Jste kuřák nebo nekuřák? (20.9.07 - nové hlasování)

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Jsem ...
Kuřák, který bere ohledy na nekuřáky 39 %  21%  [ 39 ]
Kuřák, který nebere ohledy na nekuřáky 9 %  4%  [ 9 ]
Nekuřák, který nikdy nekouřil 58 %  31%  [ 58 ]
Nekuřák, který vyzkoušel kouřit 57 %  31%  [ 57 ]
Nekuřák, který se odnaučil kouřit 19 %  10%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 182

Odeslat příspěvekod includes 24. 9. 2008 16:14

Dnes jsem přišel do tabáku a byla tam nějaká slečna od Marlbora. Nabízela nové cigarety Marlboro Intense, mají celou červenou krabičku a jsou krátké cca jako Startky. Prý, když si vezmu dvě krabičky, třetí mám zadarmo :) Tak jsem je vyzkoušel. Jsou lehčí, zato dle mě jemnější a po dokouření jsem je vůbec necítil v ústech. :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 24. 9. 2008 16:42

includes: zato ostatni padli k zemi ihned co? :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod includes 24. 9. 2008 20:49

Nn :)
Opravdu tyto Intensive jsou nějaké "míň smradlavé". Ani ruce a oblečení nijak *****í :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannnn 24. 9. 2008 20:53

a nezapomněl sis ji zapálit? :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod gugel 3. 3. 2009 21:20

Prestal som fajčiť - ťažko,potom som prestal brať Niqitin - ťažko,nakoniec som prestal žúvať žuvačky - chvalabohu,prešiel rok a nejako ma to "ani pri pivečku"neláka.
Visaton Conga, Audia Flight Three S + Azur 851N, NAS Synology + "jablka"
gugel
Čtenář

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 3. 2009 22:50

Nekourim cigarety. Misty ale neodolam vodni dymce :-).
anonymni

Odeslat příspěvekod Slawall 23. 3. 2009 18:47

includes píše:Dnes jsem přišel do tabáku a byla tam nějaká slečna od Marlbora. Nabízela nové cigarety Marlboro Intense, mají celou červenou krabičku a jsou krátké cca jako Startky. Prý, když si vezmu dvě krabičky, třetí mám zadarmo :) Tak jsem je vyzkoušel. Jsou lehčí, zato dle mě jemnější a po dokouření jsem je vůbec necítil v ústech. :)

Jo tady ty kouří kámoš...přešel na ně z LM...
Slawall
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 7. 7. 2009 16:36

Nekuřák odjakživa :-))
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.Gonzo 8. 7. 2009 17:20

Chtěl jsem se zeptat. Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli se některým firmám vyplatí dělat potisk na cigarety? Například na těch Davidoffkách je na každé cigaretě potisk "Davidoff". Při počtu x miliard vyrobených cigaret ročně by mě zajímalo kolik se na to spotřebuje tisku a jeho cena...A ano kuřák jsem...A kouřím nečekaně Davidoff nebo Marlboro...Mám rád spíše tvrdší chuť. Kouříval jsem LM ale jak tam vecpali ten filtr tak to strašně změklo a přestalo mě to chutnat...
Dr.Gonzo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 8. 7. 2009 18:16

Dr.Gonzo: Ty si teda pozér. 8-D

Ale já ještě vetší. Já kouřím jen doutníky. Ale jen zřídka. Ale hlavně to kouřím tak, že neprudím lidi co o ten smrad nestojí.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 7. 2009 15:50

Polepšený kuřák. Už 2 a 1/4 roku ani cigáro. A nevidím důvod, proč znovu začínat.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 12. 7. 2009 20:33

Slonik: jen tak dál ;)

jinak já jsem nekuřák, který zkoušel kouřit (např. červené Petry, modrý LM, West ICE). Ale největší hrůza jsou tzv. "slimky"...to se ani do ruky chytit nedá... Nicméně třeba s bandou si někdy dám...ale max. 40 cigaret ročně

Nejlepí je stejně vodní dýmka s mlíčkem 8-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 7. 2009 23:48

Se na to vys*r. Kromě hnusu do plic, utracených cca. 120-170 korun (cena dvou krabek cigaret), smradlavé pusy, rukou a oblečení ti to stejně nic nedá. Navíc 40 cigaret ročně není zas až tak málo, když říkáš, že je to jen občas s partou (to pak může být třeba 8x za rok 5 denně nebo 4x 10 denně).

Já si závislost vypěstoval po jednom týdnu kouření 3 cigaret denně. Když jsem s tím na pátý pokus konečně seknul, moje spotřeba nešla pod 60, spíše to bylo 80 a někdy i přes 100 (i když to byly výjimky). Mimochodem, kouřit 80 denně s sebou nese nejen zdravotní důsledky, ale poměrně značné sociální i profesionální vyloučení (nemohl jsem nikam jet Pendolinem, nemohl jsem letět na žádný zájezd, práce v nekuřáckých budovách, stejně tak jednání byla doslova a do písmene utrpení, nemohl jsem do žádné lepší restaurace - jsou nekuřácké; kino ani divadlo také moc nepřicházely v úvahu). Vypadá to směšně, ale žádná prča to nebyla.

Jo a ten cca. milion korun co jsem prokouřil by se mi taky docela hodil :-/
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 7. 2009 09:46

Slonik: Jak píšu, dávám si vyjímečně...třeba teďkonc, když jsem v těch lázních, tak jssem za 3 týdny vykouřil dvacku Peter...jinak doma nekouřím. Příznaky závislosti na sobě taky zatím nesleduju, nedělá mi problém nemít cigaretu půl roku v puse.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack111 13. 7. 2009 11:08

Takhle přesně to začíná :D Alkoholik přece nemusí na pivo a gembler se bez automatů obejde...kdyby chtěl. A nebo ne? Že má problém si každý nepřizná.

Slonik: Milion bys stejně neměl. Nekuřáci přece nejsou milionáři. A i kouření přináší nějakou tu výhodu, kterou si nekuřák za "ušetřené" peníze koupit nemůže. Není to černobílé.
Jack111
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka