-ospalej ses pri dojezdu

-stav muzes byt faraci i vysmaty, zalezni na stavu(mnozstvi,spolecnost,zabava...)
-uz nekolik let ji hulim z 99% pres sklo zbytek joint:)
-po zhuleni se doporucuju narez hudbu. Nejaky drumec a nebo drsny film dle vlastniho vyberu, nedej na ostatni, kazdemu se libi neco jinciho ja chcipal smichy pri cuceni na polskej film jineho by nebavil, nejaky dobry jidlo, ale na to prijdes sam.( chvilku po zhuleni se dostanes susak a pak zravku, kdyz se hned po zhulenei nazeres, tak stav rychle zmizi, stejne jako ve vode, v zime...)
-jestli si nikdy nehulil, tak se neprehul:) Dej si trebas zadek skla a pak pockej par minut a dle stavu si dej zas..
Pro lidi, jenz rikaj, ze trava je hnus a podobny kecy:
-preztoze sem docela pravidelny hulic uz nekolik let nepocituju zadne trvale zmeny. Jen docasna unava-dojezd-. Sem na vyhlasene skole a prolejzam bez problemu a bez uceni. Slysel sem poveri o tom, ze nici logiku a podobne veci. V nedavnem IQ testu sem dosahl velmi nadprumerych vysledku. Hlavne v hodnoceni v logice a prostorove predstavivosti.....jedene co mi dela problem sou jazyky...presneji pravopis, ale to neni travou:)..ty prehazene pismenka sou v rychlosti psani toho clanku, nemam cas:D