Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
ES0 píše:podle me uplny magor
stepus píše:drogy za tebe nikdy nic nevyřeší. měl si někdy lsd?
l/quote]
ne, nemelstepus píše: z toho jak mluvíš, bych řekl, že ne. osobně si myslim, že takový lidi mají pak trochu menší výpovědní důvěryhodnost, co se toho týká. stejně jako nemůžeš říct, jaká je svíčková od mí mámy, když si ji nikdy nejedl. m/quote]
az budu chtit hodnotit svickovou tvy mamy, tak k vam zajedu, tam snad zadny zaludecni problem nehrozi, ovsem na experimenty na mozku nemam chut, jde o to, ze takovy zaludek uz je dostatecne prozkouman, ale mozek? jestli si ted nejaci vedci mysli ze maj neco zmakly, za x let jim to nekdo zas vyvrati, v tomto jsem tezkej pragmatik, jo nejaky drogy jsem mel, trava, hasis, ale ze bych nejak touzil v tom hledat zivotni filosofii? proste to beru jako jako jednu z mnoha rozkosi na svete, nic vic
stepus píše:lsd pomáhá otevřít mozek a naučit se ho tak víc využívat. a to ne jen pod vlivem drogy. ano lze toho dosáhnout i naprosto bez požití jakýchkoli stymulantů - je to jenom trochu těžší, lsd tě jaksi vede.
d/quote]
ja si zas myslim, tezko na cvicisti, lehko na bojisti
stepus píše:nesmí se to samožřejmě přehánět. četl si někdy něco od learyho? znáš jeho politické, společenské názory a názory na samotnou existenci člověka?? jeho slova předběhly naší dobu a bude trvat několik desítek, možná stovek let než to společnost pochopí.
n/quote]
necetl, mam doma jednu knihu, neni zrovna po ruce takze nevim presny nazev, ale myslim ze se jmenuje Politika Extaze, kratce po tom filmu jsem se ji "snazil" cist, ale pro me to bylo nestravitelne, mozna ze to bylo predsudky ktere jsem ziskal po shlednuti filmu, nekdy si najdu cas a zkusim to jeste jednou at muzeme debatovat i o teto kapitole Learastepus píše: jeho žena ho moc milovala, stejně jako on ji, ale to, že zemřela není důvod k tomu aby změnil svoje postoje.
t/quote]
no aspon by se nad nimi moh trochu zamyslet, zas tak prijemnou smrt nemelastepus píše:potkávalo ho hodně nepříjemností, včetně vězení za republíkánských vlád, vyhnanství a vždycky razil svojí filosofii dál. všichni tam jednou musíme a to on dobře věděl. nedělal si nic ani ze svojí vlastní smrti, chtěl jí dokonce vysílat v přímém přenosu na internetu. magor? byl svůj a to by právě lidi být měli. bez předsudků a populistických gest. s vlastním názorem!o/quote]
no tak byl svuj, momentalne si myslim ze mel akorat velke charizmastepus píše:a co sókrates nebo platón?? své doby byli považováni za démony (něco jako ten tvůj dnešní magor, akorát ne tak povrchní) a lidstvo se dodnes učí z jejich odkazů..e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků