Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Myvalice píše:Já jsem nekuřák, který nikdy nekouřil a nikdy kouřit nezačne.
Jak jste na tom vy?
mi]//Ivo M.: přidáno hlasováníKeby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady píše:Myvalice píše:Já jsem nekuřák, který nikdy nekouřil a nikdy kouřit nezačne.
Jak jste na tom vy?
mi]//Ivo M.: přidáno hlasováníJsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
- rudidlo
- Návštěvník
Nulda píše:Koukám,pomalu samej odpůrce kouření..ale co každej jsme nějakej.Kouřím a nevidím důvod proč přestat...zatím:/quote]
Heady píše:zialbohu, fajcim pasivne
Myvalice píše:Heady píše:zialbohu, fajcim pasivne
To ti nezávidím. A nedá se s tím něco dělat?Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady píše:Myvalice píše:Heady píše:zialbohu, fajcim pasivne
To ti nezávidím. A nedá se s tím něco dělat?Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
- rudidlo
- Návštěvník
rudidlo píše:Tak si skoč na Rock party, tam se kouří i na záchoděTak ať z toho taky něco máš
-/quote]
Heady píše:ee, rock sux, total fest tutty-brutty instant massive killer TECHNO hardoce masaker rulezz
rudidlo píše:Heady píše:ee, rock sux, total fest tutty-brutty instant massive killer TECHNO hardoce masaker rulezz
Nechceš, nedostaneš...zbyde vic na nas.
A ta tva posledni reakce byla česky?k/quote]
Heady píše:-a ty na techno party neprides ??
A proč zavřít? My se bavíme o vlivu prostředí na intenzitu kouření a počet kuřáků. Přece qůli tomu nebudeme otevírat nové téma? To už snad s tím lpěním na pravidlech přeháníme, ne? Tyto témata přece souvisejí.Heady píše:rudidlo: no nic, moc OT, este nam to tu naaahodou vsetky OT prispevky vymazu alebo nebodaj zamknu - dokoncime to cez PS (SZ)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků