Kvalita mužské antikoncepce aneb kondomy a prezervativy

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noovo 20. 4. 2008 19:46

Pepino jedine Pepino :D
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 20. 4. 2008 20:21

Musím přiznat, že kdysi dávno skoro dokonalý Durex, v posledních měsících zaznamenává i v mém okolí značný pokles oblíbenosti. Kvalita je zvláštní - občas nedosahuje v žádném případě ceny této ochrany.

Ze značek, které opravdu zaznamenávají u nás větší oblibu, pak stejně jako Noovo, doporučím Pepino. Nabídka je široká - dá se vybrat ... a kvalita zatím nezklamala.

Pravdou je, že do hry vstupuje i uskladnění a datum spotřeby. Avšak, když se má na takovýto produkt člověk spolehnout a jednou je zklamán, jen těžko se k němu opakovaně v krátké době vrátí. Je mu v té chvíli jedno, zda byla chyba ve výrobě, kontrole, či uskladnění. To si musí prostě ohlídat výrobce, či dodavatel. Ano - spotřebitel v rámci svého ,,klidu v duši" by se také o toto měl zajímat, ale ....

Všichni ,,uživatelé" by si měli uvědomit, k jakým hrátkám je kondom určen, jak se má správně používat, a také to, že v případě nějakého extrémně dlouhého, či jinak náročného pohlavního styku, by bylo jej zcela určitě vhodné doplnit nějakým lubrikačním gelem, v lepším případě se spermicidním účinkem.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Noovo 20. 4. 2008 20:24

docela me mrzi, ze jsou ceske znacky brany jako nekvalitni (ted mluvim o zbozi vseobecne) a pritom jsou mnohdy lepsi nez ty zahranicni :)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 20. 4. 2008 21:09

Noovo zcela určitě jsou případy, kdy je to tak. Myslím, že za to můžeme všichni - když dáme ve výběru přednost cizímu výrobku v domnění toho, že je kvalitnější, jako jeho ekvivalent z CZ produkce. Někdy může rozhodnout i obal, či známost firmy, nebo její enormní zviditelnění v reklamách.

Ovšem toto všechno je na diskuzi do jiného vlákna - tady jsme OT ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 4. 2008 23:30

Mě v jedné lékarné v Ově zaujaly kondomy né moc známé značky Carex, jsou takové 3D tvarované, ani nebyly drahé :-) Jsme si je se slečnou oblíbili, ale moc sme jich nespotřebovali než začala brát prášky takže ted už kondomy neřešíme, ale pár jich zbylo :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fido+ 21. 4. 2008 14:18

Trochu OT ale presto se zeptam. Daji se nekde koupit NELUBRIKOVANE kondomy? Potrebuju to pro technicke ucely a je to lepsi a levnejsi nez nejake specialni kryty atd.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 21. 4. 2008 19:17

Fido+ předpokládám, že všechny moderní kondomy jsou minimálně lehce lubrikované. Samozřejmě, že ty levnější asi méně a hůře, než některé dražší. Možná však by existovaly nějaké, které by nebyly opatřeny klasickým lubrikantem ze zdravotních (alergických) důvodů. To by zřejmě chtělo směřovat dotaz do drogerie, lépe pak do lékárny ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 4. 2008 21:01

Fido+ píše:Potrebuju to pro technicke ucely a je to lepsi a levnejsi nez nejake specialni kryty atd.

gumka lepší než gufero?? :mrgreen:

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fido+ 21. 4. 2008 22:42

Spis jako navlek na snimace a tak kdyz zacne prset. I na mikrofony to docela slusne funguje. Ani to moc neutlumi zvuk.
Nebo treba na vylet do toho soupnout gpsku pri desti. Dalsi priklady pouziti snadno najdes.
Vypada to mozna divne ale je to funkcni a hlavne levne.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 4. 2008 22:51

joo, to věřím... Lubrikant by dělal neplechu :)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 22. 4. 2008 10:30

mno, my s přítulí nedávno narazili na problém s tím, že dokud se všecko hejbalo, nebyl problém - ale jakmile člověk zastavil, začalo jí to být nepříjemný a pálilo to (já na sobě nic nepozoroval). kupujem dycky ty velké balíky od Primerosu...a prosím ždáný kecy typu "nemáš zastavovat" :-]
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 4. 2008 14:29

opravdu kondomy propouští zvuk? Když do něj zabalíš mobil (třeba na rafty) tak můžeš v klidu volat?

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MgX 22. 4. 2008 17:38

Bobroněnko

...Ono to tak někdy bývá, člověk něco dělá klepne se do prstu, nic ani neví a pak skončí práci a začne to bolet...

Může jí vadit typ lubrikantu, nebo z druhé strany méně dostatečná lubrikace.

Zkuste se na obalu zajímat, čím je příslušný kondom lubrikovaný. Zkuste jiný typ, pokud možno s jinou lubrikací. Zkuste stejný/jiný typ s použitím lubrikačního gelu (běžně koupíš v lékárně, na supermarkety se vykašlejte). Onen lubrikační gel vybírejte nějaký bez parfémů, dalších přídavků, nejlépe takový, který je určen i pro citlivější jedince (ženy). Zkuste se zajímat o to, zda existuje kondom bez lubrikačního gelu, pouze s přídavkem látky, jenž je přidána, aby se ochrana neslepila.

Na závěr musím upozornit, že existují ženy (řekněme) alergické na kondomy, na látku z nichž jsou vyrobeny. Tudíž zase zkusit hledat nějaké, které jsou vyrobeny z jiné látky, či jsou označeny jako nealergizující.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod jannnn 22. 4. 2008 18:11

MarkFX píše:opravdu kondomy propouští zvuk? Když do něj zabalíš mobil (třeba na rafty) tak můžeš v klidu volat?

no jiste, temer to same jako kdybys ho zabalil do igelitaku :-) kvalita se sice zhorsi, ale pouzitelne by to melo byt :-)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fido+ 22. 4. 2008 18:56

MarkFX píše:opravdu kondomy propouští zvuk? Když do něj zabalíš mobil (třeba na rafty) tak můžeš v klidu volat?

Ano. Zvuk je trosku utlumeny ale ne moc a volat se tak klidne da.
Fido+
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka