Máte zkušenosti s absintem?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod cassies 28. 9. 2007 11:29

Pila jsem vicekrat, jednou jen jednoho panaka, to bylo v klidu, potom jsem se trema dorazila, ale rikala jsem si, ze to je ok, ze to nebylo jen tema trema pulkama, na dalsi akci jsem zjistila, ze mi v klidu staci k pobliti ty tri....nevim, ale u vetsiny alkoholu mam miru, vim, kdy by bylo vhodne prestat, ale u absintu proste nic....si vzdycky pripadam naprosto v poradku a pak uz je rano. Jenze mi chutna, tak je nekdy tezke odolat.

Jinak znáte tatranský caj? Vrele doporucuju, snad nejlepsi piti, co jsem mela.
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 9. 2007 11:30

joojooo, ten je masakr :o
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Narcissus 29. 9. 2007 11:19

_maty_ píše:doufam ze za pravy absinth povazujete jedinne Hills ktery se vyrabi pobliz meho rodiste ve Valasskem Mezirici... jinak absinth je v pohode ale spis kdyz se namoicha se sodou, pokud to znate jako roztopit cukr na lzicce zapalit atd... sam o sobe se moc pit neda a je to spis pro tvrde hochy a blaznive zeny...

Ono to bude spíš o vkusu, v knize o absintu dostal Hills hodnocení tři a King Of Spirits čtyři. Hillse jsem ještě neměl a eshop jim nefunguje, snad se k němu časem dostanu.
Zatím jsem absint pil vždycky jen čistý, ale už se chystám na klasiku s cukrem, lžičkou a vodou.
A pít se dá. S kamarádkou jsme zkonzumovali tři láhve za pět dní. A to jsem hoch spíše jemný :-D. Za tu dobu jen maličké halušky poslední den a bolest svalů ještě asi tři dny potom.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kirkwood 29. 9. 2007 13:50

jj, taky mám s absintem zkušenosti. piju ho ráda, ale včera jsem se ho zase přepila, takže dneska mi je trochu zle :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 29. 9. 2007 13:56

S Absintem bohužel zkušenosti nemám, protože jsem abstinentka a piji jen kofolu a dlaší nealko :-D Ale jako barvičku má moc pěknou.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 29. 9. 2007 15:00

kirkwood: ty mas neco spolecneho s moosem ze mas jeho avatar? :hm
Anonymni

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 9. 2007 17:21

jojo mam, ale nejak mi nechutna mam jeste celou lahev doma :oboze :mrgreen:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 30. 9. 2007 17:34

mam jednu zkusenost, malem jsem se pozvracel... nekdo si to daval kdyz jsme nekde oslavovali a ja si toho cuchnul... stacilo mi
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 7. 10. 2007 15:35

_maty_: ee. ale nedávno jsem se dívala na happy tree friends ;)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 7. 10. 2007 15:41

nahodou absint je chutovo vyborny alkohol
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 11. 10. 2007 22:24

Kirkwood: no to je sice pekny ale moose si za ten obrazek vsadil napis audi :-D takze to bude asi to proc mi prijde divne ze sis prebrala avatar jednoho pomerne znameho uzivatele...

btw nevim jestli je znamy tady ale v garazi na autorevue.cz (kde mistni forum garaz patri pod stejna kridla jako pauza, mm, zive...) tedy je :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Moose 11. 10. 2007 22:55

kirkwood: sem krásnej co ? :-P :-D
a mrknete se na moje WWW ;)
Moose
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 12. 10. 2007 14:21

Moose: u mě to nemá takový význam jako u tebe :D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Soya 12. 10. 2007 14:39

Absint, to je způsob, jak lépe poznat sebe sama. Člověk brzo zjistí, jak velký nápor alkoholu jeho tělo (ne)vydrží. Téhle zkušenosti se od jisté doby raději vyhýbám.
Soya
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 10. 2007 15:00

Na závěr jedné kalby jsem si ho dal. Do dvojky ... 1,5 deci jsem dal na ex, zbytek jsem si zapálil a vypil hořící. Domů jsem v pohodě došel, dokonce i ráno se dalo přežít, jen jsem měl trochu ohořelé vlasy a spálený jazyk :-D

Jednalo se o vcelku konzumní variantu (s poměrně nízkým obsahem thujonu). Není to zas až tak hrozné pití (na trhu jsou i silnější lihoviny - např. alpský rum Stroh 80%). Co se týče nabídky alkoholu, tak jsou k mání věci, které mi chutnají víc.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka