Účinek marihuany

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod AndrewJ 25. 9. 2005 00:34

Neet: no nevím, s tím jsem se ještě nesetkal... ale myslím si, že od toho to nebude... ale kouřit marihuanu ve 14? to je člověk ještě ve vývoji, to je humus...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tuporis 19. 10. 2005 20:02

to sem teda jeste necet ze by po par gramech mela mit holka takovydle stavy i po 5 letech kdyz nehulila skunk :pozor2
Tuporis

Odeslat příspěvekod 2Pix 19. 10. 2005 22:24

ucinek marihuany ? ... ja si ji zahulim kdyz se potrebuju poradne vyspat ... spim potom normalnim spankem bez nocnich mur :-( ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 20. 10. 2005 11:44

2Pix: jj, taky kouřím na spaní, ale ty sny jsou občas docela haluz..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 20. 10. 2005 12:53

ja slavim uspech kdyz se mi alespon nezda nic .... ;-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod LamB 20. 10. 2005 18:11

me je z toho vzdycky jinak, jednou si myslim ze su na ostrove s piratam, jindy se jenom smeju, jindy bych usnul i na koncertu u repraku a jindy me je z toho tak nejak soufl tak sem radeji prestal, posledni dobou me to proste nic nedavalo, ted si zahulim tak 1 za 3 mesice a sou z toho docela fajn stavy
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 20. 10. 2005 20:35

AndrewJ píše:Neet: no nevím, s tím jsem se ještě nesetkal... ale myslím si, že od toho to nebude... ale kouřit marihuanu ve 14? to je člověk ještě ve vývoji, to je humus... /quote]

A od kolika to neni humus?
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AndrewJ 20. 10. 2005 20:53

Samuel Gordon píše:
AndrewJ píše:Neet: no nevím, s tím jsem se ještě nesetkal... ale myslím si, že od toho to nebude... ale kouřit marihuanu ve 14? to je člověk ještě ve vývoji, to je humus... /quote]
A od kolika to neni humus?

já začal v 16 a ještě to bylo brzo... tak 18
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod LamB 20. 10. 2005 21:37

v 18 si na to lip zvyknete, kdyz zacnete v 14-16 tak s tim jak rostete zjistite ze delate blbost... a nebo taky ne :!:
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 20. 10. 2005 22:41

LamB no nevím... myslím si že to fuguje spíš naopak, když to vydržíš do 18, tak už máš menší šanci, že začneš..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 26. 10. 2005 22:39

Humus je to v každym věku. Sice se to nezdá, ale když to někdo hulí často, tak ho to časem celkem slušne vygumuje.

Neříkám, že je špatný si dát jednou za čas. Ale lidi, kteří se neumí bavit bez toho, aniž by se zhulili, jsou chudáci...
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fuck 1. 1. 2006 22:12

hele poprvý sem hulil ve 13 pak asi dvakrát ve čtrnácti a pak sem se na to radši rychle vy****!!!!!!doufám že si do 18 nedám:-)

//iwigirl: mluvime slusne.
fuck

Odeslat příspěvekod Plexisklo 2. 1. 2006 19:22

ja som to tiez raz skusil ale NIKDY VIAC!! Ako nebolo mi zle ani nic, vsetko mi pripadalo byt strasne rychle a tmave, ale nejake stavy som z toho vobec ako nemal... Ale potom som sa citil jak nejaky ***** debil co skusa blbosti a tak, citil som sa jak keby spolocnost a ludia okolo mna o tom vedeli a citil som sa z toho nanic... Tak som si povedal ze nikdy....

Radsej alkohol... :)
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod M. 2. 1. 2006 19:27

Nikdy jsem nekouril a ani kourit nehodlam a zvlaste ne marihuanu.
Jeden muj spoluzak huli a je to uplnej de**l. Ucinek je proste videt...
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Návštěvník 4. 1. 2006 23:09

Beru trávu na stejné úrovni jako alkohol. Pokud ale někdo často pije, zanechává to na jeho fyzickém, ale i psychickém stavu účinky. To samé s trávou. Kdo hulí obden, časem také přidementní, bude zapomínat atd. Nic se nemá přehánět. Kdo pije s mírou a totéž dělá s trávou, nemá se čeho bát.

iwigirl:written by goob
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka