V kolikati jste se poprvé opili, popřípadě čím?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Narcissus 18. 10. 2005 19:06

Poprvé jsem se opil asi v 18-ti. Bylo mi pak špatně dva dny.
Vodka jedna zákeřná...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LamB 18. 10. 2005 19:51

já se poprvé a nejvíc opil ve 13 nácti asi z 6 piv sjel sem po ***** schody u bratrance a byl sem hned strizlivej
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 10. 2005 21:29

ja nevim jak nekomu muze byt spatne tak dlouho :) jako stane se to ale za 2 hodky to je pryc :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Klesta490 19. 10. 2005 09:43

IcemanCZ píše:ja nevim jak nekomu muze byt spatne tak dlouho :) jako stane se to ale za 2 hodky to je pryc :)

To bych netvrdil. Driv sem si to taky myslel. Ale po tom co sem do sebe jednou za 3 hodky nasoukal 11 11ctek (Holba Šerák) a následne me kamos pozval zákeřně na 2 panáky whisky tak mi bylo blbe celej druhej den no mozna veceri sem uz snedl :-D :mrgreen: takova nejmin 12cti hodinova kocovina :twisted: :twisted: Uz nikdy. Tedka piju jen stridme (Tak 8-10 kousku :-) )
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš tak 2 dny volna!!! :-)
Klesta490
Čtenář

Odeslat příspěvekod SDR 19. 10. 2005 13:38

No úplně poprvý asi ve 13, táta měl narozeniny a nechal otevřený víno bez dozoru, takže sem vychlemstal dvě mini-sklenky a už sem se kymácel :-)

No a co se týče prvního zvracení, tak to byla lahodná kombinace piva a rumu, na to nezapomenu dodneška (a moje tehdejší boty taky)
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod murco 26. 10. 2005 16:47

to ja prvikrat asi mesiac pred 14....na lyziarskom a mal som prvi a posledny krat okno.ale to som logol asi 4deci vodky +vela cigariet ...teraz budem mat 16 a som taky prilezitostny pijan ale cigu som nemal v hube uz velmi davno a dost mi to aj pri rodicoch vadi ked fajcia...to znamena asi raz do mesiaca aj ked som uz mal aj polrocne pauzy..... a inak aj ja ked som sa pozeral na dogrcanych kamaratov tak som sa na tom smial....ale minule ked boli hody... som na prazdny zaludok dal 4 piva potom 2/3 ploskacky slivovice a doma este 3 velke budvary..... to som pekne grcal.....
n8110>Trium aria>n3310>alcatel OT 501>n 3510>n7110>siemens S55>C55>n6610i>K750i
murco
Čtenář

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 26. 10. 2005 18:58

asik v 15tich a bolo to asik vodkou......ale poradit ti neporadim lebo som zasadne proti tomu :!:
Andrew-DC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Loptoš 26. 10. 2005 19:08

ja som nikdy poriadne opity nebol ale chutil mi cierny puschkin, becherovka a tequila - oba druhy! ale uz som nepil 16 mesiacov...
1. Do problematiky vnikas spravne vtedy, ked jej zvonka - zvnutra porozumies skor, akoby si zacal so studiom.
2. Tvoje pokusy musia byt zopakovatelne, aby sa zakazdym rovnakym sposobom nepodarili.
3. Never v zazraky, opieraj sa o ne !
Loptoš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myndel 26. 10. 2005 20:42

Jedinkrát se mi povedlo se pít do té míry, že bych se choval "nenormálně" a měl okno a to asi ve 13 letech. Kvůli holce, samozřejmě a čím to bylo, to už si nepamatuju, ale asi vším, co jsem doma našel.

Tehdá jsem se po asi půlhodině spáku vzbudil sedící v ledičce a řeknu vám, tak dokonale nachlazený ledviny se jen tak nevidí :)

Jinak jsem z těch, kterými alkohol jenom protéká a následky nezanachává, takže i kdybych chtěl, tak mi dřív dojdou peníze :D
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 26. 10. 2005 21:23

ve 14 s kamosema...:mrgreen: dvakrat nas chtel nekdo zbuchat tak sme dycky zdrhali :D
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 6. 11. 2005 11:27

V 7 (slovy sedmi) letech, červeným vínem. Byla to víceméně nehoda - na silvestra pili rodiče a návštěva červené víno, my jako děti jsme dostali malinovou šťávu do stejných skleniček. Jednou jsem se spletl a upil něco vína. Zjistil jsem, že je to méně sladké a tím pádem lepší. No tak jsem je postupně sjížděl všechny. K opici mi stačily necelé tři decky "Medvědí krve" :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod iwigirl 6. 11. 2005 11:32

17letech a 8mesicich -absintem. Do dneska jsem se ho nedotkla :)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod a 6. 11. 2005 11:58

jj, s absinton som sa stlkol uplne najviac
Naposledy upravil a dne 8. 11. 2005 12:58, celkově upraveno 1
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KoKoT 8. 11. 2005 12:44

Lahváčem.
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Čtenář

Odeslat příspěvekod Plexisklo 17. 12. 2005 17:46

Prvykrat to bolo v strnastich... Zo 4 tequil a bol som dost rozbity, ale zas, ze by som bol uplne na mol to nemozem povedat, ale bola to sranda... :D
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka