Zakaz koureni u jidla

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 19. 2. 2007 13:53

Courten píše:a nechceš níhodou z tý hospy vypadnout ty? :D v pět ráno tě přijdu zastřelit. buď se přispůsob, nebo uteč na kavkaz, jestli se tě to nelíbí.
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MartinT 7. 5. 2007 16:29

myš z domu << ono není povolené. Jenom není zakázané - zatím.
MartinT
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 7. 5. 2007 16:37

marz píše:Jak jste psali o tom, že nemůžou přestat, tak to není pravda. Oni klidně přestanou, když k tomu mají pádný důvod. Když jim doktor třeba po infarktu řekne, že když přestanou kouřit, tak riziko infarktu sníží o víc než 50% (to jsem si teď vymyslel - jako to číslo), tak přestanou hned.

BTW: Hrozně mi vadí, když se chci najíst a celá hospoda je zahulená. Na oběd bývá sice většinou zákaz, ale já tam nejím jen ve dvanáct. Rozdělit na kuřácké a nekuřácké místnosti. /quote]

hele jsou zaryti kuraci, kterym je to jedno a reknou si:"no dyk na neco umrit prece musim"...ale samozrejme, ze vyjimkz se mezi nimi najdou to mas recht...
a propo taky nesnasim, kdyz prijdu z obeda zahulena a z hospody (i kdyz, z hospody se s tim pocita no)...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 12. 5. 2007 14:14

MartinT píše:myš z domu << ono není povolené. Jenom není zakázané - zatím.z/quote]

Je povoleny, jinac by tam treba asi nebyly popelniky ty chytraku... : )
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MartinT 12. 9. 2007 15:12

myš z domu << jo, to je jemná nuance. Asi tak jako že ukazovat, že je někdo horší než ty, je špatné, ale ukázat, že jsi lepší je dobré, víš?
MartinT
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jezek 13. 9. 2007 06:36

Noovo píše:a propo taky nesnasim, kdyz prijdu z obeda zahulena a z hospody (i kdyz, z hospody se s tim pocita no)...

Tohle se stalo nějakým nepsaným pravidlem v restauračce,kam chodíme na jídlo.Ikdyž jsem kuřák,tak mi vadí kouř v době oběda.Navíc v práci vůbec nekouřím a tak pak mám pocit,že děsně *****ím,když se vrátíme.
Prostě v době podávání menyček by se nemělo kouřit.Jde o slušnost.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 13. 9. 2007 20:58

Pokud jsi v nějaké slušné restauraci, tak tam je třeba od 11:00 do 13:00 v době obědů zakázáno kouření :) ... tak to tedy bylo tam, kam jsem chodil o prázdninách na obědy ...
includes
VIP uživatel

Předchozí stránka