Beedies

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 3. 2009 12:55

Kdysi jsem tím prokládal cigarety. Dneska už nic ... ani cíga ani beedies.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod includes 20. 3. 2009 13:48

Nikde jsem to nesehnal
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 20. 3. 2009 14:41

Tady u nás se to prodává z ruky do ruky...já to teda neměl, ale ostatní říkali, že good
Cena je tak 3-5 Kč za kus...
anonymni

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 3. 2009 15:36

3-5 za kus? To je šíleně moc, ne?
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod anonymni 20. 3. 2009 18:42

To víš, pouliční byznys...každej si něco málo přidal a záleželo na tom, jak jsi byl blízko "dovažeči". Éra slávy Beedies je u nás už docela out...
Pamatuju, jak puboši masivně jezdili Beediesky kupovat do Ovy a pak tady rozhazovali síťe :D
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 3. 2009 08:00

Pár krát jsem to měl, ale nějak extra mi to nechutnalo... Ale je to také tak 4-5 let zpátky
anonymni

Odeslat příspěvekod k.ro 21. 3. 2009 10:00

V ově se dají normálně sehnat balíček za 55 korun:-) ale je to pašung :-D taky je strašně zajmavé že to kouří spíš "mladí" ale já mám 21 a kouřím to tež :D bo cigáro mi děsně *****í :-) a říkám si že ten eukalipt je samotná příroda :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 3. 2009 14:52

k.ro: jj, já vím, že se to tam dá sehnat...ale tady v KA nebylo nic, tak toho ti vykukové využívali :-))
anonymni

Odeslat příspěvekod strny88 21. 3. 2009 15:03

jn K.ro stim vždycky zasmradí celou hospu, kvuli němu a jeho kaliptám už nas nikam nepouštěj :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 3. 2009 00:41

Nahodou, beedies se mi zdaj snesitelnejsi, nez klasicky ciga ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 3. 2009 09:54

No, snesitelnější. Pokud je pro tebe snesitelnější pach hořícího usušeného kompostu, tak asi ano :-)
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod k.ro 22. 3. 2009 10:05

Beediska sou v pohodě to když strny hodí v hospodě "barvu" :-D tak je to na evakuaci :-D. ALe tohle je věčnej boj sou lidi kterým to voní a lidi kterým to děsně *****í. :-D Mi zas *****í cigára :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 22. 3. 2009 23:06

nevím co k.ro tady plácá, vždycky sem mu voněl? ha najednou smrad, ale tenkrát ve stanu ti to bylo příjemný jak sme si navzájem prděli pod nosánky co??
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod k.ro 22. 3. 2009 23:26

To si eště tolik nechlastal :-D
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Negat 29. 3. 2009 13:48

Vy 2 ste dobří pašíci.Tahle diskuze se zvrhla ve fetování vlastních prdů :-/ .Jinak todle pokuřuji s k.ro a kdo neměl tak můžu doporučit.Trochu nám je v ově teďkom zesílili(kdoví co do toho melou) tak snad se tím neotrávíme :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Už se těším až zas budu chlastat v Praze
Negat
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka