pijete víno z krabice???

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod marz 22. 2. 2007 10:47

Krabicove vino bych prirovnal k Urinovu :mrgreen: Kdo ho nezna, nepochopi....
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod r.polasek 22. 2. 2007 10:54

:tleskani Znám :D Takže chápu. Krabicové víno by se mělo přejmenovat, páč většinou tam je víc vody než vína :)
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod obywan 22. 2. 2007 23:53

ne, vino nepiju vubec, strasny patok :mrgreen:
obywan
Čtenář

Odeslat příspěvekod r.polasek 23. 2. 2007 00:03

Tak to jsi ještě nepil dobré víno...
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 23. 2. 2007 08:20

Jo, to je možné, asi pil jen to víno z krabice a nechalo to na něm postranní následky - nějaká ta mutace.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod r.polasek 23. 2. 2007 09:06

Kdoví co vůbec pil, beztak to ani víno nebylo, jinak by takovou blbost nemohl říct :mrgreen:
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod strny88 24. 2. 2007 18:29

No když se potřebujem za levno ožrat tak to pijem :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 24. 2. 2007 20:04

jsem sice zastánecem lepších vín, ale když není peněz na zbyt tak ředěné s kolou se pít dá, a dokonce to chutná (aspoň mě) :mrgreen:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod F3nd3r 24. 2. 2007 23:07

Jo jo nikdy nezapomenu na momen, když sme si v nejmenovaném nákupním domě kupovali ingredince na naší houbu, dali si do košíku ten nejlevnější krabicák, nejlevnější kolu a pak nás setřeli dva bezďáci, který koukli na víno, které jsem před chvílí kupovali a řekli, že takový patoky pít nebudou a koupili si dvakrát dražší krabicák :D, tak tenkrát sem si připadal jako opravdová socka :D.
F3nd3r
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 2. 2007 11:31

F3nd3r píše:Jo jo nikdy nezapomenu na momen, když sme si v nejmenovaném nákupním domě kupovali ingredince na naší houbu, dali si do košíku ten nejlevnější krabicák, nejlevnější kolu a pak nás setřeli dva bezďáci, který koukli na víno, které jsem před chvílí kupovali a řekli, že takový patoky pít nebudou a koupili si dvakrát dražší krabicák :D, tak tenkrát sem si připadal jako opravdová socka :D.:/quote]
Jo jo to byly časy :D Dřív sem ho taky pil :D To se dalo ožrat za 26kč :D Krabicák za 20ku a kola za 6kč :D
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 2. 2007 11:49

Lukas[CZE] píše:Jo jo to byly časy :D Dřív sem ho taky pil :D To se dalo ožrat za 26kč :D Krabicák za 20ku a kola za 6kč :Ds/quote]

Náhodou dnes seženeš 2litry "vína" v PETce za podobnou cenu a ktomu Colu "na plavení krtků" 8) za 2,50 Kč :lol:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 2. 2007 11:54

Ho ho hoooo :D

Ne, tedka bych to už nepil :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Freebitch 25. 2. 2007 17:49

to se neda nazvat ani jako vino,spis krabicovy patok :-P
Nokia 6288 + Nokia 6300
Freebitch
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Skrehota 27. 2. 2007 08:27

piju, hlavní, že to teče a je v tom chlast
Skrehota
Čtenář

Odeslat příspěvekod xaero 27. 2. 2007 14:26

Lol tak krabicový nemusim a jinak vino samo o sobe mi celkem chutna ale rychle se ho nabazim a pak uz mi nechutna :) hlavne bileho
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka