Uzivali ste niekedy antidepresiva?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 9. 10. 2007 20:44

bombul píše:... to ako keby som povedala boze acylpirin fuj....
Jsou takovy, co to rikaj... Treba ekofanatici, odmitajici pouzivat veci testovane na zviratech - jednu takovou znam osobne... :twisted:

Pade: Ja bych te chtel videt casem, az budes neco takovyho potrebovat ;)

K tematu: Zatim ne, ale netvrdim, ze se nemuzu dostat do situace, kdy to budu potrebovat, a nevidim na tom nic spatneho, pokud je to prostredek na prekonani kratkodobeho stavu a ne reseni dlouhodobych problemu.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 9. 10. 2007 21:07

lu.kas píše:
bombul píše:... to ako keby som povedala boze acylpirin fuj....
Jsou takovy, co to rikaj... Treba ekofanatici, odmitajici pouzivat veci testovane na zviratech - jednu takovou znam osobne... :twisted:

Tychto ludi naozaj nedokazem pochopit...bez liekov by sme tu dnes mozno ani neboli.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 10. 2007 12:53

lu.kas píše:Jsou takovy, co to rikaj... Treba ekofanatici, odmitajici pouzivat veci testovane na zviratech - jednu takovou znam osobne... :twisted:

Nejsem ekofanatik, ale u konzumace (používání) čehokoli testovaného na zvířatech se 3x rozmyslím, zda to opravdu potřebuji. Neviděl jsem o tom sice žádný film, ale byl jsem z pracovních důvodů nucen přečíst pár publikací, kde byly ty pokusy exaktně popisovány. Vzhledem k tomu, že řadu těch věcí považuji za zbytné, je můj postoj celkem jasný. :?

Ale to už jsem od tématu, čímžto se omlouvám spoludiskutujícím
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 10. 2007 13:21

ne neznam...nejlepsi na deprese je pes, kdyz mam nejaky splin, tak me muj pes z toho bezpecne dostane :)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 10. 2007 17:36

Noovo: jo, domácí mazlíček je dobrý "léčitel". Ovšem splín a deprese jsou trošku odlišné "ráže" - asi jako voda a vodka :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod vendulka153 1. 11. 2009 23:19

Brala a beru.... :love: bez nich už ani ránu =( při mej psychice jsou fakt potřeba =( bohužel je to tak... O:-) :-( :'( :-S a účinky?? jsem prostě klidnější, ospalejší a nerozhodí mě každá kravina
vendulka153
Čtenář

Odeslat příspěvekod Player. 2. 11. 2009 11:56

hmm, to som nevedel, ze antidepresiva sa beru aj kvoli sebaovladaniu.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 3. 11. 2009 01:03

Ahoj Vendulko, držím Ti palec, jestli Ti po nich je slušně, tak je bez doktora nevynechávej, ono se jich pak zbavit, když se již cítíš OK, je velmi zrádné, chce to změnit návyky, zvyky, koníčky(jestli víš o lepších hlavně , aby byli v Partě!)atd. Ozvi se mi , mám bohaté 20-ti leté zkušenosti pokecáme i na Dálku, tady toho asi moc nepořešíš, díky za pochopení a Těším se a přeji TI ať se držíš a žiješ a né jen přežíváš, doufám, že se Ti opět podaří žít Naplno, i v tom Ti mohu pomoci i na tu Dálku...dobrej Relax, je Turistika Sám i s někým, výstavy, toulky po Památkách, muzeích, Galeriích, ArtTerapy, a Mjuzik Terapy, Dramaterapie, v podstatě amaterské divadlo viz,,Mezi Ploty,,...atd. dodám Ti Informace!i podklady, na CD. Mně dost zachraňovali i Hry (těch 20 let od Atari). Ale Ty opravdové- STG(SIMSÍCI a jiné opatěry, he), RPG, Logiky, Arkády, Golfík, Adventůre, prostě Ty na Hlavu na myšlení, příjdeš na jiné, lepší myšlenky, no dobré je i se vypovídat, vypsat, vydatlit(nesmí se to přehnat, je to Anonymní-to je dvousečné, že) vykreslit, i Fotografování je dobrej Relax, až poslední dobou přicházej dochtoři a Akademici na To , že Hra(ta správná, že, žádnej Blood a násilí!, Sex) je jeden z nejlepších relaxů, kterej dokonce i šetří a snižuje medikaci u léků: antidepresiv a analgetik, trošku pozdě, že...Hra je zázračný lék-jak počítačová tak hlavně společenská he bez konzumace alkaholu(no 2 pivka si dám)...třeba Bridž, Taroky, Mariáš(né hazard!), Skrabl, stolní RPG a STG, či Fantazy, Dračí Doupě naživo u stolu i venku, Dřevárny, ale na úrovni, cokoliv na louce, na hřišti ,ve městech či v Les...nejdůležitější je ta dobrá parta, že...
Voni totiž Ty prášky způsobují různé závislosti, či vedlejší účinky a měli by se postupně nahrazovat tou terapií a normálním Životem, když to jde...No ozvi se Vendulko . Těším se, a mám starost, Střelec-samaritán a opatěra, he...Tulák po Hvězdách, Marcel od Zvonu, Praha...
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 3. 11. 2009 01:16, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 3. 11. 2009 01:07

HMMM, Playere, Ty antidepresiva se berou ,aby si vůbec mohl žít, o sebeovládání ani nemluvě, taky se mi někdy ozvi bude sranda, jseš již na tapetě é v kartotéce taky, he...sranda až odteďka...je to na Tobě , ale schválně pokecáme na SZ či majlu a uvidíme, potěšíš Starec, těším se,...Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 3. 11. 2009 13:35

ja sa pomerne viem ovladat, len ma niektore pre mna nepochopitelne veci strasne irituju.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 5. 11. 2009 09:31

vendulka153 píše:Brala a beru.... :love: bez nich už ani ránu =( při mej psychice jsou fakt potřeba =( bohužel je to tak... O:-) :-( :'( :-S a účinky?? jsem prostě klidnější, ospalejší a nerozhodí mě každá kravina

Proboha, to je zase materiál :roll:
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 5. 11. 2009 10:35

Antidepresiva? Ne, nikdy! Jsem psychicky odolná a fakt do sebe nepotřebuji ládovat tuny farmak, zasírat si tělo a oblbovat mysl. Zatím nejsme jak v americe, abychom měli antidepresiva jako denní chléb, doufám, že se toho nedožiju!
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 5. 11. 2009 11:42

ja vlastne obcas antidepresiva pouzivam... studenou zrzavou dvanactku s bilou cepickou :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 5. 11. 2009 13:54

Jsi na zrzky? bílá čepička? to bude nějaká pseudo hoperka, jen bych byl opatrnej na ten věk :wink: :-D
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod michee 5. 11. 2009 16:08

trent: nebo spíš suk bude nekrofilní pedofil :D

suk: jó, pivko je dobrý antidepresivum....
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka