Kamos si to koupil nedavno na jednu akci na kolejach. Prvni to michal v pomeru asi 1:5 s kolou. Myslim to ani nedopil a presel na pivo. Ne ze bych se mu divil...
Hello losers, bite my shiny metal ass. Whoever wins... We lose Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™
az skoncim pod mostem tak to pit budu.... ale jinak mi nechutna ani "normalni" vino tak uz mi urcite nebude chutnat tohle.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
já víno nepiju žádný, ale takový ty Sangrie a Sklepmistry nejsou špatný... To je spíš takový levný letní drinčík
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Boha jeho (Courtenova) - uctivas snad recke bohy nebo co?? Ze si redis vino s vodou - to bych tipoval jen na ty nejvetsi zoufalce (bezdaky), kteri nemaji ani na to. No je to tvoje volba. Krabicove vino proste nic moc, ale kdyz se to zredi, tak to tak spatne byt nemusi.
BTW: Chodis si taky redit vino do obrovskych krateru???
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
krabicové už beztak je 3x zředěné splaškami z výroby
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne