Účinek marihuany

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2009 10:05

A další věc, prišlo mi, že se všichni bavili o naprostejch kravinách, proto sem chytal záchvaty smíchu :D
anonymni

Odeslat příspěvekod suk 12. 5. 2009 10:43

Lukas: ono po trave prej clovek chape souvislosti uplne jinak, takze proto pak obcas mele uplny nesmysly, zhuleny chapou a nezhuleny ne :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2009 10:45

Ale jako fakt, s tím by se dalo souhlasit :D Prostě sem to vjímal uplně jinak, než když jsem v pohodě :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Kirkwood 12. 5. 2009 14:42

suk: já je chápu a chlemtám se s nima :-D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 12. 5. 2009 16:25

no jo, ale protoze si zhulena z toho, jak jim tahne z huby!
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 13. 5. 2009 14:20

suk: oni chodí hulit ven a nesedíme vedle sebe jako sardinky ;-)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod k.ro 14. 5. 2009 08:56

máme u nás takové přísloví... někdy nemusíš hulit a si stejne v pi*i :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 14. 5. 2009 14:59

a kua to zas bude víkend k.ro otevře ůsta a už budem všeci v rauši :D vono se to THC snad zněj odpařuj :mrgreen: :mrgreen:
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Panter.1995 30. 5. 2009 17:40

HEh...to na mě tráva působí tak, že co si představim tak to vidim jak naživo.Jednou sem šel zkulenej domů a myslel se na římany (nevim proč) a najednou proti mě armáda římanů :-D a já slyšel i jak pochodujou ten rámus :mrgreen:
Pak sem došel domů a představil sem si na posteli kámošku ;-) a lol na posteli nahatá kráska :-)) poste super zážitek :!:
Panter.1995
Čtenář

Odeslat příspěvekod Jack111 30. 5. 2009 17:46

A jsi si jistý, že to byla tráva?
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Panter.1995 31. 5. 2009 19:58

Určitě ;-)
Panter.1995
Čtenář

Odeslat příspěvekod k.ro 31. 5. 2009 21:26

tož to se máš mít takové stavy z brka ;-) 8-)
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 8. 6. 2009 08:05

No jestli má 14 roků tak se těm stavům ani nedivím, von tak maličkej mozeček pak nestíhá a je asi fakt možné že vidí kundy na gauči(osobně závidím).. ale bacha aby jsi za pár let nezačal chcát do skříně :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Flap 11. 6. 2009 13:38

Takové stavy jako armády římanů a další halucinace jsou podle mě z marihuany nemožné. Základní dva stavy jsou pravděpodobně radost a vysekanost, což záleží na druhu materiálu. Pokud tu marihuanu kombinoval s alkoholem, houbama a LSD, tak třeba takový stav měl :-)
Flap
Čtenář

Odeslat příspěvekod k.ro 18. 6. 2009 10:05

Flap píše:Takové stavy jako armády římanů a další halucinace jsou podle mě z marihuany nemožné. Základní dva stavy jsou pravděpodobně radost a vysekanost, což záleží na druhu materiálu. Pokud tu marihuanu kombinoval s alkoholem, houbama a LSD, tak třeba takový stav měl :-)

TY to nevím jestli bych se ještě vrátiil do normálu po takovémhle mixu :-)
k.ro
Návštěvník

Předchozí stránka