Účinek marihuany

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod strny88 24. 2. 2008 17:20

joo tak kýbl praktikujem celkem často a rádi :lol: hmm kdy byl ten poslední?? joo včera :mrgreen: :mrgreen:
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 2. 2008 19:13

bombul píše:Marku

No ved jeden nie...ale daj tri styri a uvidis :wink:

Sakra, ty to říkáš jakokdybys to někdy už dělala slečno :D

Skijumper: já zas nevím co to je Bongo :oops:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 25. 2. 2008 11:53

MarkFX: je vyrobené z plastu, nebo z porcelánu (nějaká keramika) no a napustíš vodou. U toho máš malý kotel, do kterého nacpeš trávu s tábákem, nebo bez.. Máš 2 otvory, z jednoho táhneš a druhý otvor držíš. Zacpeš menší otvor, zapálíš kotel a saješ druhým otvorem, až v kotli shoří tráva tak menší otvor pustíš a všechen kouř se ti napustí do plic a pak si buď ten stav užíváš, nebo proklínáš ;)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 2. 2008 12:24

jooo, tak to joo... dalo by se říct že taková "vodní dýmka" bez hadiček a tomu otvoru se říká turbo ne??

Tak to už sem taky měl :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 25. 2. 2008 12:34

MarkFX: jj, jinak i Vodní dýmka ;) to nevím, jak se říká každé části..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod strny88 25. 2. 2008 18:04

co sem slyšel tak je dobrý bongo naplněný ledovýma kostkama :) mám chut to někdy vyzkoušet.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 25. 2. 2008 20:36

Mark

To vis ani mna festy neobchadzaju... :mrgreen: 8)
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod k.ro 28. 2. 2008 11:12

někdy stačí bohatě i jeden kýbl :) záleží co do toho cpete a jak máte velkej kotel :) ale určitě si potom parádně zaskáčete ať už st e na festu nebo kde jinde :)
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 28. 2. 2008 14:01

k.rp: já po tom tedy neskáču vůbec, spíš se těším, až ten stav zmizí :D :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 2. 2008 16:33

Kirkwood píše:k.rp: já po tom tedy neskáču vůbec, spíš se těším, až ten stav zmizí :D :(!/quote]

Tak to nehul ne :D ? Já jsem teda před brčkem strašně natěšenej a dupe mi srdce protože nikdy nevím co to se mnou udělá a je to docela adrenalin. A těším se strašně
anonymni

Odeslat příspěvekod Kirkwood 28. 2. 2008 16:50

Skijumper: taky že už né ;) včera v televizních novinách ukazovali "legální lehkou drogu" Šalvěj divotvornou, tak přítel hned vlezl na ty stránky, který ukazovali no a že to prý objedná pro mě (i pro sebe) když mi ta tráva nedělá dobře a abych neměla pořád ty žaludeční potíže :D mají tam toho docela dost, takže bude velký nákup :)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 28. 2. 2008 20:12

ja cu takyyyyyy :'( objednejte i pro me :mrgreeen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod k.ro 29. 2. 2008 10:07

po šalvěji se vám rozčtvrtí obraz na kousky:D a takové věci:) ale myslím že tu ten thread je :D se tam koukněte ;)
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 29. 2. 2008 11:48

k-ro: prý něco jako houbičky :D
suk: se podívej na jejich stránky ;) až budu přesně vědět stránku pošlu ti SZ ;)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod strny88 29. 2. 2008 12:12

strny88
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka