete :-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod koblih.jr 23. 3. 2009 20:20

zamis píše:neznam. mel bych?

Měl bys. Třeba zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/České_internetové_memy#V.C4.9Bra_Pohlov.C3.A1

Obrázek
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:20

tak ono to zas tak sehrany kolikrat nebyva, ale o to vetsi sranda to pak je. clovek se porad uci, a obcas vsechno nevyjde jak by si clovek predstavoval

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:22

koblih: jo tak tu uz jsem nekde videl,ale seznam se s ni netouzim. sice jsem na starsi holky, ale rozdil trech generaci je prece jen moc

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:23

jj, člověk se učí v každém věku, všude a ve všem
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:29

a to je na tom prave to hezky. kdybych vsechno znal a umel, tak by me to nebavilo. uz aby bylo leto aby byly zase vetsi moznosti rozptyleni

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:34

stereotyp (ve všem) přestane člověka bavit. Proto je nejlepší si najít někoho sobě rovného (nezkušený s nezkušeným) a spolu vše nové poznávat, prožívat a užívat :-) takhle podle mne může svůj vztah s partnerem budovat a hlavně upevňovat a udržovat, co nejdéle.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 3. 2009 20:46

Hehe, to mi zase připomíná M*A*S*H - "nevěřím ničemu co x dní krvácí a nepadne" ...

A když jsem napsal M*A*S*H, tak mi to připomíná jeden rest, který mám. Je toho nějak moc :-|, čímž jsem se dostal zcela do modu OT
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod zamis 23. 3. 2009 20:47

neverim nicemu co krvaci pet dni a neumre... to je ze south parku, ne?

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod teplice 23. 3. 2009 20:56

taky myslim
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Kirkwood 23. 3. 2009 20:58

Slonik: péč na to ;-) času dost a DVDčka neutečou
Kirkwood
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka