Uzivali ste niekedy antidepresiva?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 29. 9. 2010 22:29

Slonik píše:hehe, nebuď na sebe zlá a uvidíš, že se to zlepší :D

jak se to dělá? :) ne, fakt, neumím to, vím to
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 30. 9. 2010 19:40

Ale umíš ... a nebo se to naučíš ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 30. 9. 2010 19:55

Já to taky neumím :-/
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarasX55 8. 10. 2010 11:46

Jen cigára a chlast a docela dobrý :-)
MarasX55
Návštěvník

Odeslat příspěvekod NMS 9. 10. 2010 20:18

13 let zpět jsem po smrti mámy bral Neurol a můžu říct, už nikdy žádnej sajrajt ... Ty kecy, že po psychofarmakách není závislost, že už nemění osobnost léčeného, jsou prachsprostá snůška keců ...
I see dumb people ... they are everywhere ...
NMS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 9. 10. 2010 20:39

Samozrejme. Spousta leku jsou humusy. A doktori to cloveku doporucujou jak kdyby nevedeli, co to je. Ja jsem sice neco jako antidepresiva nepouzival (nepocitaje alkohol) a kdybych mel, tak pouziju treba provaz nebo tak, nicmene mel jsem kozni problemy (nejaky vyrazky) a ted jsem se docetl na netu, ze to co mi doktori predepisovali vubec neni na lecbu.... (nejen) Po tom, co se delo s leky na praseci chripku zacinam mit pocit, ze jakykoliv leky do me jen tak nekdo nedostane...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 10. 10. 2010 10:07

NMS: tohle předepisuje náš doktor. Měla jsem ho jen 2x a půlku s nejnižším obsahem. Docela jsem i po tom byla po ránu přiblblá :-/
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 10. 10. 2010 11:58

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010091906
Je tam napsáno, že antidepresivům trvá dlouho, než začnou účinkovat. A nejen to... ;)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kirkwood 10. 10. 2010 12:26

trent: docela zajímavý článek.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod NMS 10. 10. 2010 19:58

trent píše:http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010091906
Je tam napsáno, že antidepresivům trvá dlouho, než začnou účinkovat. A nejen to... ;)

Právě na to jsem narážel - doufám, že na to lidi neskočí a nezačnou houfně navštěvovat psychology (na střední nám říkal češtinář, že údajně třetina populace (!) patří do cvokhausu - akorát by to nikdo nezaplatil - pak ale se občas objeví nějaké Svitavy či Bratislava).
I see dumb people ... they are everywhere ...
NMS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 12. 10. 2010 12:41

Každý má něco. A každý je jiný, proto je snad nemožné říci, co je normální a kdo je normální.
Na druhou stranu za Bratislavu si můžeme v podstatě sami. Ten človek byl produktem naší nerasistické doby. Nikdo sice není rasista, ale pořád se mluví o rasách, menšinách a jejích právech, případně neprávech. Přál bych si aby se jednou nemuselo mluvit o rasách a všichni by byli trestání dle státem daného sazebníku. Všichni by pěkně platili daně....Ale to trochu odbočuji.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Předchozí stránka