Preco pijete alkohol?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod cumel30 10. 4. 2012 16:12

Už nepijem, prešiel som na iné dobroty.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 13. 4. 2012 12:08

LSD, nebo E?
LammerOutsider
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 4. 2012 14:17

Daft píše:Mne alkohol nechutná, a to vůbec. Takže ho nijak nevyhledávám, ale když je důvod, tak se mu nebráním.

mozno ze si neochutnal nieco lepsie? Alebo sa ti zda moc za drahe vina?
mne chuti, ale len drahsie. S lacneho mam bolest v bruchu a je citelne zla chut. Ked vypijem drahsie, nemam ani bolest hlavy aj ked je na etikete pisane viac alkoholu.
Pijem len vina (vyberove, akostne, bobulovy vyber) Flasa min.10€
Alebo pivo 10 svetla, bazant, kozel... Nie deep, pivo, palatan, panudur z lidla. u tych stoji flaska viac ako pivo.
Ja niesom bezdomovec a nenecham si tekutinou (takmer zadarmo) creva roztrhat. Keby som nemal peniaze, tak si nekupim vobec
A este pijavam medovinu hriatu.
Pijavam len v sobotu aj to nie kazdu. Max 1pivo, alebo 1,5deci vina. Alebo na nejakej svadbe atd.
Tvrde palenky nepijem vobec.
Nechapem ako to niekomu nemoze chutit.
Vsak nepijem pol litra. Niesom alkoholik. A do druhej nohy by som si nedal ziadny alkohol, radsej toho oslavenca nahnevam. A 1,5deci vina si vychutnavam aj pol hodiny z pohara na vino na tenkej stopke a vrch pohara je uzsi ako spodok. Kazde vino treba vychladit na urcitu teplotu. Inak nebude mat tu spravnu chut.
napriklad taketo pijavam. Nechapem ako to niekomu nemoze chutit. Cuco mi nechuti, to je fakt. Ale taketo vina sa bezne v potravinach a hypermarketoch nedaju kupit.
Přílohy
chateau rahoul.JPG
chateau rahoul.JPG (11.86 ) Zobrazeno 2694 krát
Naposledy upravil Kniter dne 14. 4. 2012 15:40, celkově upraveno 3
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 14. 4. 2012 14:44

Nepiju. Uz.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 14. 4. 2012 15:27

Chyba soudruhu
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 14. 4. 2012 16:12

Setrim na panev
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 14. 4. 2012 17:09

To musí být teda pánev... pokud nemyslíš pánev prostitutky.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 14. 4. 2012 18:29

Tesco pánev
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 4. 2012 22:05

Komu nechuti alkohol, nech vyskusa toto:
http://vinoteka.dios.cz/grand-vin-de-bo ... Zn1ak2.php
Ak mu aj tak nebude chutit, tak mu zarucujem, ze mu bude chutit, lebo ked pomysly pri prehltani na cenu, tak mu to uplne prekryje chut vina.

suk: na toto by si dlho setril. A ked ti nahodou vypadne flasa z ruky....
Myslim ze to vino si objednaval ten vysluzili stary policajt Max Koch z Komisara Rexa. Ale tam bol iny rocnik. A flasa mala etiketu opacne nalepenu.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 14. 4. 2012 22:54

Mi by nechutnalo ani to vino za ty neskutecny prachy. Vino mi proste nechutna :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 15. 4. 2012 12:13

Kniter: no tak co, když mu nechutná tak mu prostě nechutná. To je jak kdyby někdo řekl že mu nechutnaji ústřice a tys ho přesvědčoval že ústřice za víc jak 10€ jsou luxusní a jsou dobrý a nechápeš jak to někomu může nechutnat.
LammerOutsider
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 15. 4. 2012 13:49

Ale nieje vino ako vino a pivo ako pivo.

Ja mam rad rozne vina, cervene aj biele, suche, polosladke, sumive... Ruzove alebo sladke s cukornatostou nad 24, nie. Ked kupim to iste z roku 2004 a z 2008 tak uplne ina chut. Asi ho neskladovali nalezato. Kazde vino ma inu dobo zrelosti a aj teplotu podavania. To starsie som vypil nasilu. Otec priniesol raz sudove. Zriadili u nas predajnu, a ze to budeme kupovat stale, ze je za dobru cenu.
Vypil som pol pohara a nikdy viac. To bolo pit ako za trest. Potom som sa dozvedel ze stoji 1,5€ za flasku. To radsej budem davat viac penazi. Tamto som nemohol ani prehltnut. Taky divny pocit, akoby lepkave, pokazene, horke.

Kedysi mi pivo tiez nechutilo. Otec mi dal obcas odpit a bolo horke. Kupoval len jednu znacku. Neviem ci kvoli peniazom alebo kvoli tomu ze mu chutilo.
Potom ma pozvali kamarati na pivo. Nechel som. Ale mali inu znacku. A uplne ina chut.
Pivo mam rad. Vyskusal som vela druhov aj znaciek.
Niektore su dobre. Niektore zle. Po niektorom mi je blbo. Nedavno som nemal inu moznost a kupili mi to co pijaval otec. Ledva som vypil jedno male.

Minuly tyzden som si dobre nepozrel flasku a kupil som v obchode flasku tmaveho. Zistil som to az doma. Svetla 10 toho piva mi chuti. Tak som si povedal ze skusim.Fuuuuj. Keby ma kamarati ponukli tym tmavim, tak dodnes odmietam vsetky piva.

Tak isto vino. Pokial by som ochutnal len to najhorsie co som pil a zaroven mal k tomu nejake nevhodne jedlo, tak nepijem dodnes vino ziadne.

Pivo urcitej znacky (nech nerobim reklamu) v plechovke je hnus, vo flaske je ako tak, tocene je vyborne. Ked som si dal inu znacku tocenu, bola horsia ako plechovka inej znacky.
A zalezi aj na teplote skladovania, teplote podavania, aj vody, z ktorej sa to vyraba. Lebo jedna znacka robi pivo aj v sr aj cr. A tiez ci idem pit smadny, hladny, alebo som mal predtym cosi sladke, mastne...
A tak isto aj pohar s ktoreho to pijem. Vsak skuste pit s limonadoveho vino a z vinoveho. A pomali si ho vychutnavajte. Zistite, ak mate chute na vina. Ja vo vine aj citim aku ma chut, ale kazdy to neciti.
Ale hnusne vino vypije s dobrym pocitom asi len bezdomovec.

Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 15. 4. 2012 16:47

Je to věc chutí. Třeba Tebou zmiňovaný kozel je naprosto průměrné pivo. Obecně o desítkách snad ani netřeba psát. Černý kozel mi naopak přijde dobrý. Nicméně debatovat o pivě a hodnotit ho podle toho, že si donesu láhev domů a vypiji si jí doma u televize je celkem bezpředmětné. To se nedá s točeným vůbec srovnávat. Ono nakonec je taky točené a točené, ale to je na jinou debatu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 15. 4. 2012 17:10

Ono je obcas sud a sud...

Kazdopadne, pobavil me jakysi typek u nas na kopecku u malyho negra, kdyz mu nekdo rekl neco jako "kdy se konecne naucis pit neco jinyho, nez Gambrihnus" a on odpovedel cosi jako "Jasne, nejaky ty vase patoky"....
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kniter 15. 4. 2012 17:21

trent píše:Je to věc chutí. Třeba Tebou zmiňovaný kozel je naprosto průměrné pivo. Obecně o desítkách snad ani netřeba psát. Černý kozel mi naopak přijde dobrý.

To cierne som mal na mysli bazant.
To ze jedno pivo robia v CR a SR, viem ze aj kozel. Ale mal som na mysli starobrno. Mne chuti aj cerna hora a dalsim nechutila u nas, ze dobra je len ta u nich v CR.

A ked idem do restauracie, ktora je zamerana na jedla a pivo si tam objednava malo ludi, tak sa stane ze dostanem starsie pivo a uz nieje take dobre ako ked narazia novy sud, ktory pravre doviezli.

Suk. Podobna situacia "jasne ty vase patoky"
sa stala aj u nas. Ale my sme klamali, ze je to ina znacka. A dotycny to pivo chvalil, lebo si myslel, ze je to jeho znacka. A dodnes to nevie. Len si o nom myslime. Bol smadny a bolo horko, tak to nezistil.

Kniter
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka