Vaše rekordy..

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Grammator 5. 3. 2008 15:06

21 piv, to bych do sebe nedostal a nebylo by to z důvodů přiliš velkého množství alkoholu :mrgreen:
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod strny88 5. 3. 2008 22:20

to ja znam borca ktery vyklopí 20kousků, zají gulášem dá dalších 20kousků, zase gulášek a tak to de dál Obrázek ale podepisuje se to na něm
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 3. 2008 23:10

Ja znam typka co má tak 150kilo (když seděl tak si na pupek posadil flašku vodky) a říkal že zamlada dával aj 50 za den, ted už to tak nehrotí.. (tehdy měl na lístku nějakych 30 čárek)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 5. 3. 2008 23:49

ja dat deset tak pujdu jen tezce domu.. jak to ty lidi delaj?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod jannnn 6. 3. 2008 00:20

ja tees dal 7 plzzni a de to...,
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod strny88 6. 3. 2008 00:32

dřive by mě 10 dvanáctek zabilo, ted se to zvladnout dá:D...
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 6. 3. 2008 06:51

ta výdrž stoupá, ale mě spíš šlo o to, že by mnou muselo protýct 11 litrů vody :), alkoholu to zase tolik není vychází to na 25ml na pivo (pokud dobře počítám)...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 6. 3. 2008 11:30

však to musíš rovnou sedět na záchodě.. A jako průtokový ohřívač, rovnou to on-line vypouštět :D

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod strny88 6. 3. 2008 11:39

:D kolik pullitrů dáte než musite na zachod?:D já tak 3 a pak už chodím po každém pullitru.
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 6. 3. 2008 11:42

to jsem na tom uplne stejne :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 6. 3. 2008 11:57

jak kdy, nekdy jdu po prvnim nekdy to vydrzim dyl..
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 6. 3. 2008 12:03

ja nevím, ono je to pokaždé jinak a já chodim chlastat často takže si to nepamatuju...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Zelik 6. 3. 2008 13:41

Já dam 2 a půl a chce se mi, čekam než dopiju a pak chodim snad po každym dalším...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 6. 3. 2008 16:10

MarkFX píše:Ja znam typka co má tak 150kilo (když seděl tak si na pupek posadil flašku vodky) a říkal že zamlada dával aj 50 za den, ted už to tak nehrotí.. (tehdy měl na lístku nějakych 30 čárek)y/quote]

tak na to můžu říct jen: :shock: :shock: :shock:
strny88: většinou tak dva, ale radši tam budu lozit furt, než bych se poto..., takový "rekordy", jak si na to někdo hraje, mě teda naprosto neberou
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod scater 6. 3. 2008 17:21

Zelik píše:Já dam 2 a půl a chce se mi, čekam než dopiju a pak chodim snad po každym dalším...
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka