Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
PC píše:Kouřící děcka by potřebovaly dostat pořádně na holou a ono by je to přešlo. Dříve bylo v ŽK napsáno co žáci mohou a nesmí a kouření určitě nebylo povolené. Kouření je hnus...Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
petr70 píše:Dnes je bohužel celkem běžné, že kouří školní děti.
Ale kde získávají cigarety? O dodržování zákona si sice nedělám iluze, ale skutečně je tak jednoduché koupit cigarety?
A kde mohou děti snadno koupit cigarety? V trafice? V supermarketu?...
A kde na to berou peníze?
Setkali jste se s tím, že by dětem kupovali cigarety rodiče?m/quote]
vaclavbarak píše:Kupují rodiče dětem cigarety? Ano, pár případů znám (věk cca kolem 16let) není nad pokouřeníčko cigárka s taťkou nebo mamkou - to sem opravdu u některých lidí viděl.//quote]
L.O.T.G. píše:vaclavbarak píše:Kupují rodiče dětem cigarety? Ano, pár případů znám (věk cca kolem 16let) není nad pokouřeníčko cigárka s taťkou nebo mamkou - to sem opravdu u některých lidí viděl.//quote]
No však co mají dělat s šestnáctiletýma frackama...? Zakázat mu to už nezakážeš, tak si dávají aspoň spolu. /quote]
Apophis.k píše:... podle mě by bylo základem, aby krabička cigár nestála 50Kč, ale ani 100Kč, až bude stát 500Kč, tak si děti koupí HOWNO a ne cigarety, pak nezačnou kouřit... a nebo prostě kouření zakázat stejně jako jiný drogy, sice by to kouření určite nevymýtilo, ale určitě by kouřících lidí ubylo...
samozdřejmě, že mě jako nekuřákovy se tohle snadno říká, ... , akorát si všichni ničí zdraví a hrajou do karet těm *****ům, co na tom ještě vydělávají...e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků