Elektronická cigareta

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 6. 3. 2008 22:06

aquarkko píše:výborná alternativa :D to než bych měla takhle přestávat (=cpát do toho takový prachy), to radši nepřestanu :D-/quote]

No levny to neni ale spocitej si kolik prokouris. To e-cigo stoji v Nizozemsku zhruba 2000 v prepoctu (mozna jinde jeste levneji). A naplne jsou pak mnohem levnejsi nez cigara. Takze v urcitym bode se to srovna a pak uz je to levnejsi.
No a vzhledem k tomu ze kazdou chvili muze prijit zakaz koureni v hospodach tak tohle nakonec spousta lidi uvita.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 6. 3. 2008 22:46

Už skoro rok nekouřím, takže se mě tahle vymyšlenost netýká.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod aquarkko 6. 3. 2008 23:20

Fido: kolik já prokouřím? :D (když teda kouřím) 60 korun týdně :D
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 3. 2008 11:54

aquarkko: hehe, to mi stačilo tak s bídou na půlku dopoledne - teda když jsem kouřil. :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 7. 5. 2008 23:27

Tak myslim ze tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11211 za nejakych 500 Kc v prepoctu nejsou zas tak strasny prachy. To je min nez stoji karton klasickejch.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod snowboarder 8. 5. 2008 00:04

zrovna jsem dneska koukal, že ji měl v Senátu ten Kubera, když se projednávala nějaká úprava zákona o ...., tuším o uklízení chodníků
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod maky.p 15. 5. 2009 10:25

Fido+ píše:Tak myslim ze tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11211 za nejakych 500 Kc v prepoctu nejsou zas tak strasny prachy. To je min nez stoji karton klasickejch.

Tak zrovna tady jsem si ji objednala taky, akorat tu v te cerne krabicce - mela nejlepsi hodnoceni. Uz psali, ze ji mam pristi tyden cekat, tak jsem zvedava. Jen je skoda, ze jsem si nemohla vybrat intenzitu a chut naplni, prej poslou to, co se jim chce :-( Ale tak tady ty naplne nejsou tak drahy, jen doufam, ze na to budou pasovat. Pry by mely.. :hm
Jisté je jen jedno, že totiž není jisté nic. -Plinius-
maky.p
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 15. 5. 2009 10:42

Elektronická cigareta? A má to aspoň vibrační vyzvánění?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 5. 2009 11:24

E-cigaretu bych do huby nedal. Nemá to kouř, nevoní to. Klasická špinka, ikdyž škodí zdraví, je lepší, té se budu držet
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod maky.p 15. 5. 2009 12:36

Omyl, kour to ma, teda jako paru. A vuni to ma taky, jakou si vyberes - normalni tabak, vanilka, mentol,... Ma to jeden znamej a moc si to chvali. Sice taky rekl, ze to neni tak uplne ono, ale na odvykacku parada. Tak proc to nezkusit? Dala jsem za to necelych 500,- i s nahradnima naplnema.
maky.p
Čtenář

Odeslat příspěvekod maky.p 18. 5. 2009 09:26

Tak dneska mi dosla E-cigarette.. Poslali mi 10x high a 10x no nikotin naplne. Ty silne jsou na me silne, takze dokoupim stredni :-) Jinak velikostne je to jak normalni cigareta, akorat tezsi, asi jak celá krabicka.. Nejak extra silne tahat nemusim, para je cca ve stejne hustote jako kour z prave cigarety. Nikotin tam citim, zatim nemam potrebu si od rana zapalit. No a hlavne to nesm*rdi, jen takova lehka vune. A taky si parkrat potahnu a schovam - zadnej nedopalek, zadnej smrad.. Tak uvidime, jestli se mi podari seknout s cigarama ;-)
maky.p
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fido+ 2. 6. 2009 14:45

No a taky je vyhoda ze se da v klidu pokurovat i tam kde se kourit nesmi. :-)
Jinak ja si ted pro zmenu koupil elektronickou minidymku. Jeste lepsi nez e-cigareta. Baterka i napln u toho vydrzi az neuveritelne dlouho.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod k.ro 18. 6. 2009 10:08

a toje zvláštní že pořádný vaporizér na brko stojí až 10000 a ele cigareta tak malo :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 24. 6. 2009 23:11

kámoš to teď měl, bože, mně se celou dobu chtělo tak smát, ale nechtěla jsem ho urazit...vypadá to tak děsně směšně :D
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Fido+ 13. 7. 2009 13:50

k.ro píše:a toje zvláštní že pořádný vaporizér na brko stojí až 10000 a ele cigareta tak malo :D

Protoze tu napln tvori koncentrat kterej se akorat odparuje po malejch davkach. Na to fakt nepotrebujes zarizeni za 10 litru.
Fido+
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka