Zlozvyky

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2007 21:30

Preziram se, sedim u kompu, rano nastavuju budik po prvnim vzbuzeni o pet minut dopredu, nekdy to udelam i vickrat a pak sotva stiham autobus
dalsi zvlastni zlozvyk - mam nastavenou zkratku winkey + w ze se mi zobrazi winamp. a ja kazdou chvilku proste jen tak bezmyslenkovite ze zvyku zobrazim a zase skryju....
a potom jeste kdyz si ctu text tak ho vybiram a odvybiram (jak to nazvat cesky? ) kdyztak vam natocim "video" :D

a kdyby lenost byla bug tak mam jeden veliky bug ;)
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 4. 5. 2007 22:12

Skinny píše:
Michal P píše:a taky si dloubu kůži kolem nehtů.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2007 22:19

palce u nohy? aspon seskrabes tu plisen...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 5. 2007 23:03

lenost :D Než se k nečemu dokopu to vždycky je :)) Pak asi když sem nevozní okusuju tužky, telefon prostě strašně moc věcí :) nehty si už nekoušu :)
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 4. 5. 2007 23:12

suk: no když sem si to pak po odeslání po sobě přečetl, taky se mi zdálo že to vyzní jako palce u noh, ale myslel jsem tím ruce 8)

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 5. 2007 00:22

suk jo to s tim budikem je presny. Delam to pravidelne. Zazvoni a sup zmacknu cudlik a lezim o pet minut dyl (a nekdy takhle klidne hodinu)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 5. 2007 00:31

suk píše:kdyz si ctu text tak ho vybiram a odvybiram (jak to nazvat cesky? ) kdyztak vam natocim "video" :D

heh, vidiš to... ja vlastně mam taky jeden IT zlozvyk. Vždycky když čtu něco delšího než 3 řádky (hlavně teda tady na Pauze), tak prostě si myší furt označuju text :lol: a zanovu a znovu, prostě furt dokola... ja za hodinku snad naklikám myší tisíce "kliků"

ale mikrospínač na tom levém tlačítku naštěstí stále drží :mrgreen:
Naposledy upravil MarkFX dne 5. 5. 2007 22:21, celkově upraveno 1

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 5. 5. 2007 19:19

MarkFX: no i na rukou se da seskrabavat plisen;)
Tuhyk: Hodinu? asi nikam nespechas ze? Ja vetsinou mam budik tak na 30minut od odjezdu autobusu. Nakonec si to zkratim na polovinu;)
MarkFX: citoval jsi spatny odstavec. Jinak to oznacovani snad i nahraj jestli oba mame stejny "praktiky" :D
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 5. 2007 22:25

suk: jo dik, sem nějak zakomatil asi... tyjo, nevím jak bych to nahrál, spiš to nahraj ty a já ti pak beknu jestli sme stejní...

Ono to dělá víc lidí, ještě na střední když sme byli ve vypočetce tak sem si toho všiml u kamoša co seděl vedle (taky takový IT blázen) a když sem ho na to upozornil, společně sme se tomu zasmáli :D

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod blino 5. 5. 2007 23:43

ehm to oznacovanie dlhsieho textu je teda zlozvyk :hm :?:

tak potom ho mam aj ja :mrgreen:
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Wracker 5. 5. 2007 23:55

sem linej...jinak sem dokonalej :-P
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Renegade 6. 5. 2007 00:04

Zlozvyku, tech by se u me naslo :hm :oboze :D :vecny drepeni u kompu na netu, obcasny popijeni a hlavne koureni. Ale nechci skoncovat ani s jednim znich :) (uz sem si na ne nak zvyk. :D)
Renegade
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 6. 5. 2007 21:26

Raději se moc rozepisovat nebudu ... ale ztotožňuju se s hodně lidmi, co tu psali :lol: :wink: ...
includes
VIP uživatel

Předchozí stránka