Účinek marihuany

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod strny88 13. 2. 2008 00:06

naigoto tohle s trávou nemá nic společnýho, zajdi si k doktorovi vole nebo blbě skončíš...pokud si znás neděláš pi.ču:)....MarkFX nechal bych si líbit:D a to jsi ho stahl celý sám?:D...hej každopádně ti to závidím chytla mě slina jak cyp, jinak psycho stav s tím zipem:D...ale nedivím se(já bych netrefil ani na ten vlak :D)
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 2. 2008 19:59

nené, ve čtyrech...

To byl prostě z hašu ušmoulany tenounky váleček vložený do špeka.. (pro představu prostě jako 8cm koaxiálu) :D
Nevím jak se takovéhle přípravě říká, měl sem to poprvé, ale bylo to fakt extra silný, výživný,všichni sme z toho kašlali... :lol:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 2. 2008 15:51

A jaký je hašiš? Jako k čemu se dá přirovnat chuť? Je to podobné marihuaně i zápachem? Nikdy jsem haš nekouřil, určitě někdy zkusím ale zajímalo by mně to - mám z toho krapet strach aby to nebyl moc mazec :mrgreen:
anonymni

Odeslat příspěvekod Noovo 14. 2. 2008 15:59

marihuana ***** ble-eeee...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 14. 2. 2008 16:16

skijumper: hodně podobný mariujáně, stejně tak *****í, ale je trochu silnější no...

Většinou bývá ve formě vosku, prostě takové plastelíny jakokdyby. Třeba ted kamoš jak stoho kousek urval ušmoulal tu tenkou "šnůrku" a do špeka, nebo suchý drink (pomalu hořící "vonná tyčinka" zapíchnutá do podtácku a přiklopená do sklinky...

Určitě je víc způsobů ja sem poznal zatím jenom tyhle 2

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 14. 2. 2008 18:29

já jsem se setkala zatím jen s hašišem v podobě kostičky :) taková tmavě hnědá barva zápachem je silnější, jak marihuana. no a účinek je jednoznačně silnější. my jsme to vždycky nadrolili a přidali k marihuaně ;)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 2. 2008 01:42

Jak to vypadá vím, jako sr**ka ale doslova :D . Mněl jsem příležitost to vyzkoušet, ale když se kouřil v kolečku hašiš tak jsem se na to raději vykašlal ze strachu z bad-tripu protože jsem nebyl zrovna dobře psychicky rozpoložený a tohle by mně asi oddělalo.
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2008 23:47

A co se vám zjeví když zavřete oči? U mně to byl pokaždý nějaký pestrobarevný trojúhelníkový obrazec který se přetvařoval v barevné věci :wink:
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 2. 2008 00:24

heh :D tak to ani nevím jestli sem zkoušel..... :)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 24. 2. 2008 10:36

nezkoušela jsem, škoda :) a asi nebudu mít možnost to vyzkoušet :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod k.ro 24. 2. 2008 11:09

hašiš je psycho :D ale pořádně zkouřit se dá i z brka my s oblibou aplikujem takzvaný kýbl :)
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 24. 2. 2008 11:26

k.ro: to měli slováci na fesťáku, radši jsem nezkoušela :) vím co se mnou dělá bongo :D :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 2. 2008 12:29

kybl sem taky jednou zkoušel ale nic...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod bombul 24. 2. 2008 14:43

Marku

No ved jeden nie...ale daj tri styri a uvidis :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 2. 2008 16:42

No já jsem se k takovým věcem ještě nedostal, kýbl nebo bong znám ale nezkoušel jsem. Vždycky akorát klasické papírové brko se smotaným filtrem který slintalo x lidí :-D
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka