Pijete burčák.

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 7. 9. 2006 16:26

2 par: ono je to burcak, ale jelikoz to neni z ceskych hroznu, tak se to musi nazyvat nejaky ten hroznovy most (nebo tak nejak to bylo) :-)
A co se tyce kvality, ono asi taky zalezi na zvyku. Mne chutnaji tady ty nase a napr. nejake znackove francouzke bych mohl povazovat za patoky a naopak...
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod par 7. 9. 2006 18:54

L.O.T.G. píše:2 par: ono je to burcak, ale jelikoz to neni z ceskych hroznu, tak se to musi nazyvat nejaky ten hroznovy most (nebo tak nejak to bylo) :-)
A co se tyce kvality, ono asi taky zalezi na zvyku. Mne chutnaji tady ty nase a napr. nejake znackove francouzke bych mohl povazovat za patoky a naopak...

Asi takhle. Pokud si koupím 0,7l nějakého moravského vína s cenou nad 100 kč a s nějakým přívlastkem, tak se to dá skoro určitě pít. Pokud však nemám moc peněz, tak si za 60 kč koupím radši víno z jiné oblasti. A pokud je někde nějaká akce, tak třeba i francouzké. A většinou se to dá pít taky. Ale koupit si za 60 kč moravské víno je sázka do loterie. To je zase můj zvyk.
par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 7. 9. 2006 19:25

...nebo koupit litr za 30Kc a met zarucenou kvalitu, pac to predtim vsechno okostuju :-)
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod par 7. 9. 2006 19:57

L.O.T.G. píše:...nebo koupit litr za 30Kc a met zarucenou kvalitu, pac to predtim vsechno okostuju :-)

Tento druh vína ( bez konzervace ) má své přednosti a pokud tím myslíš i kozumaci ve sklípku i své kouzlo. Bez toho aby mi někdo z vína odfiltroval kyselinky se docela obejdu, i když v poslední době piji bílé. Ale o té vyjímečné chuti bych docela pochyboval. Navíc pro nás více vzdálené to není vždy k dispozici a musíme se spokojit i s něčim jiným.
par
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jim 7. 9. 2006 23:55

...nepiji...
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Narcissus 8. 9. 2006 00:13

Ne ne, pouze absinth.
s 35mg/kg thujonu :D...
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 8. 9. 2006 08:16

Nevim, jak je to tam v obchodech (jako treba v Praze - zase uvadim za priklad toto mesto, protoze je docela zname :-) ), ale tady (na jizni morave) se da koupit kvalitni vino i za 40 Kc za litr, lidi si nemuzou moc zvedat ceny, jelikoz by to od nich pak nikdo nekoupil, protoze i sousedi by meli vino levnejsi!!!!
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 23. 9. 2006 15:12

ještě jsem ho nepil ale vše se změní právě dnes -> dnes se s ním totiž ožeru :twisted:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod mae-geri 23. 9. 2006 15:16

Ano a rad :D
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 23. 9. 2006 15:22

... doufám že ty gigantické bolesti hlavy jsou jen pověry ... a že to nebude tak hrozný :nenapadne
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 23. 9. 2006 15:37

No, na tech poverach neco bude... Dalsim problemem jsou sra*ky :wink: :-)
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mae-geri 23. 9. 2006 16:07

Fuck8r píše:... doufám že ty gigantické bolesti hlavy jsou jen pověry ... a že to nebude tak hrozný :nenapadnea/quote]

Pokud to nebudes michat s jinym chlastem, tak zadne giganticke bolesti hlavy nebudou... :wink:
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vilik 23. 9. 2006 21:30

Burčák jsem pil naposledy,... vlastně ani nevím kdy. Dříve jsem si občas dal třeba na nějaké výstavě (Zahrada Čech, nebo podobně). Až do té doby, než jsme v rámci družby jeli hrát za fabriku fotbálek proti Moravákům. Fotbalový mač plynule přešel v pijatiku a na "nápojovém" lístku byl také burčák. A ne ledajaký. Skutečně domácí, družební. Od té doby jsem ho nepil. Když vidím ty nahnědlé humusy okolo silnic, nebo v různých stáncích ....... Divíte se mě...?
vilik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ally 23. 9. 2006 21:46

Opravdu pořádný burčák jsem nepila už několik let. To co se prodává na městě bych ani neochutnala.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 23. 9. 2006 22:26

Tak ja jsem ho pil naposled . . . . asi tak pred hodinou :-) A nebyl vubec spatny...
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka