Nejlepší je být tak něco mezi...
Nedovedu si představit, že bych šel o víkendu se známýma do hospody a pak někam do klubu a nedal bych si ani kapku alkoholu.
Nemusím být zrovna našrot, ale v náladě se mnohem víc bavím a hlavně si rozumím s ostatníma!
(kteří jsou obvykle našrot)
lamb: vidim, ale tenhle tvuj kamos musi byt asi celkem extrem, ne?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
Jeden měsíc v roce zcela abstinuji. Letos jsem to měl od 4. ledna do 4. února. Jednak mi to dělá docela dobře a navíc si ověřím, zda nemám s alkoholem nějaký problém.
abych si nedal aspon 1 pivko..by musela byt BIO předpověd tak 8 ..... ale jsem zastánce všeho s mírou....( pojď Mirku, už mě to nebaví..dem se skalit.....
Od Silvestra pijem maximalne pivo a aj to len max. 2, vecer pri tv, alebo niekde v krcme...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
ale zpet k tematu. posledni dobou jsem poznal spoustu novych lidi, ale nikdo abstinent neni a jsou to lidi ze vsech moznych vekovych a spolecenskych vrstev. takze si myslim, ze abstinentu je opravdu mizive procento, paklize vubec jsou.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.