od Marcel Kudlvasr 3. 11. 2009 01:03
Ahoj Vendulko, držím Ti palec, jestli Ti po nich je slušně, tak je bez doktora nevynechávej, ono se jich pak zbavit, když se již cítíš OK, je velmi zrádné, chce to změnit návyky, zvyky, koníčky(jestli víš o lepších hlavně , aby byli v Partě!)atd. Ozvi se mi , mám bohaté 20-ti leté zkušenosti pokecáme i na Dálku, tady toho asi moc nepořešíš, díky za pochopení a Těším se a přeji TI ať se držíš a žiješ a né jen přežíváš, doufám, že se Ti opět podaří žít Naplno, i v tom Ti mohu pomoci i na tu Dálku...dobrej Relax, je Turistika Sám i s někým, výstavy, toulky po Památkách, muzeích, Galeriích, ArtTerapy, a Mjuzik Terapy, Dramaterapie, v podstatě amaterské divadlo viz,,Mezi Ploty,,...atd. dodám Ti Informace!i podklady, na CD. Mně dost zachraňovali i Hry (těch 20 let od Atari). Ale Ty opravdové- STG(SIMSÍCI a jiné opatěry, he), RPG, Logiky, Arkády, Golfík, Adventůre, prostě Ty na Hlavu na myšlení, příjdeš na jiné, lepší myšlenky, no dobré je i se vypovídat, vypsat, vydatlit(nesmí se to přehnat, je to Anonymní-to je dvousečné, že) vykreslit, i Fotografování je dobrej Relax, až poslední dobou přicházej dochtoři a Akademici na To , že Hra(ta správná, že, žádnej Blood a násilí!, Sex) je jeden z nejlepších relaxů, kterej dokonce i šetří a snižuje medikaci u léků: antidepresiv a analgetik, trošku pozdě, že...Hra je zázračný lék-jak počítačová tak hlavně společenská he bez konzumace alkaholu(no 2 pivka si dám)...třeba Bridž, Taroky, Mariáš(né hazard!), Skrabl, stolní RPG a STG, či Fantazy, Dračí Doupě naživo u stolu i venku, Dřevárny, ale na úrovni, cokoliv na louce, na hřišti ,ve městech či v Les...nejdůležitější je ta dobrá parta, že...
Voni totiž Ty prášky způsobují různé závislosti, či vedlejší účinky a měli by se postupně nahrazovat tou terapií a normálním Životem, když to jde...No ozvi se Vendulko . Těším se, a mám starost, Střelec-samaritán a opatěra, he...Tulák po Hvězdách, Marcel od Zvonu, Praha...
Naposledy upravil
Marcel Kudlvasr dne 3. 11. 2009 01:16, celkově upraveno 1