Houby jsem zkusil asi před měsícem, je mi 17 a chodím na střední školu, jsem na intru a s kámošema hulíme každej den, no a jednou se mi ozval kámoš ze zakládky jesli nechci zkusit houby, hrozně jsem se toho bál jelikož jsem všude četl co ti to může udělat, že se ti může stát bad trip atd.. no přijel jsem ke kamarádovi bylo asi 6 hodin večer, ze skříně vyndal velkou míso ve které se schovávaly málé houbičky, byly sušené a bylo jich tam asi 25 kamarád mi je dal do hrnku nastříhal a pocukroval a nakonec pokapal citronem aby utlumil tu hnusnou chut... byli jsme u něj doma já jsem byl zhoubovanej a on byl v pohodě už s tím měl zkušenosti takže mi říkal at se ničeho nebojím že mi dižtak pomůže na stav jsem čekal asi úůl hodiny a byl jsem hrozně nervozní, je to fakt hrůza čekat na to než vám najede stav, ze začátku jsem cítil takovou nevolnost a začal jsem se všemu smát kámoš mi pouštěl vtipná videa atd.. asi po v 7 už mi to najelo a bylo to super začalo to tím že jsem si zívl ale bylo to hrozně dlouhý a otravný zívání fakt se to vleklo kámoš mi řekl že to k houbám patří, no řekl mi že se půjdem podívat do města a mě se ze začátku vůbec nechtělo, ale nakonec jsme vyšli, říkal mi at se ničeho nebojím že jsme dižtak u něho pily alk a at moc nemluvím a říkám si že to jsou jen houby.. ze začátku my byla hrozná zima fakt strašná ještě jak jsme seděli u něho v bytě kde měl 25 stupnu a já tam seděl v bundě.. šli jsme ke klubu kde bylo spousta lidí a hodně mých kamárdu hrozně jsem se bál aby se nedozvěděly že jsem zhoubovanej.. řekl jsem to kámošoj at jdeme pryč šly jsme si sednou na schody k drogerii a tam to na mě přišlo.. takovej haluz jsem v životě nezažil jakoby mi vyndali mozek vnímal jsem o hrozně víc smysli se mi zbystřily a všechno jsem viděl hrozně HD obraz byl rozostřený a jakoby v mlze a hrozně jsem se bál, jak jsme tam seděli tak mi všechno přišlo hrozně malý, malý ruce malý nohy prostě jakoby mi hlava vyrostla, byl to fakt hustej stav, pořád jsem kámošovi říkal že je to hrozný a že už chci aby to skončilo a on mi říkal at se nebojím že mám suprovej stav
jak jsme tam tak seděli (drogerie je naproti kruháku) všude jezdily auta a ty světla byli hrozně krásnýý fakt super ale sranda skončila když naproti nám zastavily policajti a svítily přímo na nás prostě tam stály a svítily, hrozně jsem se bál furt jsem klepal na kámoše a říkal mu at vypadnem on mě uklidnoval a říkal at jsem v pohodě hrozě jsem se bál, muselo to bejt strašně nápadný no nakonec odjeli a mě se hrozně ulevilo, kamoš mi řekl že se půjdem projít cestou jsme potkali hroznej počet mých kámošů a já vůbec nevědel o čem to mluví byl jsem strašně zmatenej.. no stav mi trval asi do 12 hodin večer pak to ustoupilo a mě se strašně moc ulevilo pamatuji si že během stavu jsem se podíval na mobil a hrozně se mi vlnil prostě bylo to ůžasný zrnil se a vlnil ale bylo to takový hrozně klidný a jakoby 3D obraz, a nejlepší na tom byla ta hudba fakt jsem se tím nechal unášet a bylo to super
nakonec houby vyprchali ale já jsem jakoy furt viděl ten HD obraz a ještě se mi všechno zrnilo nakonec jsem se dozvědel že jsem dostal Tropa, nikde na internetu jsem nenašel co to znamená ale už to nikdy nechci zažít vůbec jsem nevědel co mám dělat nedokázal jsem myslet... ale i tak houby mě změnily a zkusím je znova třeba 15 je to suprovej zážitek a hrozně mi to otevřelo oči
kámoši co hulej říkají že tráva otevíra oči ale tráva vás akorát změní, máte všechno v píči jste v pohodě atd.. ale houby to je něco fakt suprovýho, asi nejlepší zážitek a jsem rád že jsem to zažil s mým nejlepším kámošem, rozohodně se hub nebojte
, nejhoriší na tom stavu bylo to že jsem všechny lidi viděl s vousama
a to i holky:D