Daft píše:Mne alkohol nechutná, a to vůbec. Takže ho nijak nevyhledávám, ale když je důvod, tak se mu nebráním.
mozno ze si neochutnal nieco lepsie? Alebo sa ti zda moc za drahe vina?
mne chuti, ale len drahsie. S lacneho mam bolest v bruchu a je citelne zla chut. Ked vypijem drahsie, nemam ani bolest hlavy aj ked je na etikete pisane viac alkoholu.
Pijem len vina (vyberove, akostne, bobulovy vyber) Flasa min.10€
Alebo pivo 10 svetla, bazant, kozel... Nie deep, pivo, palatan, panudur z lidla. u tych stoji flaska viac ako pivo.
Ja niesom bezdomovec a nenecham si tekutinou (takmer zadarmo) creva roztrhat. Keby som nemal peniaze, tak si nekupim vobec
A este pijavam medovinu hriatu.
Pijavam len v sobotu aj to nie kazdu. Max 1pivo, alebo 1,5deci vina. Alebo na nejakej svadbe atd.
Tvrde palenky nepijem vobec.
Nechapem ako to niekomu nemoze chutit.
Vsak nepijem pol litra. Niesom alkoholik. A do druhej nohy by som si nedal ziadny alkohol, radsej toho oslavenca nahnevam. A 1,5deci vina si vychutnavam aj pol hodiny z pohara na vino na tenkej stopke a vrch pohara je uzsi ako spodok. Kazde vino treba vychladit na urcitu teplotu. Inak nebude mat tu spravnu chut.
napriklad taketo pijavam. Nechapem ako to niekomu nemoze chutit. Cuco mi nechuti, to je fakt. Ale taketo vina sa bezne v potravinach a hypermarketoch nedaju kupit.